7 günde ev ve araba almak

https://www.youtube.com/watch?v=NPpA4ck6bmo [MENTION=12840]burakorkmaz3[/MENTION] [MENTION=28267]youtub60[/MENTION] [MENTION=12850]slayfer[/MENTION] [MENTION=14404]emre351210[/MENTION] [MENTION=42857]Elenia Pol[/MENTION] [MENTION=12306]fasofiso[/MENTION]

tüm eski playerlere gelsin :) lise yıllarımı mahveden oyun 2005'de başladım 2008'de bıraktım 2005 2007 arası guzel dönemdi gerçekten daha sonra zaten oyun keyif vermemeye ve sorumluluklar atmaya basladı oyuncuları dinleseler aktif olamasakta eski playerlerin çoğu yinede fırrsat buldukça cs atar gibi arada pk atmaz zamanı bulurduk ama eski keyıf hepsinden onemlisi ortamla zevkliy oyun o ortam kalmadı

Hiç unutmam benim yerime bir abi almıştı üyeliğimi internet kafeden . Flaburak232323 yapmıştı nickide aynısı yapmıştı her gören Elazığlılımısın ( bu nasıl bir kelime oldu ) diyordu . Snatcher ile 1v1 attırmıştı beni :D

https://www.youtube.com/watch?v=NPpA4ck6bmo [MENTION=12840]burakorkmaz3[/MENTION] [MENTION=28267]youtub60[/MENTION] [MENTION=12850]slayfer[/MENTION] [MENTION=14404]emre351210[/MENTION] [MENTION=42857]Elenia Pol[/MENTION] [MENTION=12306]fasofiso[/MENTION]

tüm eski playerlere gelsin :) lise yıllarımı mahveden oyun 2005'de başladım 2008'de bıraktım 2005 2007 arası guzel dönemdi gerçekten daha sonra zaten oyun keyif vermemeye ve sorumluluklar atmaya basladı oyuncuları dinleseler aktif olamasakta eski playerlerin çoğu yinede fırrsat buldukça cs atar gibi arada pk atmaz zamanı bulurduk ama eski keyıf hepsinden onemlisi ortamla zevkliy oyun o ortam kalmadı

Hocsm oyun o zaman lar zevk veriyordu simdi herkes para icin oynuyor ben dostlugu arkadasligi o yillarda su oyundan ogrendim bide tabiiki ingilizceyi oyunu oynaya oynaya ingilizcem cok gelisti

Ölmeden yapılacak işler arasında knight da hile yapmak da var. Onu yapmadan ölürsem içimde kalacak.

8.ci sene hocam benim lise açıkögretim düşünün
Sabahları internet cafeyi açtırırdık lise zamanımızda :)

Zamanında raptor 7 vardı bende sene 2007 idi hey gidi gunler hey :D

Ne yapmışlar ya bir sürü oyun çıkmış usko euro ko servler lar değişmiş 2005 2007 yılında en güzel oyundu. Şimdi cılkı çıkmış

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu oyuna ne zaman girsem huzur buluyodum çok farklı bi havası vardı. sevgilimden ayrılırdım oyuna girerdim 10 dakikada ne dert kalırdı ne tasa. tabi çıkınca .. :D

oyunda şeytan tüyü vardı ya hiç oynamayan birisi bu ne kadar dandik bir oyun derdi ama başlıyınca bağımlısı olurdu... :) hayatım boyunca unutmucam bir oyun offf offf :)

şu oyuna ne zaman girsem huzur buluyodum çok farklı bi havası vardı. sevgilimden ayrılırdım oyuna girerdim 10 dakikada ne dert kalırdı ne tasa. tabi çıkınca .. :D

senin nicki hatırlıyorum sanki oyundan. manes de oynamışmıydın :D

Gelin pvp serverların birinde clan kuralım :D

yalnız halen devam ediyor açık bilginize :D

tekrar yükleyip hesapları ayarlarıp botu ayarlayıp işe başlayana kadar fixlenir o yüzden uğraşmak istemiyorum.

Hocsm oyun o zaman lar zevk veriyordu simdi herkes para icin oynuyor ben dostlugu arkadasligi o yillarda su oyundan ogrendim bide tabiiki ingilizceyi oyunu oynaya oynaya ingilizcem cok gelisti

aynen öyle oyundaki ortam ozaman çok keyifliydi zaten bukadar bağımlı kalmamızın nedenide ortamdı şimde oynasam hayatta zevk yok alamıyorsun

---------- Spam Engelliyici 00:49 ---------- Önceki Mesaj 00:48 ----------

8.ci sene hocam benim lise açıkögretim düşünün
Sabahları internet cafeyi açtırırdık lise zamanımızda :)

aynen bizde öyleydik :) lisedeydim bende öyle zamanlarda oluyordu cafeyi açtırmak için sahibini yataktan kaldırıyorduk :) sonuç sınıfın yarısı kaldı sınıfta şu oyun için ne canlar yandı malesef

---------- Spam Engelliyici 00:51 ---------- Önceki Mesaj 00:49 ----------

oyunda şeytan tüyü vardı ya hiç oynamayan birisi bu ne kadar dandik bir oyun derdi ama başlıyınca bağımlısı olurdu... :) hayatım boyunca unutmucam bir oyun offf offf :)

okadar oyun oynadım yok gerçekten bambaşka bi oyun ve ortam vardı oyundan çok ortamı sarıyordu bikere oyunda dönen muhabbetler maradon piyasası pk sı boss bambaşkaydı

Şimdi kayıt oldum indiriyorda :D baştan yardımcı olabilecek var mı şunu al şunu al devam et desin yeterli

Midgardı baz alıyorum maradonda her serverde 3 camp mevcut 3 de server ettimi sana 3*3=9
1 party 8 kişilk
1çarın saatlik kazancı 4gb
8*4=32 gb saatlik 1 partynin kazancı
9 adet bölge var her birine 1 party koysa
9 party yapar sana 9*32=288 GB Bu 1 saatlik kazanç. !!!
288GB bu adam en kötü sitelere 30 tlden sattıysa gbler 288*30=8640 TL cik yapıyor

Şimdi kayıt oldum indiriyorda :D baştan yardımcı olabilecek var mı şunu al şunu al devam et desin yeterli

hocam başlama boşuna sıfırdan başlıyorsan para kazanman 3-4 ay sürer sürekli biri yardım etmedikçe yani kazanmaya başladığındada aylık 100-200 kazanırsın zaten yeni sunucuda yapman gerekiyor kazanman için oyun içi premium üyelik falan derken sana hiç birşey kalmaz bilmediğin için boşuna vaktini öldürme git 2 video at youtubeye daha fazla kazanırsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri