Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadas kusura bakmasin ama su anki sistemini degistirmedigi surece kendisinden alisveris yapilmasini tavsiye etmiyorum.
6 gun once 50 kanal aldim.
Hesaplari kontrol ederken, gmail hesaplarinin birinin icinde emaillerin silinmedigini gordum.
Telefon onaylari Google Voice kullanilarak yapilmis ve 1 telefon numarasina 6 onay kodu istendigini gordum. Ordaki numaralar ile bana verilen hesaplardaki numaralari karsilastirdim ve tutmadi.
Yani ayni tel ile coklu onay yapilip, o hesaplar farkli kisilere satilmis. Bu durumda, diyelim ayni tel ile onaylanmis hesaplardan birisi [MENTION=51]beyto33[/MENTION] , digeri bana satildi. [MENTION=51]beyto33[/MENTION] gunlerini harcadi, emek verdi, tas gibi kanal yapti. Ben de tuttum +16 icerik doldurdum. Benim hesap uygunsuz icerikten kapandiginda [MENTION=51]beyto33[/MENTION] un kanali da kapaniyor ve tum emekleri cope gitmis oluyor.
Nitekim 3 gun once henuz yukleme yapmadigim 4 kanal spam yuzunden kapanmis. Bugun de 5 kanal kapanmis. Kapanan kanallar 0, 1 video dahi yuklenmedi.
Kanallar 5 gun garantili diyorsun ama benim emeklerim cope gittikten sonra bir anlami yok.
Normalde kendi actigim hesaplari kullaniyorum. 1 yildir tek bir kanalim dahi kapanmadi.
1 telefondan coklu onay yapiyorsan o kanallarin tamamini ayni kisiye satmak zorundasin. Farkli kisilere giderse sonuc boyle olur ve 1 kisinin hatalari yuzunden diger kisilerin
tum kanallar patlayan seker gibi patlar, sonra forum kanalim neden kapandi mesajlariyla dolar tasar.
kanalalrı aatlerce uğraştım o kadar video hazırladım eğer böle bişi ile karşışalrısam gereğini yaparım konu hakkında (forumda)
xxx [MENTION=1721]delikurt09[/MENTION] [MENTION=2546]ADSEOM[/MENTION] [MENTION=2909]Salihweb[/MENTION] [MENTION=2435]Depents[/MENTION] [MENTION=1687]Nihat[/MENTION] [MENTION=1167]alpay67[/MENTION] [MENTION=4158]Canberk[/MENTION] [MENTION=1081]erdemx[/MENTION] [MENTION=1569]pynrs[/MENTION] [MENTION=3285]sitting[/MENTION] [MENTION=3548]AyyildizCs[/MENTION] [MENTION=2787]emrekes[/MENTION] [MENTION=2395]TDWeb[/MENTION]
2 soru sordum, neden konuyu gecistirip cevap vermiyorsun?
- Ekran goruntulerini acikla
- 1 telefon numarasi ile kac hesap onayi yapiyorsun ve bu hesaplari kac farkli kisiye satiyorsun
Cevap vermezsen ben seni banlanmani talep edicem
3 tane kanalım spamdan kapandı. Fazla video yüklediğimide sanmıyorum diğer kanalım kapanmadı ama şifrelerini değiştirmediklerim kapandı. Benim hatamda olabilir tam emin değilim. Dün gece saatlerinde açıktı sabah bir uyandım kapanmış
nasıl onaylıyorsunuz voice ile ?
Google voice ABD ici ucretsiz. Yillardir kullandigim urun.
Ayni PC den spam dan kanal kapanip kapanmamasi farketmez. Yanlis yonlendirmeden once forumu incele.
Ekran goruntulerinde ayni numaraya 7 onay alindigi gozukuyor.
Hala piskin piskin uste cikmaya calisiyor. En fazla konu kapatilir ha? Sen de insanlari magdur ettiginle kalir, daha sonra farkli hesap acip yeniden hesap satmaya calisirsin degil mi?
Google voice ABD ici ucretsiz. Yillardir kullandigim urun.
Ayni PC den spam dan kanal kapanip kapanmamasi farketmez. Yanlis yonlendirmeden once forumu incele.
Ekran goruntulerinde ayni numaraya 7 onay alindigi gozukuyor.
PM at anlatayim.
[MENTION=1936]Akıncı[/MENTION] 70' e yakın hesap satın alındı kendisinden bu zamana kadar toplam en fazla 10 kanal kapanmıştır .. Diğer kanallarda sıkıntı yaşamadım. Kanalları kullanmak kullanıcının kendisi ile alakalı bir durumdur. Ben kendisinden gayet memnunum
Genel olarka bende memnunum bazı hesaplar gitti ama benim yüzündedir fazla video yüklemiş olabilirim. Bir başkasının kanalı kapandığında benim kanallarda gidicekse bana pm yoluyla söylüyebilirsin [MENTION=1936]Akıncı[/MENTION] . Ekmeğinle oynamak istemem ama benimkiyle oynanmasınıda istemiyorum. O Kadar emek verip bir başkası yüzünden tüm hesaplarım gitmesin.
arkadaşlar şuanda kanalalrımı hazırlayalı 3 gün oldu 10 kadarını kontlr ettip hepsi sağlam...ama mailde vb bi yerde arkadaşların dedikleri gibi bişi göremk te istemiyorum açıckası...inş bişi olmaz
3 tane kanalım spamdan kapandı. Fazla video yüklediğimide sanmıyorum diğer kanalım kapanmadı ama şifrelerini değiştirmediklerim kapandı. Benim hatamda olabilir tam emin değilim. Dün gece saatlerinde açıktı sabah bir uyandım kapanmış
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.