Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ödemeli neydi ya ahaha
Hocam merak ettiğim konu var bu tip şaka videosu çeken arkadaşlar mikrofonu nereye yerleştiriyor tam olarak?Sesin nasıl bu kadar net geliyor kulağımıza?
Çok güzel taktik
kıskaç yardımı ile t-shirt'ün yakasında kalıyor![]()
Ya Emre kardeşim o değilde ben bu adam dışında başka hiç bir yabancıda böyle ağır videolar görmedimbu adamın formülü ne ki acaba çok mu yakışıklı hey allahım ya her gördüğümde suratına çekiçle girişesim geliyor
O değilde bu Türkiyede yapılsa ciddi ciddi soluğu ya hastanede alır 2 tarafta yada karakolda
![]()
Edit: kanal linkini atmamışımPrankInvasion - YouTube
Ya Emre kardeşim o değilde ben bu adam dışında başka hiç bir yabancıda böyle ağır videolar görmedimbu adamın formülü ne ki acaba çok mu yakışıklı hey allahım ya her gördüğümde suratına çekiçle girişesim geliyor
O değilde bu Türkiyede yapılsa ciddi ciddi soluğu ya hastanede alır 2 tarafta yada karakolda
![]()
hocam çocuk yakışıklı yapıcak birşey yokama özgüven daha önemli
Tamam hadi yakışıklı olsun da vitaly kanalının sahibide yakışıklı diğer kissing prank yapanlarda yakışıklı ama hiç biri böyle değil yani kızlar yanaşmıyornormal dudağa öpücük kondurup geçiyor.Bu bildiğin kadının kalçaları avuçluyor dakikalarca öpüşüyor
bu adam direk başka bi sektöre geçiş yapar bence
şakacılık sıfır direk öpüşmeye yönelik tüm videolar
gözünü kırptın öpüşelim.canım sıkıldı öpüşelim yakında sokakta sevişir bak görürsünüz
![]()
![]()
adam işi Kiss'ten götürmüş![]()
Adam hem eğleniyor hem kazanıyorbirde vizyonumudur anlamadım hep atlet gibi iğrenç kıyafetlerle dolaşıyor ortalıkta
ya gerçekten aşırı antipatik adam.fransızmı acaba dicektim ingilizce konuşuyor hangi eyalet orası acaba ben öyle genişlik görmedim başka ülkelerde
belkide parayla yaptırıyodur
![]()
çocuk sadece nabız okumayı iyi biliyor hocam. zaten gözüne baktığı hatunun niyetini az çok anlayabiliyordur. ilk öpücüğü hayvani yapmıyor farkındaysan, bi süre duraksıyor ve hatun çekilmiyorsa başlıyor yapışmaya. baktı hatun tamamen koyverdi kendini, eller kayıyor alta. ardından numarasını alıyor, gece de işi pişiriyor :d el oğlu bizim gibi örf adet anane bilmez, yapışır şak diye :d
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.