8 Ocak sonrasi G+ Kesme Islemi (Resimli Anlatim)

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
alt kanal olmuş hesabı ana maile taşıyamıyormuyuz?
benimde para kazanma devre dışı kaldı.
kanallarımın çoğu googleplus olduğu için açamadım.

arkadaşlar bu taktik hala işe yarıyor mu ve bir gün içinde para kazanmayı açabilen var mı?

arkadaşlar bu taktik hala işe yarıyor mu ve bir gün içinde para kazanmayı açabilen var mı?

Taktik işe yarıyor. Sadece bir değişiklik yaparsan daha hızlı şekilde açılıyor.Sondan 1 önceki resimde : evet değilde hayır her iki adıda kullanmak istiyorumu seçiceksiniz.

Not: Bu şekilde alt kanala dönüşür para kazanma açılınca tekrar ana kanal yapabilirsiniz.

Taktik işe yarıyor. Sadece bir değişiklik yaparsan daha hızlı şekilde açılıyor.Sondan 1 önceki resimde : evet değilde hayır her iki adıda kullanmak istiyorumu seçiceksiniz.

Not: Bu şekilde alt kanala dönüşür para kazanma açılınca tekrar ana kanal yapabilirsiniz.

çok sağolasın cevap için anladım peki tekrar ana kanal nasıl yapılıyor

Merhaba arkadaşlar. Ana hesapta kanal açmamıştım. Direk alt kanal oluşturmuşum ve para kaanmaları gitti. Şimdi g+ bağlantısını kesemiyorum.
w16Nm5.jpg

burada verdiği linklere tıklasamda bişey olmuoyr. Tekrar youtube a dönüyo ve orda g+ kesme gibi bi işlem yok

Arkadaşlar para kazanması iptal olmuş alt kanalımda bunu denersem sonuca ulaşabilir miyim arkadaşlar

teşekkürler hocam, peki alt kanaldaki para kazanmanın açılması için yapılabilecek bir şey var mı?

hocam bi konu vardı alt kanal parakazanma acılmasıyla ilgili ama işe yaramıyor malesef. 3 4 aydır elimde tuttugum alt kanallar vardı bnm de .baktım bi gelişme yok. sildim. bnce sen de oyle yap önüne bak :)

hocam bi konu vardı alt kanal parakazanma acılmasıyla ilgili ama işe yaramıyor malesef. 3 4 aydır elimde tuttugum alt kanallar vardı bnm de .baktım bi gelişme yok. sildim. bnce sen de oyle yap önüne bak :)

Eyvallah hocam sagolasın bilgilendirmeler için :)

Ben arkadasın dedigin harfi harfine yaptım ama g+ dahil mail flan hepsi komple gitti.Simdi giris yapıyorm böyle bir hesap vardı diyor.Ama datadan silinmis anlıyacagınız benim hesabım.Neden böyle oldu cözemedim :)

Bugün bu yöntemi deneyip kanalları açabilen var mı daha çok mu bekelyeceğiz acaba anlamadımki ?

Arkadaşlar,

NOT: Kanalım ana kanaldır. Alt kanal değil

Isleminiz Tamamlandi!

Bu islemden sonra, kanalinizin G+ baglantisini kesmek isterseniz de asagidaki islemleri uygulayabilirsiniz..

Kısmına kadar geldim. Sorularım;

1-Geri kalan işlemleri de mutlaka uygulamam gerekiyor mu? devam eden işlemlerde g+'a bağlama dışındakileri uyguladım
2-Ayrıca şu anda Kanal Ayarları sekmesine tıkladığım zaman Internal Server Error hatası alıyorum. Bu hata şu anda yeni oluşturduğum dan dolayı mı çıkıyor? şu anda internal server hatası almıyor ancak para kazanma hala kırmızı yanıyor

3-Bu gece saat 12'den sonra mı belli olur para kazanmaların açılıp açılmayacağı?
4-Gece 1 gibi bütün videolarımda para kazanmaları ve özel durumunu Herkese açık yapma işlemini yapmalı mıyım?

Şu anda yukarıdaki 3. ve 4. soruların cevaplarına ve ekstradan tecrübelerinize ihtiyacım var.

Saygılarımla

Arkadaşlar,

NOT: Kanalım ana kanaldır. Alt kanal değil

Kısmına kadar geldim. Sorularım;

1-Geri kalan işlemleri de mutlaka uygulamam gerekiyor mu? devam eden işlemlerde g+'a bağlama dışındakileri uyguladım
2-Ayrıca şu anda Kanal Ayarları sekmesine tıkladığım zaman Internal Server Error hatası alıyorum. Bu hata şu anda yeni oluşturduğum dan dolayı mı çıkıyor? şu anda internal server hatası almıyor ancak para kazanma hala kırmızı yanıyor

3-Bu gece saat 12'den sonra mı belli olur para kazanmaların açılıp açılmayacağı?
4-Gece 1 gibi bütün videolarımda para kazanmaları ve özel durumunu Herkese açık yapma işlemini yapmalı mıyım?

Şu anda yukarıdaki 3. ve 4. soruların cevaplarına ve ekstradan tecrübelerinize ihtiyacım var.

Saygılarımla
Arkadaşlar,

Yöntemi denedim ve başarılı sonuç aldığımı bildirmek istedim. Yarın umarım zaman bulup sizlere nelere dikkat ederek yapmanız gerektiğini edindiğim tecrübe neticesinde anlatacağım.

Saygılarımla

Az önce yaptım bakalım işe yarayacakmı arkadaşlar sonuç.
İşe yarayan kimse oldumu düzelen bu konuda bilgi veren olursa sevinirim...
Yaptığım halde yinede Content ID olayı sorunu var sebep olan kanalı sildim kökünden.
Acaba yapanlarda başarılı olunca hemenmi düzeliyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri