Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar bu taktik hala işe yarıyor mu ve bir gün içinde para kazanmayı açabilen var mı?
Taktik işe yarıyor. Sadece bir değişiklik yaparsan daha hızlı şekilde açılıyor.Sondan 1 önceki resimde : evet değilde hayır her iki adıda kullanmak istiyorumu seçiceksiniz.
Not: Bu şekilde alt kanala dönüşür para kazanma açılınca tekrar ana kanal yapabilirsiniz.
14 gün içerisinde tekrar geri alabilirsiniz uyarısı çıkıyor ona tıkladığında geri alabilirsin.çok sağolasın cevap için anladım peki tekrar ana kanal nasıl yapılıyor
14 gün içerisinde tekrar geri alabilirsiniz uyarısı çıkıyor ona tıkladığında geri alabilirsin.
Arkadaşlar para kazanması iptal olmuş alt kanalımda bunu denersem sonuca ulaşabilir miyim arkadaşlar
yöntem alt kanalda işe yaramıyor hocam
teşekkürler hocam, peki alt kanaldaki para kazanmanın açılması için yapılabilecek bir şey var mı?
hocam bi konu vardı alt kanal parakazanma acılmasıyla ilgili ama işe yaramıyor malesef. 3 4 aydır elimde tuttugum alt kanallar vardı bnm de .baktım bi gelişme yok. sildim. bnce sen de oyle yap önüne bak![]()
Isleminiz Tamamlandi!
Bu islemden sonra, kanalinizin G+ baglantisini kesmek isterseniz de asagidaki islemleri uygulayabilirsiniz..
Arkadaşlar,Arkadaşlar,
NOT: Kanalım ana kanaldır. Alt kanal değil
Kısmına kadar geldim. Sorularım;
1-Geri kalan işlemleri de mutlaka uygulamam gerekiyor mu? devam eden işlemlerde g+'a bağlama dışındakileri uyguladım
2-Ayrıca şu anda Kanal Ayarları sekmesine tıkladığım zaman Internal Server Error hatası alıyorum. Bu hata şu anda yeni oluşturduğum dan dolayı mı çıkıyor? şu anda internal server hatası almıyor ancak para kazanma hala kırmızı yanıyor
3-Bu gece saat 12'den sonra mı belli olur para kazanmaların açılıp açılmayacağı?
4-Gece 1 gibi bütün videolarımda para kazanmaları ve özel durumunu Herkese açık yapma işlemini yapmalı mıyım?
Şu anda yukarıdaki 3. ve 4. soruların cevaplarına ve ekstradan tecrübelerinize ihtiyacım var.
Saygılarımla
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.