8 Ocak sonrasi G+ Kesme Islemi (Resimli Anlatim)

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
henüz kanalların para kazanması gelmedi. napmam gerek sadece beklemekten başka?

xxx . Adı düzenle
Google adınızı kullanın

xx
YouTube adınızı koruyun

xxx
Kanalınızı bu Google+ sayfasına bağlayın

xxx

xxx

önce g+ kopardım videolar gizli şekilde geldi fakat halen para kazanma açılmadı.
tekrar g+ oluşturmaya tıkladım. yukarıdaki seçenekler çıktı.
ben bu seçeneklerden hangisini seçeceğim ?
msj sayım yeterli olmadığı için resim ekleyemiyorum.
seçtikten sonra ne kadar bekleyeceğim para kazanma'nın açılması için ?

teşekkürler.

Bu işlemi yaptıktan sonra google + ya tekrar bagladıgımızda 14 gün mesajı çıkıyor 14 gün sonra yine kesilmemezlik yaparmı ? bilen biri cevaplarsa sevinirim

Arkadaşlar kanalımı alt kanal olarak açtığım için g+ kesme işini yapamıyorum. Açtığım kanallar daha yeni kanallardı. Para kazanması kapatılan kanalarkidaki bütün videoları silip, üstünede kanalı silsem Adsemseme ilerde kapanmasına veya banlanması için bir sebep oluştururmu?
Teşekkrüler

adsensimi açmış olduğum kanalında +google bağlantısını silsem sorun olurmu?
o kanalında para kazanması gitti video yüklemiyorum tamam ama böyle kalsın istemedim.
cevap verebilcek olan varsa çok makbule geçer konu açmıyım.

Arkadaşlar bence sonuç alamayanlar, Üstteki Evet, adımı her yerde xxxx.... değil de, alttaki "Hayır, her iki adı da korumak istiyorum" seçeneğini işaretlesinler. Çünkü bu şekilde açılıyordu para kazanmalar. Dediğim gibi yaptığınız zaman 2-3 saat içinde olacağını düşünüyorum.

Deneyenler cevap olarak yorum atarlarsa herkes yararlanmış olur, iyi kazançlar.

dün gece kanallarım kapandı.. bir kanalımda işlemi yanlışlıkla hayır'ı tıklayarak yapmıştım sadece hayır yaptığım kanal açılmış diğerleri açılmamış.Sonra denemek için başka bir kanalımda daha "hayır" yaptım.Ondada para kazanma açıldı.diğerleri hala kapalı.Dediğinize katılıyorum.Ancak para kazanma açılan kanallarda videoları "inceleniiyor"dan bir türlü kurtaramadım siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı?

dün gece kanallarım kapandı.. bir kanalımda işlemi yanlışlıkla hayır'ı tıklayarak yapmıştım sadece hayır yaptığım kanal açılmış diğerleri açılmamış.Sonra denemek için başka bir kanalımda daha "hayır" yaptım.Ondada para kazanma açıldı.diğerleri hala kapalı.Dediğinize katılıyorum.Ancak para kazanma açılan kanallarda videoları "inceleniiyor"dan bir türlü kurtaramadım siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı?
Youtube'de 1-2 günlük sıkıntı vardı para kazanmalar inceleniyorda kalıyordu şimdi tekrar deneyiniz para kazanmalar yanıyor, kolay gelsin.

üstadım öncelikle değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. Her işlemi yaptım. Kanal oluşturdum. Anlamadığım google + bağlantısını kesip mi bekleyeceğim para kazanmanın aktif olmasını? Yoksa kanalı oluşturdukdan sonra öyle bekleyecekmiyim para kazanmanın aktif olmasını :( yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşım emeğiniz için teşekkür ederim. bu sabah itibarı ile sizin yönteminizi denedim. an itibarı ile para kazanma açılmış durumda. tek sorun videolar inceleniyora takılıyor bunun sebebide youtube deki genel sorun diye düşünüyorum.

arkadaşlar bu yöntemle para kazanma tekrar açıldı.. Ama birkaç sorun var gibi görünüyor..

1. Kanalımda biri 7 ay diğeri 2 ay önce gelmiş telif var.. Normalde 7 ay önce gelen teklifin kalkmış olması gerekir ama duruyor hala.. Kaldırmak için ne yapmam lazım..

2. Kanalın para kazanmasını tekrar açtıktan sonra aboneler ve izlenimler silinmedi.. Ama ikinci bir kanal oluştu mecburen.. İlk kanalı kontrol ettigimde telif hakkı iyi durumda yazıyor.. Tabiki orda video kalmadı boş bir kanal.. Onu nasıl silip yeni kanalı ana kanal haline getiririm..

3. Yeni kanalın goole+ baglı mı kalması lazım yoksa ayırıyım mı..

4. Para kazanma aktif olduktan yaklaşık 3 gün sonra youtubeden bir mail geldi..

hesabınızda birden çok çözülmemiş Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesi olduğunu fark ettik. Videolarınızdan para kazanma hakkınız, bu sorunları çözmediğiniz takdirde bu AdSense hesabına bağlı tüm hesaplarınızda devre dışı bırakılabilir. Hesaptan para kazanma özelliğinin engellenen videoları silseniz bile hala devre dışı bırakılabileceğini unutmayın.

anladığım kadarıyla kanalın para kazanması tekrar kapatılacak..

bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa fikirlerini söylerlerse sevinirim.. Herkese şimdiden teşekkürler..

bu youtube çalışanları adama kafayı yedirir.
yediğim sahte telife geri bildirim yapmışım,kabul olmuş telifi kaldırmışım.
telif duruyormuş gibi para kazanmalarımı kapatmışlar.
7sinde telifi kaldırıp hala nasıl oluyor da teliflisin para kazanmanı kapatıyorum derler.
şimdi işin yoksa akşama kadar kes bağla.

beyler bende o kaldır kısmı çıkmıyor neden acaba ?

i.imgur.com/eXmGwTf.jpg

sil....
ona bas devam et...
google profili sileceksin zaten kaldır diye bir şeyden bahseden yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri