8 Ocak sonrasi G+ Kesme Islemi (Resimli Anlatim)

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Bu işlemi yaptıktan sonra para kazanma açılıyor mu?

[MENTION=247]Titan[/MENTION]; Kardeşimiz ve konuyu başlatan arkadaşımız sağolsun deneme aşamasındayım. İnşallah eğer olursa sonucu buraya yazarım.

toplamda 22 kanalda denenmis ve basarılı olunmamıstır , yt son guncelleme ile google + yontemini devre dısı bırakmıstır , kanal kesip baglayabilirsin bu yontemle ama para kazanmaya acılması cok zor..

toplamda 22 kanalda denenmis ve basarılı olunmamıstır , yt son guncelleme ile google + yontemini devre dısı bırakmıstır , kanal kesip baglayabilirsin bu yontemle ama para kazanmaya acılması cok zor..

ana kanallar için de mi google + yöntemi bitti ?

24 saat oldu beklemedeyim.çoğu kanalın hesap özeti kısmına youtube iş ortaklığı kaydol kısmı geldi ama tıklayınca açılmadı.beklemeye devam.

ben kesip bağlıyorum açılıyor ama bir süre sonra tekrar kapanıyor ne iş anlamadım gitti.

24 saat oldu beklemedeyim.çoğu kanalın hesap özeti kısmına youtube iş ortaklığı kaydol kısmı geldi ama tıklayınca açılmadı.beklemeye devam.

benimde kanlların para kazanması gitti ve outube iş ortaklığı kaydol kısmına tıklayınca bir pencere açıldı tikleri işaretledim bişi olmadı ? ne olmalı

dün akşam tüm kanallarımın ihtarı bile olmaayan bir kanal sebep gösterilerek para kazanmaları kapatılmıştı.sağolsun titan ve indispensable arkadaşların yardımıyla para kazanmaları google+'a bağlamıştım.Bu akşam üstü para kazanmalar tekrar aktif oldu ama ilginç bir durum var; para kazanmaları geri açınca bazı videoların incleniyorda kalacağını biliyordum lakin Kendi kameramla çektiğim kendime ait videolarda inceleniyora takıldı :)
nasıl bir tarikata denk geldik anlamadım :)

bu yöntemde google + da ayarlar kısmına tıklamamız gerekiyor. ancak bazı kanllarımda ayarlar kısmı yok . Onun içinde google + yı nerden silicem ?

9.Resimde g+ kesilmiş sonra tekrar bağlatıp tekrar kestiriyorsun.
9.Resimde zaten kesilmiş bence orda bırakmak lazım [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] ?

9.Resimde g+ kesilmiş sonra tekrar bağlatıp tekrar kestiriyorsun.
9.Resimde zaten kesilmiş bence orda bırakmak lazım [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] ?

G+ a bagli kalmasi lazim para kazanma acilmasi icin. En son resim, para kazanmalar geri gelirse, g+ da durmak istemeyenler olabilir,onun icin ekledim.

[MENTION=247]Titan[/MENTION]; Kardeşimiz ve konuyu başlatan arkadaşımız sağolsun deneme aşamasındayım. İnşallah eğer olursa sonucu buraya yazarım.

Arkadaşlar

Kanalımın para kazanmasını - videolar silinse de, aboneler ortadan kalksa da :) - açtım. Herkese bu yöntemi kullanmasını öneriyorum. Yöntemi ilk uyguladığımda 24 saat bekledim olmadı, fakat 2. bir kez uyguladım ve anında oldu. [MENTION=2357]iwocan[/MENTION]; ve [MENTION=247]Titan[/MENTION];'a teşekkürlerimi iletiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri