8 Ocak sonrasi G+ Kesme Islemi (Resimli Anlatim)

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Arkadaşlar merhaba.

Benim dün bir kanalım yüzünden adsense bağlı diğer 20 kanalımın para kazanması kapatıldı.

1- Sorun veren kanalı silmeden bu yöntemi uygulasam tekrar para kazanma kapanır mı?
2- Bu kanallardaki bu güne kadar olan kazançlar kesinleşir mi?
3- Zaten daha önce bu yöntem uygulanmış kanala tekrar bu yöntemi uygulasak para kazanma açılır mı?

Biliyorum bu sorular daha önce tekrar tekrar soruldu ama emin olmam gerekiyor.

1. Açılsa bile sorunlu kanal silinmediği için tekrar kapanır.

2 . Çok yuksek kesinti olur.

3.Açabilirsin . Önceden bağlantıyı kestiysen.

1. Açılsa bile sorunlu kanal silinmediği için tekrar kapanır.

2 . Çok yuksek kesinti olur.

3.Açabilirsin . Önceden bağlantıyı kestiysen.

Peki hocam daha önce bu işlemi yaptıysak; şimdi kes bağla yapsak olur mu yoksa g+ silmek mi lazım?

2 kanalım para kazanma devre dışı oldu. sadece 1 kanalım plus'a bağlıydı ve bağlantısını kestim. Adsense hesabım, plus'a bağlı olmayan kanalın mailine bağlı. Bundan sonra nasıl bir yol izleyebilirim..

işler sarpa sarıyor gibi yine bu yöntemide keşfettiler sanırım :(

İwocan sayen de 300 bin izlenim alan kanalımı tekrar açtım.

çok teşekkürler..

2 kanalım para kazanma devre dışı oldu. sadece 1 kanalım plus'a bağlıydı ve bağlantısını kestim. Adsense hesabım, plus'a bağlı olmayan kanalın mailine bağlı. Bundan sonra nasıl bir yol izleyebilirim..

bana yardım edebilecek varmı ben para kazanmayı açamadım hala :(

Beyler bu taktik ise yariyor mu hala? Yardim edebilecek var mi bu konu hakkinda?

Sorunlu kanalın para kazanmasını açtıktan sonra silsek paramızı alabilirmiyiz arkadaşlar ?

benimde 3 - 4 gün önce kapandı para kazanmalar bu yöntem ile denedim açılmadı.. kanalları silsem paralar kesinleşirmi ?

Beyler bu taktik ise yariyor mu hala? Yardim edebilecek var mi bu konu hakkinda?

Yarıyor hocam 1 hafta önce açtım. Kanalınızda url varsa buradaki işlemleri es geçip direk google + bağlantısı kesin sonra google+ nızdaki ismi değiştirip 1 gün bekleyin. Sonra google + bağlayın ve 1 gün bekleyin. Sonra para kazanma büyük ihtimal açılacak. Açılmazsa bağlantıyı kesin ve gün içinde kontrol edin. Bende bu şekilde açıldı. Sonra hesabı başka adsenseme bağladım. Eski adsense de kalmasın dikkat edin.

Dün akşam burdaki yazılanları uygulayarak bir kanalımın para kazanmasını tekrar aktif ettim.Teşekkürler.

herseyi aynen yaptım ama kanal ayarlarına basınca 500 Internal Server Error hatası veriyor

ben bu işlemleri aynen yaptığım halde kanallar alt kanala dönüşmüyor ve dolayısıyla para kazanması açılmayacak.
nerde yanlış yapıyorum anlamadım,aynı adımları izliyorum...:(

ben bu işlemleri aynen yaptığım halde kanallar alt kanala dönüşmüyor ve dolayısıyla para kazanması açılmayacak.
nerde yanlış yapıyorum anlamadım,aynı adımları izliyorum...:(

bende sen gibiyidim yardımcı olan olmadı.kendim çözdüm.ama sana yardımcı olcam pm den skype atıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri