880tl den 1 tl kesinleşti

deliçoban

Kayıtlı Üye
şubat ayında biriken 880 tl küsür paradan 1 tl küsür kesinleşti bu sorunun nedeni nedir? bir düzeltme yapılabilir mi? bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim

şubat ayı sonuna doğru kanal falan sattıysanız o kazanç sattığınız kişiye gitmiş olabilir

kanal kapanma
para kazanmanın kapatılması
kanalı başka adsenseye taşıma;
bunlardan biri oldu mu?

para kazanması kapanmıştı kanalın tek kanal çalışıyordum

Para kazanmasi kapanan kanalin odemesi yapilmiyor google+ ile acmazsan. Yada tamamen silmezsen, bu ay tecrube etmis olduk. Silmedim beklettim benimde 5600 liradan 270 lirami ne kesinlesti.

Para kazanmasi kapanan kanalin odemesi yapilmiyor google+ ile acmazsan. Yada tamamen silmezsen, bu ay tecrube etmis olduk. Silmedim beklettim benimde 5600 liradan 270 lirami ne kesinlesti.

hocam benim alt kanaldı sildim daha önce de başıma gelmişti ve %16 kesinti olmuştu geçen ay paramı almıştım

gmailine kadar kökten siliyorum.para kazanmaların kapanması hiç etkilemiyor..

yüz yılın en büyük trolünü yapmış sana adsense şaka bi yana yuh geçmiş olsun :(

Para kazanma kapanınca gmail hesabını kökten silmek en mantıklı seçenek. Kanal g+ aç kapa vs uğraşmayın tekrar söylüyorum. İki kere üst üste paramı aldım bu şekilde

beyler bence arkadaş yanlış bakıyordur çünkü bugün 5. kişi oldu arkadaş hocam sadece şubat ayı kazancınıza bakarmısınız ne kadar ? büyük ihtimal şubatta 3-4 tl gibi birşey kazandınız geri kalan hepsi mart ayı kazancıdır.

hocam benim alt kanaldı sildim daha önce de başıma gelmişti ve %16 kesinti olmuştu geçen ay paramı almıştım

Merhaba, hocam yani şimdi para kazanmasını g+ ile açamayıp kanalı silsek de (para kazanması kapanır kapanmaz) o kanalın parası aktarılır mı diyorsunuz?
Ek:
sadik170 hocam yanıtlamış aslında bu soruyu yeni gördüm. Bu bilgi güzel oldu yani kanalı para kazanmaya açamıyorsak komple silelim paramız gelsin. Madem denendi bundan sonra böyle yapalım.

Teşekkürler bilgi için.

benm bütün kanallarım para kazanmaya kapatıldı hatta 2 tanesi flagdan % 15 kesinti oldu üzüldm adına (hiçbir kanalıda silmedm)

beyler bence arkadaş yanlış bakıyordur çünkü bugün 5. kişi oldu arkadaş hocam sadece şubat ayı kazancınıza bakarmısınız ne kadar ? büyük ihtimal şubatta 3-4 tl gibi birşey kazandınız geri kalan hepsi mart ayı kazancıdır.

hocam bu işlerde yeni değilim şubat ayı kazancına baktım tabiki :)

Para kazanmaya kapatilan kanallari silmedin ve kesinlesti oyle mi? Google+ falanda uygulamadin?

hiçbir şey yapmadm. ve hala video yapta kayıtlı sıkıntılı kanal yazıor ellemedm halada duruyor ünlem yüzünden video atmadgm için düzenleme yapmadm

benimde 1 Martta tüm kanalların para kazanması kapandı kanallar alt kanal olduğu için para kazanmasını açamadım, 3100 TL den 423 TL kesinleşti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri