9 yaşındaki Mert'in katili tutuklandı !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
edit:konularda tartisma ve kalp kirmaya gidecek turde mesajlar yazilmasi,Tahrik etme,kiskirtici sozler yasakdir.

ben serbest bırakılmasını istiyorum. gün ve saati önceden duyurularak taksimde serbest bırakılsın.

6-Futbol takimlari taraftarlarinin karsilikli atismaya varacak yada siyaset dini konularda tartisma ve kalp kirmaya gidecek turde mesajlar yazilmasi,Tahrik etme,kiskirtici sozler yasakdir.

[MENTION=6249]sirkan[/MENTION]

Lanet olsun bu nasıl bi olaydır ya.

Konuyu açtığıma pişman etdiniz arkadaşlar!! Ortada tartışmalı bir şey yok! [MENTION=4347]daralll[/MENTION] arkadaşında söylediyi gibi bu konu haber konusudur forumdada olmasında bir sakınca görmediyim için haberi paylaşmak istedim,böyle sebebsiz yere tartışacağınızı bilseydim hiç açmazdım konuyu,ama gördüyüm kadarıyla tartışmaların konuyla tamamen alakası yok,sanki her kes küçük bir sebeb arıyormuş tartışmak için oda bu konuya denk gelmiş!!

Ya tutturmuşsunuz avrupa böyle şöyle. Neyi yaşanmıyor kusura bakmada al yaşanmıyor böyle olaylar. Seri katililleri ünlü olan yer Amerikadır zaten. Avrupanın da kalır yanı yok. Orada tecavüz normal olduğu için çok gündeme gelmiyor. Sanki bana Avrupa'yı takip ediyor da. Avrupa da böyle şeyler yaşanmıyormuş. Sosyal ilişkileri iyiymiş. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Bırakın bu Batı medeniyeti hayranlığını. Hangi Avrupa ülkesinin haber kanallarını izleyip takip ediyorsunda böyle konuşuyorsun anlam veremiyorum.

Edit: Bu arada bu konuyla en iyisi başka admin ilgilensin daralll gibi taraf tutacaklar gelmesin. Şeriatı ve karşıtlarını savunmuyorum ama şeriat karşıtı konuşmaları beğenip onlara ses çıkartmıyor ama şeriat lehine konuşmalarda kişilere uyarı yapıyor. Sonra da insanlar tartışmayı öğrenecek diyor böyle taraflı bir admin karşısında mı tartışma öğreneceğiz ?

Şeriat faşizmdir! Faşizmden hesap sormakta sosyalistlere düşer.
Alın size modlarin çifte standardı biri savunduğu için banlaniyor. Diğeri hakaret ediyor duruyor. Modlar bu kadar taraflı olmayın.

Alın size modlarin çifte standardı biri savunduğu için banlaniyor. Diğeri hakaret ediyor duruyor. Modlar bu kadar taraflı olmayın.

biri savunduğu için banlanmadı...bilip bilmeden yazma.
diğeride ceza puanı aldı zaten,konu dışında yorum yazmayı da bırakın artık.

biri savunduğu için banlanmadı...bilip bilmeden yazma.
diğeride ceza puanı aldı zaten,konu dışında yorum yazmayı da bırakın artık.
Bu muhabbet ne zaman biter bilionmu mod her iki tarafada esit mesafede yaklastigin zaman benim banlanmam muhim deil ama burda adaletden bahsediosak ve sende modsan tarafsiz olacaksin mod luk adminlik bunu gerektirir

Arkadaşlar öncelikle şunu diyim bu yapan insanlıktan çıkmış şahısı şiddetli şekilde Allah'a havale ediyorum.Diğer konuyu gelince madem böyle bir konu açıyorsunuz.Konunun böyle mesajlar içermesi çokta anormal değil neden ortada bir böyle bir büyük suç var milletinde mesajları ona çok sert oluyor.

Böyle bir konunun açılması hataydı millet saygı çerçevesinde hakaret etmesi çok mantıklı değil böyle bir şeyi yapmış kişiye nedenir ki ağzımı bozcam şimdi neyse en iyisi konunun kapatılmasıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri