900-1500 tl arası telefon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lg g3 ün ekranı çatlamıştı kasasında da çizikler vardı istanbul mecidiyeköy lg servisine götürdüm cihaz 5 gün içinde yapıldı ücretsiz olarak birazda şans faktörü önemli teknoloji ürünlerinde

Benim LG G4 telefonum anakart sıkıntısndan dolayı(kapanıp açılmama) 24.06.2016 Mecidiyeköydeki Vintek yetkili servisinde para iadesi istedim fakat hala dönüş olmadı. Yasal olarak 10.iş gününden sonra size cihaz verilmesi gerekiyor bırakın cihaz vermeyi 20.iş gününden sonra ne yeni cihaz verildi ne de para iadesi yapıldı.

Tüketici hakem heyeti ile 5-6 ay sonrasında fatura üzerindeki parayı geri alabiliyorsun yada LG 1 senelik fatura göstererek %10 iskonto kesip parayı ödüyor sanırım. 1 yılını dolduranlar için %15 iskonto kesiyormuş.

Telefondan çok memnundum bu arada, piyasadaki çoğu LG G4 bu durumda olduğundan tavsiye etmiyorum

lg g4 arkadaşta vardı telefonun kamerası ve performansı güzel ancak aşırı derecede ısınma yapıyor ve g4 modellerinde bir sorun var aniden kapanıp açılmıyor lg ücretsiz tamir ediyor veya yenisini yolluyor fakat senin ithalatçı garanti olduğu için büyük ihtimal elinde kalır
bunlara göze alarak almalısın

Bilmiyorum hocam fiyat ve performans bakımından 2.500 liralık telefonlarla eşdeğerde ama sorunları var işte.Hepsiburada.com çok alan olmuş

Türkiye'nin En Büyük Online Alışveriş Sitesi Hepsiburada.com

lg g4 kullanıyorum senelerce android kullanan biri olarak pişman olacam kesin diye aldım ama şu an gayet memnunum valla kamerası tartışılmaz pro makinalara taş çıkarır görüntü desen 4k çekim+oynatma yapabiliyor sesi yanında gelen beats kulaklıkla mükemmel çıkıyor isteyene 1000tl ye satarım tertemiz daha 2 ay olmadı :D

Hocam samsung alırsanız gelen yazılım güncellemelerini yapmayın. Bu güncellemeleri 1-2 defa yapınca artık telefon kasmaya ve yavaş yavaş hızından kaybetmeye başlıyor. Ayrıca telefon olarak 2. el iphone 6s alabilirsiniz ya da sıfır 5s.

samsung s serısı veya note serısınden sasma bence.note4 al bence.lg şikayetlerine bi bak derim herkes servisinden şikayetçi.kesinlikle note 4 şaşma bence

Xiaomi mi5, Samsung a3 2016 yada samsung a5

lg g4 kullanıyorum senelerce android kullanan biri olarak pişman olacam kesin diye aldım ama şu an gayet memnunum valla kamerası tartışılmaz pro makinalara taş çıkarır görüntü desen 4k çekim+oynatma yapabiliyor sesi yanında gelen beats kulaklıkla mükemmel çıkıyor isteyene 1000tl ye satarım tertemiz daha 2 ay olmadı :D

Asus Zenfone 2 gayet güzel ben kullanıyorum cok memnunum sarjı az gidiyor dyenler var da ben pek yasamadım bu sorunu

Hocam samsung alırsanız gelen yazılım güncellemelerini yapmayın. Bu güncellemeleri 1-2 defa yapınca artık telefon kasmaya ve yavaş yavaş hızından kaybetmeye başlıyor. Ayrıca telefon olarak 2. el iphone 6s alabilirsiniz ya da sıfır 5s.

Asus sakın alma hocam, samsung s7 almayacaksan samsung'a da hiç yanaşma.

Lenovo Vibe P1 Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al

Bunu al hocam. Özellikler fiyata göre harika. Yorumlarına da bak, inceleme videolarına da bak.

Ayrıca 5000 mAh batarya var. Prize bağımlı gezmezsin. Standart kullanımda 3 gün götürür seni

Özellikler harika.

S6 aldim guzel telefon alabilirsin

samsung s serısı veya note serısınden sasma bence.note4 al bence.lg şikayetlerine bi bak derim herkes servisinden şikayetçi.kesinlikle note 4 şaşma bence

Arkadaşlar konudada bahsettim telefon hiç anlamam ama kararsız kaldım bir arkadaş samsung iyi derken diğer arkadaş alma diyor.:D.Bazı arkadaşlar önerdiği telefonlarla Lg g4 kıyasladım lg g4 hep daha iyi çıktı.Ama Lg g4 kasma ısınma donma sorunu var diyorlar.İphone diyen arkadaşlar Lg g4 kıyaslıyorum yine lg g4 daha iyi ama iphone hayatta donmaz kasmaz tam aradığım telefon ama özellikleri düşük.

Şimdi arkadaşlar dicek fiyat yükselt o zaman dediğim gibi çok telefon meraklısı değilim ama oyun oynarım,kamerası iyi olsun,şarzı gitsin donmasın iyi telefon olsun yani.

Arkadaşlar genellikle kendi kullandıkları telefonu övüyorlar buda psikolojik olarak doğru adam kendi aldığı şeyi över doğrudur.Yani dediğim gibi klasik hangi telefonu alıyım konusunda kararsızım.

Ama şuna karar verdim ithal ucuz diye 250 -300 fark var diye gidip ithal almam Türkiye garantili alırım.Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.:)

[MENTION=28912]seric33[/MENTION] hocam madem Lg g4 iyi o kadar övdün niye satıyorsun (:

Yani kısaca Lg g4 telefonun özellikleri ahım şahım değil ama özellikleri bunun gibi olsun kasma sorunu sıcaklık kapanma v.s yaşatmasın bana alacağım telefon herhalde en iyi böyle açıklarım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Lg g4 bu telefonlardan daha iyi lg g4 epey.com karşılaştırıyorum hep daha iyi çıkıyor.Lg g4 sorun oluyormuş arkadaşlar öle diyor olmayanlarda var.

Bence lg g4 çok kaba bir telefon lgleri bu nedenle sevmiyorum ayrıca ekranın altı çok kalın üstüne birde dokunma tuşları ekranda iyice daralıyor ekran. Xiaomi mi5 çok çok daha iyi lg g4 yanından bile geçemez. Tavsiye ederim.

[MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] hocam ben zaten değiştirdim köşede satmak için duruyo bugün yarın ilana koyacam g4 ü koymadan satmak daha kolay diye dediydim :D

Hocam daha iyi olması bazen iş yapmıyor gördüğünüz gibi. Aldıktan sonra ki sağlamlığı, problem çıkarmaması, servis süeci, garanti kapsamı, müşteri memnuniyeti vb. yani hocam daha iyiyse alın tabi ki ama burdaki kullanıcı yorumlarına bakılırsa sorun yaşayan insanlar mevcut. Sonrasında problem çıkarma riskini göze alabiliyorsanız hiç beklemeyin direkt siparişi geçin hocam

Hocam daha iyi olması bazen iş yapmıyor gördüğünüz gibi. Aldıktan sonra ki sağlamlığı, problem çıkarmaması, servis süeci, garanti kapsamı, müşteri memnuniyeti vb. yani hocam daha iyiyse alın tabi ki ama burdaki kullanıcı yorumlarına bakılırsa sorun yaşayan insanlar mevcut. Sonrasında problem çıkarma riskini göze alabiliyorsanız hiç beklemeyin direkt siparişi geçin hocam

Hocam ben açıkcası note 4,lg g4 arasında kaldım z3 geçtim zaten note 4 daha büyük telefon kullanışlı değilmiş pek g4 note 4 göre daha iyi ama dediğiniz sorunlar oluyor benim için telefon sorun olmaması bunlar özelliğinde sorun olmayan telefon yok mu hocam:D

biraz daha para versem bunların özelliğinde sağlam şarzı ısınmayan hangi telefon vardır.Bu arada lg g4 alacağım yer tabi alırsam kararsızım

http://www.hepsiburada.com/lg-g4-32-gb-pm-telceplgg432

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri