YildirimHiko97
Yasaklanmış
Hayirli teskereler dostum...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayırlısı olsun bizlerde nöbet tuttuk malum... hiç değilse askerlik kısaldı şanslızın....
ama unutma ki sen orda nöbet tutucaksın ki , bizler burada şort+tişort evimizde rahat rahat para kazanıcazminnettarız sana... rahat rahat fosur fosur guvenle uyucaz sayenizde... günler gelip geçiyo... dert etme... üzerine yıllar geçecek ....
güzel bir asker çantası yap, araştır hemen.. en ince detaya kadar...
Evet arkadaslar abiler kardesler sonunda beklenen an geldi askere gidiyoz darısı bekleyenlerin basına
acemilik ISPARTA MERKEZ usta birligini Allah bilir.
bu gece 22:00 yola çıkıyorum yarın teslim
Tam youtube dan kazanma teknigini ögrendik askere gidiyoz bizde sans yokama sorun deyil vatan saolsun biz yine kazanırız.
basta serkan abi olmak üzere forumda faydalı konu açıpta bi baskasının faydalanmasını saglayan ve üzerimde emegi olan herkese tşkrlerimi iletiyorum, egerki yanlıslıkla kalbini kırdıgım biri varsa özür dilerim forumdaki herkese hakkım helal olsun.
İnsallah hepiniz hakkettiginiz kazanca kavusursunuz.
Ne Mutlu Türküm Diyene
Sen var ya çok fenasın dostum.Mehmet gidince onun için youtuberlerden para toplayıp ona yollacağım sende mehmeti çok seversin yardımlarını isterim yani.
D
![]()
kaan snn döndügümde borcunu kapatmıs ol ve youtubedan aylık en az 1000 tl kazandıgını göreyim o bana yeter para falan istemezbütün forumun kazanmasını gönülden istiyorum.
yorum yapan herkese teşekkür ederim arkadaslar Allah razı olsun
[MENTION=4326]musti_1905xx[/MENTION] valla çıkaramadım ksr bakmayınsizede hayırlı teskereler ozaman
Hayırlı tezkereler. Darısı başımıza
Bu arada doğruzu tezkere. Kaynak: TDK![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.