93/4 Youtube Bekler Vatan Beklemez..

Allah yolunu açık etsin hayırlı tezkereler kardeşim varsa bizimde hakkımız helal olsun sağ salim gidip sağ salim dönersin inşallah sende bütün Mehmetçiklerde Allah Yolunuzu açık etsin :)

hayırlısı olsun bizlerde nöbet tuttuk malum... hiç değilse askerlik kısaldı şanslızın....

ama unutma ki sen orda nöbet tutucaksın ki , bizler burada şort+tişort evimizde rahat rahat para kazanıcaz :D minnettarız sana... rahat rahat fosur fosur guvenle uyucaz sayenizde... günler gelip geçiyo... dert etme... üzerine yıllar geçecek ....

güzel bir asker çantası yap, araştır hemen.. en ince detaya kadar...

Sen var ya çok fenasın dostum. :) Mehmet gidince onun için youtuberlerden para toplayıp ona yollacağım sende mehmeti çok seversin yardımlarını isterim yani. :DD:D

İkinize de hayırlı tezkereler arkadaşlar.Isparta Merkez /İzmir Foça/Manisa Kırkağaç bu 3 acemi birliği %87 Doğuya gönderiyor.Allah yolunu açık etsin.

Geceleri bol bol düşün youtube stratejilerini belirle gelince salla piyasayı inş istediğin gibi gider süreç 6 ay sonra görüşürüz ;)

Evet arkadaslar abiler kardesler sonunda beklenen an geldi askere gidiyoz darısı bekleyenlerin basına :)

acemilik ISPARTA MERKEZ usta birligini Allah bilir.
bu gece 22:00 yola çıkıyorum yarın teslim

Tam youtube dan kazanma teknigini ögrendik askere gidiyoz bizde sans yok :) ama sorun deyil vatan saolsun biz yine kazanırız.

basta serkan abi olmak üzere forumda faydalı konu açıpta bi baskasının faydalanmasını saglayan ve üzerimde emegi olan herkese tşkrlerimi iletiyorum, egerki yanlıslıkla kalbini kırdıgım biri varsa özür dilerim forumdaki herkese hakkım helal olsun.

İnsallah hepiniz hakkettiginiz kazanca kavusursunuz.

Ne Mutlu Türküm Diyene

hayırlı tezkereler kardeşim. sağ salim git gel

Sen var ya çok fenasın dostum. :) Mehmet gidince onun için youtuberlerden para toplayıp ona yollacağım sende mehmeti çok seversin yardımlarını isterim yani. :DD:D

kaan snn döndügümde borcunu kapatmıs ol ve youtubedan aylık en az 1000 tl kazandıgını göreyim o bana yeter para falan istemez :) bütün forumun kazanmasını gönülden istiyorum.

yorum yapan herkese teşekkür ederim arkadaslar Allah razı olsun
[MENTION=4326]musti_1905xx[/MENTION] valla çıkaramadım ksr bakmayın :) sizede hayırlı teskereler ozaman

kaan snn döndügümde borcunu kapatmıs ol ve youtubedan aylık en az 1000 tl kazandıgını göreyim o bana yeter para falan istemez :) bütün forumun kazanmasını gönülden istiyorum.

yorum yapan herkese teşekkür ederim arkadaslar Allah razı olsun

[MENTION=4326]musti_1905xx[/MENTION] valla çıkaramadım ksr bakmayın :) sizede hayırlı teskereler ozaman

İnşallah kardeşim. Ödemiş olurum foruma bile giremiyorum deli gibi çalışıyoruz. Ben en az bin lira kazanırsam sende kazanırsın merak etme. biliyorsun..

bende 4 tertip yapanlardanım aklımda kalanları söyliyeyim :D

3 dini bayram
2 yılbaşı
xxx ulusal bayram
2 kış
1 yaz dönemi
3. takvimde eve geldim :D

şimdiden hayırlı tezkereler kardeşim eğlenmeye gittiğini unutma

Hayırlı tezkereler. Darısı başımıza :)
Bu arada doğruzu tezkere. Kaynak: TDK :D

dostum arkadaşa sen demişsin ki, "Bu arada hayırlı malzeme taşımak için kullanılan dört kollu ve iki kişinin taşıdığı tahta araç" :D

-Tezkere,- Teskere (Tezkere: Yapılarda malzeme taşımak için kullanılan, dört kollu ve iki kişinin taşıdığı tahta araç. Teskere: Pusula. Bir iş için izin verildiğini bildiren resmî kâğıt. Askerlik görevinin bittiğini bildiren belge.)

Bu arada hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir değişime gidiyorsun. Alt Devre, Çömez, Pj, Has falan muhabbetlerine girme, temiz temiz yap askerliğini. Bizim tugay'da 2 ve 4 tertipler karargah olarak geçer ve bütün askerlik dışı işleri yaparlardı. Mesela ben yazıcıydım, diğeri terzi, diğeri gazino (Kantin, kız yok içinde :) )

Bakarsın sizin birlikte böle olur yırtarsın, tabi usta birliğinde belli olur, şimdi fena yardırış zamanı :) Diğer bir öneri arkadaşlarını çok iyi seç, yoksa kurunun yanında yaşta yanar deyimini bolca hatırlarsın :) :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri