Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
pin olayını nasıl hallediyoruz hocam peki
Hocam herkes nasıl alıyor sizce? payoner eklenebiliniyor. ben daha önce ödeme almadığım için pek bilgim yok. ama forumda alanlar var
Ah be hocam , sence nedir ya... Bilmiyorum soruyom işde
Kartsız Payoner e başvurunca hem usd, hem euro, hemde GBP hesabı açılıyor.
Yani sadece amerika değil, ingiltere ve almanya dan da adsense alabiliyoruz diye biliyorum.(vpn yada vds ile vaşvurabilirsiniz)
Pinide kimlikle onaylarsınız.
youtube için birden fazla adsense ile çalışan var mı?İban sorununu nasıl çözüyorlar
ne ip ne iban ben sahsen takmiyorum artik aldigimda oluyor almadigimda neye gore bam yiyoz anlamis degilim cerez bile temizlmiyorum artik toplu kapanma bitti![]()
ücretli bana alabilecek var mi ?
[MENTION=34381]succesflyy[/MENTION]
ücretli bana alabilecek var mi ?
Hocam bu olay youtube adsensi icin gecerli olur mu.olursa nasil yapariz.fikrin varmi tskler
bence youtube adsense için bunu yapmak mantıksız hocam saten kolayca açılıyor onay süreci filan yok youtube adsense'de
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.