Abd Adsense Vergi Bilgileri (Youtube)

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
(Youtube) Abd adsense açtım vergi bilgileri istiyor.

Nasıl doldurmam gerekiyor?

Payoneer e ödeme alacağım.

not:konuyu yanlış yere açmışım. bir mod taşır ise sevinirim

payoner ibanları nı kabul etmiyor adsense,ne demek istedin hocam anlamadım?

ayrıca,@elenia-pol hocam,keşke abd adsense işine bulaşmasaydın.o vergi istedigi ekran sık sık çıkar karşına.abdde yaşayıp,gerçek bilgi girmedigin sürece tamamen kurtulma diye bişey yok :) belki 3 ay sonra tekrar gelir belki 1 yıl sonra ama sık sık tekrardan bu bilgileri yenilemen gerek.

ayrıca,@elenia-pol hocam,keşke abd adsense işine bulaşmasaydın.o vergi istedigi ekran sık sık çıkar karşına.abdde yaşayıp,gerçek bilgi girmedigin sürece tamamen kurtulma diye bişey yok :) belki 3 ay sonra tekrar gelir belki 1 yıl sonra ama sık sık tekrardan bu bilgileri yenilemen gerek.

ödeme de sıkıntı çıkmasın da ben sık sık girerim

mevcut payoneer ibanlarına şu anda ödeme yapılabiliyormu?
Yani adsense ödeme alabiliyormu bunu tam bilmiyorum

mevcut payoneer ibanlarına şu anda ödeme yapılabiliyormu?
Yani adsense ödeme alabiliyormu bunu tam bilmiyorum

payonerde kısa süreli sıkıntı oldu ama nerdeyse tamamı düzeldi zaten.para çekim işleminde bi süre sorun devam eder belki ama adsenseden payonere gelmesinde sorun olmaz hocam.

sorunu nasıl çözebildin? Bende bu verilen videodaki gibi çıkmıyor adımlar. O nedenle parayı payoneer'e aktaramıyorum lütfen yardım

Arkadaşlar bilgi amaçlı paylaştığınız videodaki gibi vergi bilgilerini ekleye tıkladığımda benim karşıma daha farklı bir form geliyor. Video 1 yıl önce çekilmiş acaba sistem değişmiş olabilir mi? Lütfen bu konuda biri bana yardım etsin 300 dolarım içeride kuzu gibi yatıyor:)

Arkadaşlar bilgi amaçlı paylaştığınız videodaki gibi vergi bilgilerini ekleye tıkladığımda benim karşıma daha farklı bir form geliyor. Video 1 yıl önce çekilmiş acaba sistem değişmiş olabilir mi? Lütfen bu konuda biri bana yardım etsin 300 dolarım içeride kuzu gibi yatıyor:)

ben yakın zaman da yaptım aynısı vardı.

Ben İngiltere adsense açtım ama benden ABD vergi bilgilerini istiyor?
Başka bir seçenekte sunmuyor.
Nasıl düzeltebilirim?

(Youtube) Abd adsense açtım vergi bilgileri istiyor.

Nasıl doldurmam gerekiyor?

Payoneer e ödeme alacağım.

not:konuyu yanlış yere açmışım. bir mod taşır ise sevinirim

hocam siz bu hesabı satınmı aldınız acaba? çünkü bu hesabı kullanan kişi eskilerden sizsenizde bunları biliyor olmanız veya en azından araştırıp bulabilecek kadar youtuve adsense bilgisi var diye hatırlıyorum.
yanlışsam uyarın.

ayrıca abd adsense sıkıntılıdır..
avrupa abd belkı en sıkıntılısı..
bırkac taktıgı var
youtube a usa tax ıd vb yazarsanız bazı sonuclar bulursunuz. fayda saglayabılırsınız

hocam siz bu hesabı satınmı aldınız acaba? çünkü bu hesabı kullanan kişi eskilerden sizsenizde bunları biliyor olmanız veya en azından araştırıp bulabilecek kadar youtuve adsense bilgisi var diye hatırlıyorum.
yanlışsam uyarın.

ayrıca abd adsense sıkıntılıdır..
avrupa abd belkı en sıkıntılısı..
bırkac taktıgı var
youtube a usa tax ıd vb yazarsanız bazı sonuclar bulursunuz. fayda saglayabılırsınız

hocam eskiden partner ile çalışırdım sonra tr adsense geçtim. Bazı sıkıntılar olunca yabancı adsenseye geçmek zorunda kaldım. Tr adsense yada partner de bu tarz sorunlar olmuyordu.

konu tarihin den beri abd adsense kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

hocam eskiden partner ile çalışırdım sonra tr adsense geçtim. Bazı sıkıntılar olunca yabancı adsenseye geçmek zorunda kaldım. Tr adsense yada partner de bu tarz sorunlar olmuyordu.

konu tarihin den beri abd adsense kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

Vergi bilgilerini sallıyor musunuz? Vergi kesiliyor mu yani sizden?

Bende yabancı adsense düşünüyorumda hocam.

hayır vergi kesilmiyor hocam. Genel de ingiltere adsense tercih ediliyor forum da ama seçim sizin.

ingiltere adsense açsak,bilgilere payoner girsek vergi kesmezler mi? bir de Tr kanalı bağladığımızda herhangi bir pk kapanma durumu yaşanır mı?

ingiltere adsense açsak,bilgilere payoner girsek vergi kesmezler mi? bir de Tr kanalı bağladığımızda herhangi bir pk kapanma durumu yaşanır mı?

pk kapanma gibi bir durum görmedim. Vergi konusun da forum da araştırmanızı öneririm. Şahsen payoneer deki paramı çekmiyorum. İleri de vergi konusun da sıkıntı olur mu bilemiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri