Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu adam beni korkutuyorherşeyi pat diye söylüyor bizimkilerin vay haline
![]()
Din uzerinden yapilan siyaset her zaman basarili olmustur....
Amerikalıların dinle pek işi yok da işid, boko haram vs çıkınca tepki olarak trump'a attılar. Seçim politikasını zaten hep göçmen karşıtlığı üzerinden yaptı. İşid videolarını falan bence ekmeğine yağ sürdü. O videoları bile belki bunlar çekmiştir valla herşeye inanırım ben amerikan derin devleti.
Şu saatten sonra hala bunun terör saldırısı olduğuna inanan, her yıl yas tutan Amerikalılar var zaten o komik![]()
Din uzerinden yapilan siyaset her zaman basarili olmustur....
Ooooo reis kazanmış
---------- Spam Engelliyici 15:28 ---------- Önceki Mesaj 15:13 ----------
Amerikanın %80 biliyor o kadar da salak değiller
---------- Spam Engelliyici 15:32 ---------- Önceki Mesaj 15:28 ----------
Türkiye de bir çok din üzerinden siyaset yapan parti var onlar nie az oy alıyor? Biraz objektif olun kırsal kesime yönelik kampanya yürüten kazanır
Amerikalıların dinle pek işi yok da işid, boko haram vs çıkınca tepki olarak trump'a attılar. Seçim politikasını zaten hep göçmen karşıtlığı üzerinden yaptı. İşid videolarını falan bence ekmeğine yağ sürdü. O videoları bile belki bunlar çekmiştir valla herşeye inanırım ben amerikan derin devleti.
dün gece 2 3 kanal gezdim resmen şok oldum
arkadaş adamlar clinton aşağı clinton yukarı, trump ı gömmeler yerin dibine sokmalarcnn türk özellikle bir video hazırlamış trump ı küçük düşürmek amaçlı orda gülme krizine girdim
bazı kanallar gerçekten dış güçlerin elinde bu kadar açık belli edilmez.
Türkiye de din üzerinden siyaset yapan parti az mı oy alıyor![]()
![]()
Din üzerinden siyaset yaptığı için değil yoksul ve işçi kesimine yakın olduğu için oy alıyor İnsanlar vaatlerden çok samimeyete bakıyor
https://www.youtube.com/watch?v=PuZWTqfw7bg
Böyle olaylar insanların zihninde yer ediyor reklam gibi...
Bütün dünya ile beraber evet.O zaman derin devlet ters köşemi oldu şimdi![]()
Söylediğine inanıyor musun? Ciddi soruyorum çünkü şu fotoğrafa bakarsak işçi kesimi tarafından hiç oy alamaması gerekir. Olay tekrar aklıma geldi de gerçekten midem bulandı yine.
![]()
Ooooo reis kazanmış
---------- Spam Engelliyici 15:28 ---------- Önceki Mesaj 15:13 ----------
Amerikanın %80 biliyor o kadar da salak değiller
---------- Spam Engelliyici 15:32 ---------- Önceki Mesaj 15:28 ----------
Türkiye de bir çok din üzerinden siyaset yapan parti var onlar nie az oy alıyor? Biraz objektif olun kırsal kesime yönelik kampanya yürüten kazanır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.