Abone Botu [Ücretsiz] Yeni

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Botlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Kullanımı Oldukça Basit.
Açıyorsunuz
Hesap Ekleme Butonuna basıp gmail ve şifreyi yazıyorsunuz hesaplarınızın.
Gmailleri ekledikten sonra Kanal Ekleye Basıp hangi kanala abone olunmasını istiyorsanız onu yazıyorsunuz.

Not: Eğer Gmail hesabınızın güvenlik ayarını açmazsanız bot gmaile bağlanamaz ve abone olamaz.Ayarı açmak için aşağıdaki bölüme girin ve aç seçeneğini seçin
https://www.google.com/settings/security/lesssecureapps

pg4Woz.png

indirme linki
......

virüstotal sonuçları
...........
@forexim ' e yardımlarından dolayı teşekkür ederim :)

Bol kazançlar arkadaşlar.
programın indirme linki nerde

Arkadaşlar Kullanımı Oldukça Basit.
Açıyorsunuz
Hesap Ekleme Butonuna basıp gmail ve şifreyi yazıyorsunuz hesaplarınızın.
Gmailleri ekledikten sonra Kanal Ekleye Basıp hangi kanala abone olunmasını istiyorsanız onu yazıyorsunuz.

Not: Eğer Gmail hesabınızın güvenlik ayarını açmazsanız bot gmaile bağlanamaz ve abone olamaz.Ayarı açmak için aşağıdaki bölüme girin ve aç seçeneğini seçin
https://www.google.com/settings/security/lesssecureapps

pg4Woz.png

indirme linki
......

virüstotal sonuçları
...........
[MENTION=20687]forexim[/MENTION] ' e yardımlarından dolayı teşekkür ederim :)

Bol kazançlar arkadaşlar.

dostum lınk yenılermısın bırde aynı ipden 10 gmail sakatlık yapmaz umarım

Hesap ekle kısmından alt kanal eklenilebiliyor mu?
En azından bir sürü hesabı riske atmamış oluruz

Hesap ekle kısmından alt kanal eklenilebiliyor mu?
En azından bir sürü hesabı riske atmamış oluruz

Alt kanala ayrı şifre atanırsa neden olmasın aynı mantık. googleplus.com uzantılı mail ile abone olsun hepsi aynı kanal olduğu için spam algılamicaktır bence. Programı kullanmadım daha.

Denedim 8 kanal üzerinde gayet hızlı çalışıyo yalnız :D 10 saniyede 10 abone geliyor inşallah sorun yaratmaz :D

Proxy destekli bir program olaymıs iyiymiş aslında ya

Hocam bu hesaba giriş olayı için nasıl bir bağlantı kullanıyorsunuz ? Api keyle vs. Gerekiyor mu ki bunlara merak ettim.

Birde Programınızı düzenlemek istesem hangi programla düzenleyebilirim. Kendi ihtiyacım için birşeyler denemek istiyorum da.

Birde hic yoktan, girdikten sonra, açık olan oturumdan komple çıkış yapıp cookieeri silse fena olmazdı :) (var mi bilmiyorum kullanmadim)

Bu programı biraz daha geliştirip, anlık eklenen tüm gmail adresilerini, anlık eklenen tüm YouTube kanallarını takip edecek hale getirirsen, çok daha iyi olur :D

Bu programı biraz daha geliştirip, anlık eklenen tüm gmail adresilerini, anlık eklenen tüm YouTube kanallarını takip edecek hale getirirsen, çok daha iyi olur :D

Sonra kanal takibine falan geçsin :) kapalı ise mail atsın, sms atsın :) sonra senin yerine video yüklesin, oto para açsın, eşleşen dünya geneli silsin :)

Kısaca tüm botları toplasın :) :) :) Sonuç buna doğru gidiyordu hocam, ben tamamliyim dedim

Sonra kanal takibine falan geçsin :) kapalı ise mail atsın, sms atsın :) sonra senin yerine video yüklesin, oto para açsın, eşleşen dünya geneli silsin :)

Kısaca tüm botları toplasın :) :) :) Sonuç buna doğru gidiyordu hocam, ben tamamliyim dedim

Hocam söylediğim şey programın şuanki yapısına ek bir kaç fonksiyonla halledilebilecek bir olay.

Anlık eklenen kanallar bir veritabanında tutulur, kanal listesini programdan değilde veritabanından çeker olay biter :D

Hocam söylediğim şey programın şuanki yapısına ek bir kaç fonksiyonla halledilebilecek bir olay.

Anlık eklenen kanallar bir veritabanında tutulur, kanal listesini programdan değilde veritabanından çeker olay biter :D
Biliyorum hocam :) o yapılınca sıradaki istekler bu yönde olucakti :) o yüzden yazdım.

Evet yapılabilir de, zaten elinizde kanal takip programları mevcut yada alternatifleri. Bu botun özelliği sadece abone olmak için olması :)

teşekkürler hocam, kaynak kodlar olaydı iyiydi :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri