Aç Bir Coca Cola

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Ne kolası arkadaş ya yoğurdumu evimde mayalarım, ayranımı da kendim yaparım buz gibi,içmeyin bırakın kolayı :)

O şarkının üzerine bilerek yapılmış bence.Anlaşmalıdır kesinlikle.İlgiyi çekmeyi başarmışlar sonuçta başarılı reklam.

Herşeyi eleştiriyorsunuz güzel olmuş işte :D

demin tv de rastladım o nasıl reklamdır bitmek bilmedi

hint filmleri gibi. hani durduk yere müzik girer herkes oynamaya başlar, saçmasapan figürler sergiler ya aynen öyle olmuş.

reklamı nasıl beğenmiyorsunuz hayret ediyorum.. tamam çok uzundu ama bi klip olarak değerlendirmek lazım. şarkı da çalıntı veya kopya değil o hint şarkısına uyarlanmış hali onun için telif hakkı vs alınmıştır bu şekilde yüzlerce şarkı yaptık bu tüm dünyada kabul gören bişey zaten.. ben baya beğendim sadece uzundu o da reklam olduğu için uzun değerlendirdik sadece alışkın değiliz o kadar..

Saniyesi 1200 tl olarak hesaplarsak 1 kanalda 280 bin tl yapıyor , bu reklamın 10 kanalda çıktığını düşünürsek saniyelik reklam fiyatları fark göstereceğinden ortalama 2.000.000 türk lirasına denk geliyor :D

acunda öyle bi kanal yapmış ki cola cola acunu beklemiş reklam için.

Dizi-şarkı-film-senaryo derken artık reklamlar da remake usulü çekilir oldu.Reklam için harcadıkları paraya yazık, keşke bu reklamı yapmasalardı.

değişik olmuş. 1 kere izledim ve bitti birdaha izlemem artık yeter :D

Alakasız bir reklam, oralarını buralarını göstererek dans edip ilgi çekerek kola reklamı yapıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri