Açık kaynak kodlu - Kanal Takip Sistemi

NaMLu

Kayıtlı Üye
Not: Yazılım tekrar daha düzenli ve daha okunması kolay bir kod yapısıyla yazıldı.

Yazılım Hakkında

Yazılım tamamen ücretsiz ve açık kanak kodlu olup isteyen istediği gibi üzerinde oynama yapabilir.

Otomatik güncelleme ve uyarı sistemini henüz yapmadım. Onları da yapınca güncelleyeceğim. Şu an yazılım sadece temel işlemleri yapmaktadır. Bilgileri alıp size sunar.

Yazılıma katkı

İsteyen yazılımda kod değişiklikleriyle bana yardımcı olabilir. İsteyen yazılımda görmek istedikleri özellikleri söyleyerek katkıda bulunabilir.

Kullanılan Kütüphaneler

• SQLite
  • Newtonsoft Json
Gereksinimler:

Yazılım .net framework 4.5 hedef alınarak yazılmıştır. .Net Framework sürümünüzü bu sürüme güncellemeniz yetecektir.

* İlerde istekler üzerine arayüzde değişiklik yapılabilir.
* Verilen öneriler not alınıp güncellemeler ile yazılıma entegre edilecektir.

Github sayfası: https://github.com/NaMLu/YoutubeKanalTakip

Yazılımı indir

Virüstotal sonuçları:

Yeni geliştiriciler için

C# üzerinde kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar kodları okuduklarında anlamadıkları kısım olursa kendilerine müsait oldukça anlatıp yardımcı olabilirim.

Hata alanlar için

Aldığınız hataları detaylarıyla bana bildirirseniz düzeltmeye çalışacağım.

Yazılımdan görüntüler

B8EG7V.png

gXnb1Z.png

Y4MVoj.png

Y4MVAj.png

A3EGWQ.png

Son düzenleme:
Elinize sağlık hocam toplu link ekleme vs ekleyebilirsiniz.

Elinize sağlık.Antivirüs programım virüs buldu diyenler yakında damlar.

kanalı ekle diyince çalışmayı durdurdu hatası veriyor

Kardeşim ben bu yazılım işlerinde hiç anlamıyorum.Bu program ne işe yarıyor.Üstüne kod yazıp program mı yapıyoruz.Cahilliğime ver kardeşim.

Kardeşim ben bu yazılım işlerinde hiç anlamıyorum.Bu program ne işe yarıyor.Üstüne kod yazıp program mı yapıyoruz.Cahilliğime ver kardeşim.

Kanal takip sistemi usta.

Hata alan arkadaşlar yazılımı galiba yanlış release ettim. Debug kısmında herhangi bir hata çıkmazken Release dosyalarında sıkıntı çıkarıyor. Bununla ilgilenip konuyu güncelleyeceğim.

Hata alanların sebebi Api key alıp kayıt işlemini yapmadıklarından dolayı arkadaşlar. Konuyu güncelliyorum.

Edit: Spor salonuna gidiyorum. Döndükten sonra başka hata alan olursa kendilerine yardımcı olacağım.
Edit2: Api key alım aşamalarını konuya ekledim. İstediğiniz gereksiz gmail ile bir api key alıp kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hata alanların sebebi Api key alıp kayıt işlemini yapmadıklarından dolayı arkadaşlar. Konuyu güncelliyorum.

Edit: Spor salonuna gidiyorum. Döndükten sonra başka hata alan olursa kendilerine yardımcı olacağım.

api keyi kaydet diyince oldu.Programın sade olması güzel olmuş.Yukarda ki butonlara basınca sıralasa ve toplu kanal ekleme olsa süper olur

api keyi kaydet diyince oldu.Programın sade olması güzel olmuş.Yukarda ki butonlara basınca sıralasa ve toplu kanal ekleme olsa süper olur

Söylemiş olduğunuz öneriyi proje sayfamda notlarımın arasına ekledim hocam. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri