Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
programın Kaynak kodlarını , seneye satış için yapılacak kendi projeme uyarlamamda sakınca buluyormusunuz ?![]()
teşekkürler temeli için örnek projeye ihtiyacım vardı.İstediğin gibi kullanabilirsin![]()
Simdi hocam;Ben baslayim
Not nasil ekleriz?
Günlük izlenim&Abone nereden görürüz?
Kanal Partnerdemi&Adsensedemi?(pub nosu)
Sütunlari gözü yormayan bir sekilde renklendirseniz.(2 renk)
tamam kardes sen güncelleyince konuya yaz,ben ve arkadaslar eksik gedik varsa yazariz.tekrardan eline saglikHocam şimdi çıkarmış olduğum bu sürümde henüz not ekleme özelliği bulunmamakta bir sonraki sürümde ekleyeceğim. Günlük izlenim değilde hakkında kısmında yazanla o anki izlenimlerin toplamını sunacağım. Renklendirme konusunu da not alacağım.
tamam kardes sen güncelleyince konuya yaz,ben ve arkadaslar eksik gedik varsa yazariz.tekrardan eline saglik
Helal olsun hocam
ellerine sağlık, çok işime yarayacak. ilk sayfaya bir "donate" butonu koyabilirsin.
teşekkürler temeli için örnek projeye ihtiyacım vardı.
Ayrıca Tebrik ederim herkes bu şekilde paylaşmak istemez
Edit:
biraz kaynak kodları inceledim Gzip ile sıkıştırır isen Verim hızını 3 katına çıkarabilirsin.bizzat benzer get denemelerimde çok etkili.Ayrıca multithreading havuzu yapıp her thread'a bir kanalı atarsan isen kullanıcının neti ile doğru orantılı ekilde çok çok hızlı bir şekilde onlarca kanalın verileri çekebilirsin.
Kolay gelsin tekrardan
İşinize yaramasına sevindim hocam. Belki stabil çalışmaya ve herkesin ihtiyacını karşılamaya başladığında koyarım.
Arkadaşlar herkes teşekkür ediyor. Şu da olsun dediğiniz birşeyler varsa lütfen çekinmeden yazınız bu programıın herkesin ihtiyacını karşılamasını istiyorum.
https://github.com/NaMLu/YoutubeKanalTakip/blob/master/README.md
Burada sıraya aldığım işlemler mevcut sizde öneride bulunun güncellemelerde eklemeye çalışayım.
network sorgulamada yapabilirmisiniz ?![]()
Sanırım ŞU posttan bahsediyorsunuz.full oto gmail bi konuda bahsetmiştin satışa sunacak mısın ?
Api keyi yazıp kaydet butonuna bastınız mı hocam ?
Networkü nerden öğrenebileceğimi bulmam lazım ancak o zaman yapabilirimYoutube o bilgiyi vermezse yapamam
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.