Acil durum var arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam korkma virüs falan varsa bulurlar emin ol.. Yani iş botnet olsun yeter ki çözerler durumu.. Korkmayın siz kendinizden emin olduktan sonra sıkıntı yok. Youtube olaylarından falan bahsetme bence..

Hocam bence bir an evvel karakola gidin ifadenizi verin.çok geçmiş olsun

ifade verirken spamı olayını karıştırma hocam ordan başını ağrıtmasınlar geçmiş olsun

bahsetmiyim mi hocam flashları felan aldılar içinde mailler felan vardı

Hocam korkma virüs falan varsa bulurlar emin ol.. Yani iş botnet olsun yeter ki çözerler durumu.. Korkmayın siz kendinizden emin olduktan sonra sıkıntı yok. Youtube olaylarından falan bahsetme bence..

Hocam gerçekten işim olmaz öyle işlerle yani inşallah sorunsuz kurtuluruz.

Hocam bence bir an evvel karakola gidin ifadenizi verin.çok geçmiş olsun

Gidicem hocam avukatı bekliyorum

Geçmiş olsun hocam yeniden karakola gidip biran önce ifade vermeniz en sağlıklısı

Aynen gidicem hocam avukatla beraber ifademi vericem

hiç bir zaman inanmicaksın öyle bi durumda seni de götürüyolar ve sen evdesin böyle durumlarda polisi aricaksın polis eve gelcek öylelikle sokacaksın eve, iznimiz var derler sende ben bi polisi ariyim polis gelsin ozaman içeri alırım diceksiniz . polisim diyip kimlik gösternler çok arttı bu aralar inşallah öyle birşey olmamıştır

ya bide kafama takılan böyle hurraaa nasıl bulup geliyolar öyle olsa eminim çok yapan vardır bunu gerçek anlamda hergün 100lerce kişinin evini basmaları lazım, ortada bi şikayet durumu var bence

sonuc ne oldu dostum

Gideceğim hocam avukatı beklemedeyim beraber gidelim dedi avukat

hiç bir zaman inanmicaksın öyle bi durumda seni de götürüyolar ve sen evdesin böyle durumlarda polisi aricaksın polis eve gelcek öylelikle sokacaksın eve, iznimiz var derler sende ben bi polisi ariyim polis gelsin ozaman içeri alırım diceksiniz . polisim diyip kimlik gösternler çok arttı bu aralar inşallah öyle birşey olmamıştır

Siber suçlardan geldiler hocam daha sonra normal ekip çağırdılar

ya bide kafama takılan böyle hurraaa nasıl bulup geliyolar öyle olsa eminim çok yapan vardır bunu gerçek anlamda hergün 100lerce kişinin evini basmaları lazım, ortada bi şikayet durumu var bence

Böyle bişey nasıl olabilir ya :(

dostum çok geçmiş olsun.. umarım biran önce kurtulursun.. bizede buradan bilgi verirsen seviniriz..

geçmişteki sattığın maillerin arşivi falan duruyor mu sende? eğer öyle olursa yıllarca bitmez o araştırma olayı :)

yayının nasıl yapıldığı ile ilgili bir açıklama yapmadılar mı. yani siteye mi yuklenmiş veya mail yoluyla mı yuklenmiş vs. mesela şöyle bir olay olmuştu: http://www.webtekno.com/google/google-maillerinden-cocuk-*****cusunu-yakalatti-h2708.html

Sattığınız maillerden birine böyle bir dosya yuklenip gönderilmiş de olabilr veya sizin açtıgınız maillerden biri ile virüs yolu ile dosya yukletilip gönderilmiş de olabilir. botnetciler genelde d-dos atkalaar ve hit kasmak için kullanır bilgisayalrları. botnet olacağını düşünmüyorum. sorun maillerde olabilir.

şimdi adamlar pc ye bakacaklar.bir sürü mail ,bir sürü render programı :D
gel de anlat adamlara yaptığın işi.
dua et de aralarında youtube işinden anlayan birileri olsun...
yoksa anlamayana anlatması sorun...

şimdi adamlar pc ye bakacaklar.bir sürü mail ,bir sürü render programı :D
gel de anlat adamlara yaptığın işi.
dua et de aralarında youtube işinden anlayan birileri olsun...
yoksa anlamayana anlatması sorun...

onu düşünüyorum şimdi :(

hocam bilişimciler yotube olayını zaten hemen kavrar,biliyorlardır da. ha spamdan teliften sıkıntı çıkaracakları nı da zannetmiyorum onları ilgilendireen bir şey değil. dosya uzantılarına bakacaklardır,pcdeki videoların içeriğine bir de.
gezindğin sitelerin loglarını filan zaten ttnetten almışlardır.

Abdest alıp dua etmeye başla burada konuya yazacağına bence eğer birşey yapmadıysan korkmana gerek yok bakarlar birşey bulamayınca birşey olmaz sana. Pc'deki programlar içinde Render programları felan dersin youtube kanallarıma haber yüklüyorum felan dersin.

dostum çok geçmiş olsun.. umarım biran önce kurtulursun.. bizede buradan bilgi verirsen seviniriz..

geçmişteki sattığın maillerin arşivi falan duruyor mu sende? eğer öyle olursa yıllarca bitmez o araştırma olayı :)

sorunsuz kurtuluruz inşallah

yayının nasıl yapıldığı ile ilgili bir açıklama yapmadılar mı. yani siteye mi yuklenmiş veya mail yoluyla mı yuklenmiş vs. mesela şöyle bir olay olmuştu: http://www.webtekno.com/google/google-maillerinden-cocuk-*****cusunu-yakalatti-h2708.html

Sattığınız maillerden birine böyle bir dosya yuklenip gönderilmiş de olabilr veya sizin açtıgınız maillerden biri ile virüs yolu ile dosya yukletilip gönderilmiş de olabilir. botnetciler genelde d-dos atkalaar ve hit kasmak için kullanır bilgisayalrları. botnet olacağını düşünmüyorum. sorun maillerde olabilir.

Böyle bişeyse yandık

hiç güleceğim yoktu valla.sinirden mideme kramplar girdi.adam bir bakacak yüzlerce mail açılmış.sürüyle para giriş çıkışı...paso video sitelerinde gezinme...:eek:skype kayıtlarında kanal satışıyla ilgili bir sürü geçmiş.kanalların içinde video var mı tarzı konuşmalar geçmişse hele iyice içlerine kurt düşecek...tövbe tövbe...geçmiş olsun hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri