Komple yazıyı editliyorum. Her şey değişti...
Sosyonom.net isimli sitemiz mevcut. Site aralık ayında tamamen düzenlendi.
Ocak ayı itibariyle içerik girilmeye başlandı.
CALISANLAR:
-3 editör
-1 sosyal medya çalışanı
-1 site işleri(hosting-kod-site düzeni vs)
ALINACAK KISININ GÖREVLERI:
-Aylik 60 adet içerik girmesi gerekiyor. % 80 özgün girilecek yazılar. Başka hiçbir görevi yok
ÜCRET: şuan sitenin günlük 50-60 Hiti var. 3-4 aya kadar bu rakam bayagi artar. Demem şu ki 3 ay para kazanilmaz. Yani 3 ay kazanılır ama o kazanılan para site giderlerine anca yeter.simdi 3-4 ay sonra sabit artık gelir gelmeye baslayacak. O zaman ki atıyorum 1000 tl mi kazandık. 200 ü site masrafı. 800 kaldi. 4 kişi isek 800/4 kişi başı 200 er tl paylastirilacak.
NOT: Simdi ben enayi miyim? 3 ay içerik girecem para almayacam. Lütfen bu kafayla bakanlar yorum yazmasın.
SSS:
1-) Site büyüyünce kovulma riskim var mi?
-Site büyüyünce herkesin hakları belli olmasi için noter sözleşmesi imzalanacaktir.O zaman kimse atılma korkusu yasamayacak.
2-) Icerik girmek zor mu?
- içerik girmek gibi bir sıkıntınız olmasın cok basit.
3-) günlük kac dk ayırmak lazim?
-Normalde günlük kesin girersen pc ye max 30 dk.
Aramıza katılmak isteyenler pm den dönüş yapabilir.
Sosyonom.net isimli sitemiz mevcut. Site aralık ayında tamamen düzenlendi.
Ocak ayı itibariyle içerik girilmeye başlandı.
CALISANLAR:
-3 editör
-1 sosyal medya çalışanı
-1 site işleri(hosting-kod-site düzeni vs)
ALINACAK KISININ GÖREVLERI:
-Aylik 60 adet içerik girmesi gerekiyor. % 80 özgün girilecek yazılar. Başka hiçbir görevi yok
ÜCRET: şuan sitenin günlük 50-60 Hiti var. 3-4 aya kadar bu rakam bayagi artar. Demem şu ki 3 ay para kazanilmaz. Yani 3 ay kazanılır ama o kazanılan para site giderlerine anca yeter.simdi 3-4 ay sonra sabit artık gelir gelmeye baslayacak. O zaman ki atıyorum 1000 tl mi kazandık. 200 ü site masrafı. 800 kaldi. 4 kişi isek 800/4 kişi başı 200 er tl paylastirilacak.
NOT: Simdi ben enayi miyim? 3 ay içerik girecem para almayacam. Lütfen bu kafayla bakanlar yorum yazmasın.
SSS:
1-) Site büyüyünce kovulma riskim var mi?
-Site büyüyünce herkesin hakları belli olmasi için noter sözleşmesi imzalanacaktir.O zaman kimse atılma korkusu yasamayacak.
2-) Icerik girmek zor mu?
- içerik girmek gibi bir sıkıntınız olmasın cok basit.
3-) günlük kac dk ayırmak lazim?
-Normalde günlük kesin girersen pc ye max 30 dk.
Aramıza katılmak isteyenler pm den dönüş yapabilir.
Son düzenleme: