ACİL!!! "Kazanç göstermeme ve yatırmama sorunu"

emlcvdv

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.

Adsense ile ilgili ilginç bir sorun yaşıyorum. Youtube kanalım bir adsense hesabıma bağlı ve kanalımın da para kazanması açık. Günde 100 liradan fazla kazancı var bunu Youtube analitcs kısmındaki gelirler bölümünden görüyorum. Ama bu gelirler Adsense de görünmüyor. Normaldir belki dedim ödeme günü bakiyeye yansır dedim ama bugün yansımadığını gördüm. ödemeler ayın 21'inde yapılıyor diye adsense hesabına girip baktım ki hiçbir ödeme yapılmamış ve bakiye de sıfır görünüyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

nerden bakıyorsunuz?

adsense: raporlar, filtre den ürünler ardından youtube barındırıcısın dan bakıyor musunuz?

nerden bakıyorsunuz?

adsense: raporlar, filtre den ürünler ardından youtube barındırıcısın dan bakıyor musunuz?

Hocam evet Youtube reklam görüntüleme ve tıklama sayılarını görebiliyorum. Sorun o kazançların bugün bakiyeye yansımamış olması. Oysaki kardeşimin adsense hesabında kazancı bakiyeye yansımış ve otomatik ödeme gerçekleşmiş. İki farklı adsense hesabında farklı durumlar söz konusu.

İlk adım Kanalın adsense id numarasına bak

1: https://www.youtube.com/account_monetization?nv=1

2 : İlişkilendirilmiş AdSense hesabı Tıkla

7uXFoy.png

3: Youtube Bağlı olan Adsense Kimliğin Numarası
FEurf0.png

4. Adsense Gir Pud id Numarası ile Youtube Bağlı adsense kimlik karşılaştır

pmrBxu.png

5. Adsense Tüm Raporlar Adımları Uygula ve kazançı kontrol et

5T6LjS.png

Son düzenleme:
İlk adım Kanalın adsense id numarasına bak

1: https://www.youtube.com/account_monetization?nv=1

2 : İlişkilendirilmiş AdSense hesabı Tıkla

7uXFoy.png

3: Youtube Bağlı olan Adsense Kimliğin Numarası
FEurf0.png

4. Adsense Gir Pud id Numarası ile Youtube Bağlı adsense kimlik karşılaştır

pmrBxu.png

5. Adsense Tüm Raporlar Adımları Uygula ve kazançı kontrol et

5T6LjS.png

Hocam o dediklerinizi zaten yaptım. Adsense konusunda bilgisiz değilim. Ama sıradışı bir olay var anlamadım.

Ben size bilgisiz mi? Yazdım. Yol gösterdim. Emek harcadım. Teşekkürler. Cevap yazmayın.

Kardeşim bu ne alınganlık? yani o kadar yorulma onları bende biliyorum demek istedim. Sorun farklı bir yerde demek istedim. Ayrıca ister cevap yazarım ister yazmam ona sen karar veremezsin. Neyse yine de emeğine sağlık.

---------- Spam Engelliyici 22:09 ---------- Önceki Mesaj 22:09 ----------

sorunun düzeldimi benimde 2016 dan beri kazanç aldıgım adsensede mayıs kesinleşmedi bugunde ödeme yok

Yok hala aynı anlamadım nedenini.

görünmüyor normalde 12 si gibi görünürdü 22 sinde yatardı bu ay sıfır yazıyor

Ben aslında şunu öğrenmek istiyorum. Benim Youtube kanalımın 3 haziranda para kazanması açıldı ve zaten adsense hesabıma bağlıydı. Para kazanması açılır açılmaz reklam görüntülemeleri ve tıklama istatistikleri adsense'de görünmeye başladı. Ama ayın 22'si olunca bakiyeye yansımadı ve ödeme gönderilmedi. Bu para 22 haziran değil de 22 temmuz'da mı gönderilecek acaba? Onu çözsem içim rahatlayacak.

Ben aslında şunu öğrenmek istiyorum. Benim Youtube kanalımın 3 haziranda para kazanması açıldı ve zaten adsense hesabıma bağlıydı. Para kazanması açılır açılmaz reklam görüntülemeleri ve tıklama istatistikleri adsense'de görünmeye başladı. Ama ayın 22'si olunca bakiyeye yansımadı ve ödeme gönderilmedi. Bu para 22 haziran değil de 22 temmuz'da mı gönderilecek acaba? Onu çözsem içim rahatlayacak.

kardeş seninki farklı bir durum seninki temmuz 12 de kesinleşip 22 sinde yatar benimki mayıs kazancı

Şaka gibisiniz gerçekten :D

2014 üyesi olup da, 3 haziranda PK açılan kanalın ay sonunda para alacağını mı düşündün?

Şaka gibisiniz gerçekten :D

2014 üyesi olup da, 3 haziranda PK açılan kanalın ay sonunda para alacağını mı düşündün?

Ben o işlere pek kafa yormadım, hep kanala yoğunlaştım bunun şaka gibi olmakla bir alakası yok. Gün gelir sen de bir soru sorarsın ve o sorunun cevabı benim için çok kolaydır, bunun için sana şaka gibisin demem insan gibi cvp veririm. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil. Ayrıca 2014 üyesiyiz diye her gün foruma girdiğimi mi zannediyorsun sen. Toplasan 10 kere anca girmişimdir. Neyse sana ön yargılarınla mutluluklar.

sorunun düzeldimi benimde 2016 dan beri kazanç aldıgım adsensede mayıs kesinleşmedi bugunde ödeme yok

Ben yanlış biliyormuşum. 3 haziran ile 21 haziran arasındaki kazançlar 22 temmuzda yatıyormuş. Adsenseden çok uzak kalınca böyle oluyor maalesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri