ACİL- Youtube bütün kanallarımda CONTENT ID kırmızı :S

• Kullanıcı dRaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
suan hepsine giriş yapıyorum dolar işaretleri yeşil para kazanmalar acık ama content ıd kırmızı yanıyor :S ayrıca kırmızıydı yesile dondu tekrar kırmızı yanmaya basladı anlamadım :S 11 kanal var

Basına gelen biri varsa yorum yapsın bende merak ettim :)

telif almışlar var yani 3. taraf felan. ona tıklayın ordan telif bişi yazıyo ona tıkla teliflieri göstercek sil geçer

chrome kullanma hocam başka bir tarayıcıyla bak .her hesap için değişik bir tarayıcı kullan. chrome önbelleğe alıyor bazen farketmiyorsun

tüm dünyada engellendi gibi kırmızı ünlemde öyle yapıyor..bende bir kanalımda tesadüfen gördüm contenti kırmızı videolarıma bakınca dediğim uyarıyı gördüm sildim anında düzeldi..

Kanallarımda kırmızı ünlemli video yok,ve aynı adsendse hesabına baglı tüm kanallarımda para kazanma kısmında hesabı etkinleştir linki aktif hale gelmiş.Aktifleştir tıkladıgımda " Kaydolma hatası, lütfen daha sonra tekrar deneyin. " gibi bir ibare çıkıyor.
Yeni yükledigim videolarda para kazanma aktifleşmiyor fakat eski aktif videolardan para gelmeye devam ediyor.
Anlamadım gitti....

aynı durum bende de var.
Para kazanmaya uygun olabilmeniz için, hesabınızın iyi durumda olması gerekir. Ayrıntıları ve hesabınızın durumuyla ilgili neler yapabileceğinizi öğrenmek için Hesap Durumu'na bakın.

bu yazıyor. şuan yüklediğim videolardan, para gelmeyecek mi demek istiyor bu yazı :(

---------- Mesaj saat 01:38:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:37:38 civarında gönderildi. ----------

tüh ya. texas holdem pokerden ihtar almışım. kahretsin :(

dünya çapı engelli videolar bu tarz uyarı verır. sildiginiz taktirde düzelir ama

aması var beyler

çok sayıda bu tarz videoları yükleyip fark ettiginizde sildiyseniz. ilerde birgün bütün ışıklarınız yaşil yansada para kazanmanız devre dışı kalır. sonra ver yansın ederiz bütün ışıklar yeşil neden para kazanam kapandı diye. emin olun tek nedeni bu

bendede var aynı sorun sımdı farkettım konu acacakdım bu konuyu gordum . arkadaslar nedır bu durum tum kanallarımda var hepsını gezdım ve 3. traf vs butun vıdeolarımı temızlemısdım zaten oyle bı vıdeo da yok nedir bu anlamadım nası cozecez acaba youtube ıle alakalı birşeymı sabah sbah canım sıkıldı :S

Dün akşam itibari ile 9 kanalımda Content ID hak talepleri ışıkları kırmızı olmuş ve kanallarımın hiç birinde sorunlu video yoktu hatta bi kanal sadece ayrı bir adsenseye bağlıydı diğer 8 kanal başka bir adsenseye bu kanalların tek ortak yanı firefoxta youtubeye girdiğinde hesap değiştir bölümündeki hesap ekle kısmından 9 kanalda birbirine bağlıydı yani tek tek uğraşmamak için direk hesap değiştirden kanallarım arası geçiş yapıyordum acaba itiraz edebileceğimiz bir yer var mı? Ayrıca dasenselerde sıkıntı yok gibi duruyor sadece kanallarda sorun var ve para kazandırmıyorlar.

benım kanallar da tum tarayıcılarda acık gecıs yapıyorum aralarında acaba ondan mı ki ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri