ACİL- Youtube bütün kanallarımda CONTENT ID kırmızı :S

• Kullanıcı dRaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
aynı durum bende de başladı

çözüm olarak aynı tarayıcıdaki kanallardan çıkış yapın. o zaman düzeliyor

youtubenin kendi sorunudur mutlaka, benim is kanalim olan, kanalimda da kirmizi yaniyor telif olmasi imkansiz :) yinede baktim telif li videolara yok, %1 bile ihtimali yok ihtar yada eslesen ucuncu taraf olmasi, bence youtube ile alakali birsey yanliz ben youtubeyi anlamiyorum :) kanalda ki videolar oyle her kitleye hitab birsey degil telefon eslestirme program kullanimlari sattigim urunlein tanitimlar gibi videolar var yani gunde 100 izleyici bile cekmez suan icin, panafilm yuzunden kapanan kanalim gibi olmasi icin uzerinden 3 yil gecmesi lazim yeni kanal oldugu icin izlenimler olmasi gerektigi gibi ama bu ID olayi kirmizi olunca videolarda da olmasi gerektiginin ustunde bir izlenme var :) ama kazanc yok kirmizilar yuzunden :)

valla arkadasla forumd BUNA BENZER SORULAR VAR cevap olarak genellikle 3.taraf sil,telif dikkat,çerezleri sil sonra giriş yap bide bunları kontroş et ve en son çerezleri silip tekrar gir ne olcek bakalım sonuç

arkadaşlar,
aşağıdaki mail adsense bağlı 3kanalım içinde geldi ve 3 kanalımın da para kazanması iptal edildi, fakat 2 gün önce açıp adsense panelinden yönetici olarak atamadığım maile gelmedi.
.......... olan kanalı sildim, bunun dışında diğer 2 kanalı tekrar para kazanmaya aktif edebilmem için ne yapmam gerekli ? varmıdır bunun bir yolu yöntemi.
bilgi vermenizi rica ederim.

Sayın ..........,

.......... hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri