Acısı tatlısıyla Ocak ayını bitirdik

• Kullanıcı nescafe3in1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
ocak ayı 225$ kazanmışım awede duruyo :)

işe yaramaz 1 kanalım kapandı

kişisel hesabımın para kazanması alt kanal yüzünden kapandı

esas kanalım sapasağlam duruyo

dün yeni kanal açtım dizi attım mükemmel :)

bakalım böyle devam edicekmiyiz...

Ocak 15 öncesi Cefa...
Ocak 15 sonrası Sefa...

Ocak basi herkes gibi dusuktu , 15 nden sonra kipirdama basladi , yine de iyi , herkese subatta bol kazanclar dilerim.

Ocak ayı benim için milat oldu. İlk kez ödeme alacağım bu ay. Yaklaşık 2 ay kadar uğraştım sonunda bir seviyeye geldim. Emeğinin karşılığını eninde sonunda alıyorsun. Pes etmemek azimli olmak en önemli faktör bu işte.

ocağın son haftası 200 tlyi gemeyi başardım yoksa 22sinde para alamıyacaktım.

200 lirayi gecmek yeterli degil, en az 240-250 olmasi gerekliydi.
Cunku google %20 civarinda bir kesinti yapiyor ve ondan sonra kesinlesen miktari oduyor. O miktar 200 lirayi gecmeli...

arakadaşlar şöyle mi oluyor? ayın 1-30 arası para birikiyor, diğer ay 11-12 gibi kesinleşiyor. arada biriken (diğer ay 11-12sine kadar olan) miktar da biriktiği aya yansıyor. doğru mu?

8 ocakta başladım 3 4 tane kanal bağladım adsenseye biriyle uğraşıyorm diğerleriyle pek ilgilenmiyorum. 130 civarı abonem oldu ana kanalımda izlenmede 13500 oldu adsensede 30 ocağa kadar 17 lira birikmişti ama 31 ocakta kendim canlı yayından video çekip attım içeriğimle ilgili ve tbm normalde 0.5 - 0.7 iken 0.36 oldu başlangıçta ve izlenmeler 1500 kadar oldu tıklamada 35 filan olunca 0.16 ya düştü tbm normalde 6 7 günlük kazancı 1 günde 5.50 tl yaptım ve 23.50 tl falan oldu inş kesintiyle 20nin üstünde olurda pinim gelir :) uzun oldu ama k bakmayın :) anlatayım dedim :D

arakadaşlar şöyle mi oluyor? ayın 1-30 arası para birikiyor, diğer ay 11-12 gibi kesinleşiyor. arada biriken (diğer ay 11-12sine kadar olan) miktar da biriktiği aya yansıyor. doğru mu?

evet. Örnek olarak
1 - 31 Ocak, Şubat 12 de kesinleşicek.
22-23 Şubatta Hesaplara Yatırılcak ( Hafta sonu denk gelirse aksar sonraki pazartesiye)
25-28 Şubatta Dolar hesapları Yatırılır.

333 TL subliminal :D

2 Defa PAra Kazanmam Kapandı Ocagın Son Haftası 100 - 200 tl kazandım 30 ocakta kazancım 0 a düştü bugün yeniden başlicam....

para kazanmalarımın 6 aralıkta kapanmasından itibaren yaşanan süreçte ocakta çok kötü bir başlangıçla iyi bir son yakaladım sevdim seni ocak !1!!

Arkadaşlar herkesin ocak 15 ten sonra iyi gitmiş ama benim ocak 15 ten sonra kanallar teker teker kapanmaya başladı açtığım her kanal kapanmaya başladı, ocağın ilk 15 gününden kalma 290 tl vardı içeride.. her açtığım alt kanal kapanınca bende tüm gmailleri yani ana kanalları hepsini sildim adsenseyi bile başka gmaile bağlayıp onu bile sildim tekrar video yüklemeye başladım dünden itibaren.

Acaba mailleri sildiğim için içerideki parayı alırmıyım ?
bu silme işlemi işe yararmı acaba ?

ustad ne hale geldim nelerle karşılaştım anlamam o kadar kanal adsense patladı ki kalan 1 adsense kalmış ondada 193lira anca kesinleşince fazla düşmezde bu ay para yok baya kötü gectim hırs yaptım 500 600 kopartıcam bu ay :D

Ocak ayında 5 hanelileri bulduk elhamdülillah :D

ocağın son haftası toparladık biraz..Allah bereket versin :)

Adaşım bak daha az önce OCAK KAZANÇLARI konusuna son çeyrekte toparladık yazdım,tesadüfen bu konuyu gördüm.Sen de son hafta toparladık yazmışsın.Artık aynı şeyleri düşünmekten vazgeçsek diyorum :D:D:D
Bu arada ben başlığa takıldım acısıyla tatlısıyla derken tatlısını göremedik biz?
İlk 15 gün kazançlar %80 düştü.Sonraki 7 gün %20 arttı Son çeyrekte %60 Arttı.Kötünün iyisi diyebilir miyiz? evet.

Tatlısını göremedik derken,kazançları iyi bi arkadaş tatlı ısmarlarsa işler değişir. :o

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri