actionScript niyeti belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dj Precision

Kayıtlı Üye
[MENTION=44001]actionScript[/MENTION]

Skype üzerinden attığı mesaj madem böyle bir şey yapacaksın gelip konu açsana ne öyle skype üzerinden falan. İlk başta o kadar kişiyi toplayıp potansiyeli görünce böyle bir karar verdiniz galiba.

hocam merhaba, ytparada gelen kutu hep %100, skypetan 480 okunmamış mesaj ve ekleme talepleri bulunmakta. Sorulardan okuduklarımın neredeyse hepsi konuda yazdıklarımla ilgili. Bu mesajı herkese atıyorum.. Foruma giremiyordum, tekrar girdim, baktım ki işi öğrenenler siteleri ve yöntemi süsleyip püsleyip para ile satmaya başlamışlar. İnanın çok şaşırdım. Skypetan cevap yazamadıklarım küfür bile etmişler. Parayla satanların yorumlarına bakıyorum herkes mutlu :)
iki şekilde para kazanılır, biri çok hızlı şekilde spam sitelerimiz ile. ikincisi , özgünleştirdiğiniz ve sunucuya çektiğiniz almanca ya da ingilizce siteler ile.
biz spam olanı yapıyoruz. diğeri de çok kolay. hepsini anlatacağım. bire bir kurulum istiyoranız 1 blog kurup teslim etmek 220 tl. yani forumlarda ki ortalama rakamlar..
yine blog kurup spamdan dolayı hızlıca banlanmasından şikayetçiyseniz, nasıl banlamadan uzun süre gidebilir ? bunun için ne yapmak gerekir ? nasıl bir blog kurmak gerekiyor butarz bir blogda kurabilirim. bu diğerinden biraz daha farklı olacak. günlük yarım saat uğraş ister ekstradan. görseller konulara bölünür.

Yok ben ücret ödemem diyorsanız açtığım tüm konuları tek tek okuyun. Sorduğunuz tüm soruların cevapları orada mevcut. İnanın hiç vaktim yok. Günlük 2 saat ayırabiliyorum. Dediğim gibi ücretli kabul eden varsa bir kaç kişiye onun kurulumunu yaparım. Onun dışında elimden geldiğince günlük bir kaç kişiye skype ve forum üzerinden sorularına cevap veririm. Tabi vereceğim cevap anlattıklarım içerisinde yoksa.

Ücretli satın almak istenler YT üzerinden PM atsınlar. ya da
[email protected] adresime mail atın. Neden ücretli diye sormayın, aslında cevabını biliyorsunuz. Bu yöntem zaten kazandırıyor bu yüzden hiç bir çıkar olmadan ücretsiz olarak anlattım. Ama sürekli soru cevaplamak ya da forum için kaybettiğim tüm vakit, bana zarar olarak işliyor. Forumda bu işten para kazanmaya çalışanlar ne zaman ücretsiz olarak yaparlarasa o zaman ben de tüm işlemleri ücretsiz olarak devam edeceğim...

10 etti belki ama tekrar söylüyorum, tüm yöntemi ytparada adım adım anlattım. her şeyi soran ya da başksından hizmet alan arkadaşlar için bu satışı yapıyorum. satış işi sistemin çalıştığını , çoğu kişinin kazanmaya başladığını ve buna emin olduğumu ispatlıyor.

db bulamayım yeni DB isteyenler diğer sitelerden farklı olmak isteyenler?
yeni tema isteyenler.
adsense ekleyemeyenler.
tüm hepsini ben yapıp size hepsinden farklı ama aynı yöntem ile yapılmış blogu kurup göndereceğim.ister blogger , isterseniz wordpress

ben hit alamadım çogu kişide belirttigi hitlere ulaşıp kazanç alamadı yaglandırıp ballandırıp milleti inandırıp sonradan milleti soyacaktı galiba.

wmaraci adlı sitede birileri buradan kopyalayıp olduğu gibi oraya konu açmış altınada kendi skype'ını eklemiş oradada yüzlerce kişi okumuş ilk başta ücretsiz sonra ücretli böyle olması normal

Adam skypedan destek olurum derken bu kadar yoğun ilgi olacağını thmin etmemişti büyük ihtimalle konularda her şey yazıyor zaten ama blog açmasını soran bile olmuştur. kimsede ücretsiz sunduğu birşeyin desteğini ömür boyu vermek zorunda değil.

Ayrıca sanki dolandırıcılık varmış gibi böyle bir konu açmanızda hiç etik olmamış

Ben baştan beri demiştim. Dolandırıcılık demen yanlış olmuş.

Bu yöntem bitti demiştim. Bu yöntem eskiden vardı evet güzel kazandırıyordu fakat Artık Google önlem aldı. Adsense banlanıyor ve eskisi gibi kazandırmıyor. Yani hepiniz boşuna umutlandınız.

Bu üye bu kadar spama abanılacağını tahmin etmemiştir, forumda birşeyi paylaştığın an ondan artık para kazanılması imkansız gibi birşey oluyor.
Geçende Daily konusunda en çok bilgiyi paylaşan üye isyan ediyordu.
Yani bu üye yanlış birşey yapmadı, bildiklerini aktardı, isteyen yapar isteyen yapmaz kimse birşey diyemez.
Forumdaki tüm spamcılar bu işe yöneldiği an zaten o taktiklerin hepside çöp oldu, daha ne bekliyorsunuzki?

Adam artık destek olurum ama parayla diyorsa oda yine kendi bileceği iştir, satın almak isteyen hizmeti satın alabilir.

Adam skypedan destek olurum derken bu kadar yoğun ilgi olacağını thmin etmemişti büyük ihtimalle konularda her şey yazıyor zaten ama blog açmasını soran bile olmuştur. kimsede ücretsiz sunduğu birşeyin desteğini ömür boyu vermek zorunda değil.

Ayrıca sanki dolandırıcılık varmış gibi böyle bir konu açmanızda hiç etik olmamış

Madem öyle parayla iş yapacak öyle kaçak köçek skype üzerinden iş yapması ne kadar doğru gelip konu açsın her şeyi açıklasın. Yaptırmak isteyen yaptırır. Konu uygun değilse kapatılabilir.

Bence burda bir art niyet yok Adam dbye kadar nasıl bulacagına kadar anlatmış durumda blogger açtıgı konularda eger dikkatli okuduysaniz. hiç bir şekilde kaynak bulamayanlar yanı hazır ısteyenler için ücretli bir iş sunmuş yapa bileceklerini belirtmiş. Fazla ön yargılı olmamak lazim

Bence burda bir art niyet yok Adam dbye kadar nasıl bulacagına kadar anlatmış durumda blogger açtıgı konularda eger dikkatli okuduysaniz. hiç bir şekilde kaynak bulamayanlar yanı hazır ısteyenler için ücretli bir iş sunmuş yapa bileceklerini belirtmiş. Fazla ön yargılı olmamak lazim

Ön yargılı değil dikkatli yaklaşıyorum sadece şimdi o kadar kişi bu arkadaşı skype üzerinden ekledi burada gelip konu paylaşımı yaptı herkes uğraştı yapmaya çalıştı şimdi sonradan neden gelip burada konu açmıyor. Skype üzerinden herkese tek tek böyle gönderip böyle bir iş yapma yoluna gidiyor. Sizin bakış açınız farklı siz hemen başka yere çekiyorsunuz. Yarın bu kişiye gidip 200 tl para verip yaptıran kişi mağdur olabilir. Dikkatli olmak lazım işini düzgün yapacaksa bence gelip her şeyi düzgünce açıklayıp bir satış konuşu açması daha doğru olur. Ben bunu ifade etmek istiyorum...

Site işleri video işleri kadar kolay değildir bilgisi olmayan için.At videoyu hit gelsin mantığı ile iş yapanlar at konuyu hit gelsin mantığı ile çalışınca bu tip sonuçlar normaldir.

İnsanlara o kadar bilgi veriliyor.Ama mantık değişmiyor.Halen bildikleri gibi yollarına devam ediyorlar.

İnsanlarımızın en büyük hatası kolay para mantığı.Kolay para ise en kolay youtube'da kazanılıyor.Madem sağdan soldan db alacaksınız.O zaman girin youtube'ya video işini yapın.Sağdan soldan konu alacağınıza video alın.Bildiğiniz işi yapın.

Bence boş bir konu olmuş. Umarım yanlış anlaşılmam. Actionscriptin açtığı konularda ben bilgiden başka birşey göremiyorum. Belki bilerek yaptı belki bilmeyerek, template yayınlarken içine adsense reklamlarını gömdü. Tahminlerime göre sizin yaptığınız ilk sitelerden güzel paralar kazandı :) Ama o kadar bilgi verdi ve benim gibi birçok kişinin ekmek yemesine vesile oldu.
Şuanda ben allaha şükür güzel ekmek yiyorum. Daha adsenseye geçiş yapmadığım için revenuhitsle günlük +10 dolar kazanıyorum. Botumu kullanan kullanıcılardan birkaçı ile sohbet içerisindeyi ve adsense kullanıyorlar. Günlük kazançları +300 TL ye kadar çıkıyor ve okadar fazla bir uğraş da vermiyorlar.
Ben bot satışı yaparken bile, birçok kişi ekledi ve actionscriptin anlattığı benim wp üzerinde anlattığım şeyleri tekrar açıklamamı istedi. Ücret talep edenler bile oldu ama var olan bir bilgiyi neden parayla öğrenmek istersiniz onuda anlamadım :)
Bundan sonra bende bu işler için kimseye yardım etmiyorum en azından var olan soruları tekrar tekrar soranlara yardım etmeyeceğim.

Bence de yaptığınız hoş bir şey değil. Yani başlığa bakınca, sanki actionscript açtığı konularda milleti yanıltmaya çalışmış, asıl amacı çok farklı, asıl amacı kendinin bunu pazarlayarak para kazanması ya da dolandırıcılık yapmış gibi bir başlık atılmış.

Muhtemelen siz önce ona birşey sormuşsunuz ve o da çoğu kişiye gönderdiği o cevabı yazmış. Bu konuşmayı da buradan paylaşmanız hoş olmamış.

Adam emek verdi, iyi ya da kötü bir yöntem paylaştı. Bunu hiçbir karşılık beklemeden yaptı. Ve baya da popüler oldu, çalışır çalışmaz (ben denemedim) ama çok fazla kişi bir şekilde bu konulardan faydalandı. Konuların okuma sayısına bakabilirsiniz.

act.png

Öncelikle, adamın emek verip konuda uzun uzun anlattığı şeylerin tekrar kendisine sorulması insanın zoruna gider (PPD tanıtımı yaptığım dönemlerden biliyorum)

Birşey de dememişki yani, illa ki ben size blog açayım siz bana para verin dememiş. Zaten amacı bu olsa forumda da konu açardı bence. Çok yoğunum, herşeyi konuda anlattım, ama yine de anlamadıysanız yardım istiyorsanız 1 blog yaparım şu kadar para alırım demiş. Bu da bence çok normal

Biz o adamın maksadını zaten biliyordukda (sayesinde kaç adam ekmek yiyor haberin yok) senin maksadını anlayamadık. Bence suclu kesinlikle actionscript ki sana bu kadar açıklama yapma zahmetine girip kendi değerli vaktini harcamış.

Adam temiz temiz açtı konuları onlarca yüzlerce soruya yanıt verdi. Sana günde 50 defa saati sorsalar sen bile bıkarsın ama adamın zaten anlattıklarının arkasında durup köle gibi millete hizmet vermesini mi bekliyorsun?

Bence de yaptığınız hoş bir şey değil. Yani başlığa bakınca, sanki actionscript açtığı konularda milleti yanıltmaya çalışmış, asıl amacı çok farklı, asıl amacı kendinin bunu pazarlayarak para kazanması ya da dolandırıcılık yapmış gibi bir başlık atılmış.

Muhtemelen siz önce ona birşey sormuşsunuz ve o da çoğu kişiye gönderdiği o cevabı yazmış. Bu konuşmayı da buradan paylaşmanız hoş olmamış.

Adam emek verdi, iyi ya da kötü bir yöntem paylaştı. Bunu hiçbir karşılık beklemeden yaptı. Ve baya da popüler oldu, çalışır çalışmaz (ben denemedim) ama çok fazla kişi bir şekilde bu konulardan faydalandı. Konuların okuma sayısına bakabilirsiniz.

act.png

Öncelikle, adamın emek verip konuda uzun uzun anlattığı şeylerin tekrar kendisine sorulması insanın zoruna gider (PPD tanıtımı yaptığım dönemlerden biliyorum)

Birşey de dememişki yani, illa ki ben size blog açayım siz bana para verin dememiş. Zaten amacı bu olsa forumda da konu açardı bence. Çok yoğunum, herşeyi konuda anlattım, ama yine de anlamadıysanız yardım istiyorsanız 1 blog yaparım şu kadar para alırım demiş. Bu da bence çok normal

Ya biz bir şey mi dedik ne oldu da durduk yere şimdi göndermeye başladı paralı yaparım diye siz görmek istediğinizi görüyorsunuz gelsin yapıyorsa konu açsın yani en doğrusu bu gelsin açsın konusunu bu konuda kapatılsın yönetimde bu konu yüzünden ceza verecekse verir bana arkadaş da şikayetçi olursa şikayet konusu açabilir. Hiç kimse kusura bakmasın ne yapacağı çok belli araya ufaktan sıkıştırıyor. İşte böyle de yaparsında parayı verirsen daha da iyi olur. Parayı vermezsen bilmiyorum gibisinden neyse anlayan anladı.

Hiç bir art niyet yok. Kaç kişi bu adam sayesinde ekmek yiyor biliyormusun?

Biz o adamın maksadını zaten biliyordukda (sayesinde kaç adam ekmek yiyor haberin yok) senin maksadını anlayamadık. Bence suclu kesinlikle actionscript ki sana bu kadar açıklama yapma zahmetine girip kendi değerli vaktini harcamış.

Adam temiz temiz açtı konuları onlarca yüzlerce soruya yanıt verdi. Sana günde 50 defa saati sorsalar sen bile bıkarsın ama adamın zaten anlattıklarının arkasında durup köle gibi millete hizmet vermesini mi bekliyorsun?

Paralı yapıyorsa gelsin satış konusu açsın ben bir şey demiyorum...

Adam yanlış bi şey dememiş. Ben yöntemi anlattım bir de bunun blogların kapanmadığı yöntem var. Onu da öğrenmek isterseniz fiyatı şu kadar diyor. Forumda birçok kişi ücret karşılığı yöntem satabiliyor. Eğer özgün yöntemi satacağım deyip ücreti alıp yöntemi vermezse böyle bir konu açılabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri