Acun, Adriana Lima'yla aşk mı yaşıyor?

• Kullanıcı TranceRave
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Acun daha çok ağırlar ama adriana dönüp bakmaz :D Ulan kadın zaten zengin ki yabancılar zenginle evlen parasıyla yaşa şeklinde büyütülmediğinden fakir dahi olsa bakmaz acuna aşık olacağını sanmıyorum adrina aplanın :d

ben bu haber siteleri yüzünden 10 yıldır ronaldinhonun fenere, kakanın galatasaraya geleceğine inandım. bunada inanırız ne olmuş yani :D

Şimdi sizde buna inandınız .

Acun firarda programından buyana izlemiyorum. Keşke acun fiarada olarak kalaydı...

Hadi beyler abanın hesaplara. Bende Miranda Kerr'le bir akşam yemeği istiyorum :D

yav arkadaş sonra neden sevgilim yok diyorsunuz :D attıgınız yorumlara bak ya

beyler böyle kadınlar genellikle yakışıklı erkeklerle birlikte olmaz sempatik ve olgun erkeklerden hoşlanır ama siz daha kadınları anlayamamışsınız

Ne yalan söyleyeyim birbirlerine yakışmışlar, ancak evli bir adamın böyle birşey yapması şeref yoksunluğundan başka birşey değildir.
Yaptıysa tabi, günahını almayalım.

Acun Ilıcalı'nın Brezilyalı Top Model Adriana Lima ile aşk yaşadığı ve bu aşk için 11 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı'dan boşanmaya hazırlandığı iddia ediliyor.
fft81_mf2750204.Jpeg

Millet Gazetesi'nden Başak Çokan'ın haberine göre; adı farklı isimlerle anılan Acun Ilıcalı Brezilyalı Top Model Adriana Lima ile aşk yaşıyor. Lima’ya olan hayranlığını hiç saklamayan ve onu sık sık Türkiye ’de ağırlayan Ilıcalı, bu yakın ilişkiyi aşka dönüştüğü iddia ediliyor. Hatta bu aşk için şu an nikahlı olduğu eşi Zeynep Ilıcalı'dan da ayrılmaya karar vermiş.

BOŞANMA PROTOKOLÜ

Ilıcalı’nın eşiyle şimdilerde gizli bir boşanma protokolü yapmaya çalıştığı, tazminat olarak 50 milyon lira vereceği de konuşuluyor. Adriana Lima da geçtiğimiz aylarda NBA’in yıldız basketbolcularından olan eşi Marco Jaric’den ayrılmıştı. 11 yıldır eşi Zeynep Hanım’la evli olan Ilıcalı, dört yıl önce de Şeyma Subaşı ile ilişkisi nedeniyle boşanmanın eşiğine geldi. Boşanma gerçekleşmedi, ama Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’dan bir bebek dünyaya getirdi.

Kaynak.

Umudumuzsun acun demek istiyorum ama bir yandan da 11 yıllık eşine yazık
her ne kadar yapılanı yanlış bulsamda Adriana Lima abi :D

spam ve yanıltıcı içerik olarak flagladım kardeşş :D

Ayrıca bu fotoğrafda Adriana Lima Ocak ayında Turkiyeye reklam çekimleri için geldiği zamanlarda iş görüşmesinden sonra çekilmiş, hatırlıyorum bir ara Adriana Lima Acun un bir programında güzellik adına bir program yapıcaktı ama Adriana Lima hayatı boyunca hiç bir programda sunuculuk yapmadı yapıcağınıda düşünmem Victoria Secret gibi bir kaynağı varken neden ikinci dünya ülkelerinden olan bir yerde bir programda çöldeki bedevi gibi sunuculuk yapmak zorunda kalsınki, bu yalan haber inanmayın, sadece bir iş yemeği görüşmesi çıkışı.

Para olsa banada bakar Adriana ama işte para yok.
Money Money Money ! . . .
:cool:

Tip yok hiç bir şey yok Adriana Lima geliyor bununla sevgili oluyor saçmalığa bak anasını satayım.Para var sadece işte rezil herifin teki zaten.Karısı sağlam tazminat,nafaka alır.

tip olmasada kültürlü ve insanları çok iyi anlıyor.Ayrıca birsürü dil biliyor.Kız olsam ... :D

Zenginin malı züğürtün ağzını yorar. Bizim millette bi çekememezlik var, başarılı olan insanlarımızı benimseyemiyoruz. Bizden biri değil gibi davranıyoruz. Alışmışız bizden bişey olmaz safsatalarına adamlar zamanında çivi gibi sokmuş kafamıza sizden bir b.k olmaz diye şimdide görüyoruz sonuçlarını. Ben gayet tebrik ediyorum helal olsun adama yok programları çakmaymış yok kalitesizmiş boş muhabbetler bunlar. Onca program yaptı başka biri çıkıp yapamazmıydı? Gayet rahat yapardı önemli olan icraat. Helal olsun toprağıma 😀 Adriana Lima da yenge geliyor bize işte ne güzel :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri