Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu saşı sevgilisinin her yeri sempatik.olgun olsa noluryav arkadaş sonra neden sevgilim yok diyorsunuzattıgınız yorumlara bak ya
beyler böyle kadınlar genellikle yakışıklı erkeklerle birlikte olmaz sempatik ve olgun erkeklerden hoşlanır ama siz daha kadınları anlayamamışsınız
Para, Adriana Lima'yla aşk mı yaşıyor?
Hayır ben yaşamıyorum![]()
Yoksa [MENTION=9224]mNote[/MENTION] sen mi yaşıyorsun abi?![]()
Hayır ben yaşamıyorum![]()
Yoksa [MENTION=9224]mNote[/MENTION] sen mi yaşıyorsun abi?![]()
Bize yaşatmıyorlar Onur![]()
Zenginin malı züğürtün ağzını yorar. Bizim millette bi çekememezlik var, başarılı olan insanlarımızı benimseyemiyoruz. Bizden biri değil gibi davranıyoruz. Alışmışız bizden bişey olmaz safsatalarına adamlar zamanında çivi gibi sokmuş kafamıza sizden bir b.k olmaz diye şimdide görüyoruz sonuçlarını. Ben gayet tebrik ediyorum helal olsun adama yok programları çakmaymış yok kalitesizmiş boş muhabbetler bunlar. Onca program yaptı başka biri çıkıp yapamazmıydı? Gayet rahat yapardı önemli olan icraat. Helal olsun toprağımaAdriana Lima da yenge geliyor bize işte ne güzel
![]()
Nereden biliyorsun ne yaptığını? Karısıyla zaten ayrılar şuan ve boşanınca tazminat olarak 50 milyon verecekmiş. Ne yapacağı ne vereceği bizi ilgilendirmez fakat sağdan soldan duyma haberlerle atıp tutmak çokmu doğru? Şuanki karısını tanıyoruz sabah annemle konuştum teyzemin eltisimiymiş bişeyiymiş yani konuyu biliyoruz. Kadının dediğine göre de zaten uzun zamandır ayrılarmış. Yaptığımız muhabbete bak ya iğrendim kendimdenMuhteşemsin ya (!) Bir taraftan karısını aldatıyor,daha öncedende vukuatları var ve sen çıkıp bu karaktersiz herife helal olsun toprağıma diyebiliyosun.Bravo
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.