acun.com videolarına telif gelmemis ?

dreamblack

Kayıtlı Üye
arkadaslar normalde acun.com daki videoları yayınlayamıyoruz bile dünya genelinde yasaklandı falan diyo fakat bu kisi hem yayınlamıs hemde para kazanıyo nasıl oluyo sizce bu ?

Kanal linki paylaşmak yasak...

bu tarz şaşkınlık yaratıcı durum çok var youtube da.

pink floyd un efsanevi bir şarkısını yayınlayıp reklamları aktif olan gördüm.

offical bir kanal da değildi bu : )

bu tarz şaşkınlık yaratıcı durum çok var youtube da.

pink floyd un efsanevi bir şarkısını yayınlayıp reklamları aktif olan gördüm.

offical bir kanal da değildi bu : )

ozaman youtubede bizim bilmedigimiz mütis bir olay dönüyor ve bazıları paraya para demiyor =)

Evet çok tuhaf atalay demircinin yaklaşık 50 bin izlenmiş bir videosu vardı bende 3. taraf geldi aynı videoyu arkadaş yükledi onda bir sorun yok.

Bende bir ara yükledim 2 günde 70 dolar kazandım sonra 3. taraf gelince sildim aslında bazen birşey olmuyor yada yetenek sizsiniz sezon finali yaptılar survivor başladı ondanda olabilir.

+ bişey keşfettim yakında deniyecem herhalde artık 3. taraf gelmicek gibi

ben yükledigimde bana direk bu video dünya genelinde yasaklandı uyarısı gelmisti adamlar tıkır tıkır para kazanıyor

ben bugün gördüm adam 10 dakkalık yuri boyka videosu koymuş. 21 milyon izlenmiş 3 yılda. ben bugün denedim. Videonuz dünya genelinde engellenmiş dedi. ah ulan :)

arkadaslar normalde acun.com daki videoları yayınlayamıyoruz bile dünya genelinde yasaklandı falan diyo fakat bu kisi hem yayınlamıs hemde para kazanıyo nasıl oluyo sizce bu ?

Kanal linki paylaşmak yasak...

Umudunu kırmak istemem ama benim videom vardı bir ara inan herkesin videosunu sildiler.Aradan 2 hafta geçti baktım uyarı gelmiş :( yoksa o video patlar giderdi.Zaten patlamıştı dahada izlenirdi

Ben de acunn.com videolarını yüklüyorum ama hiçbir telif almıyorum. Yalnız benim yüklediğim videolar yarışma programları ile alakalı değil.

ben bi ara eşleşen 3. taraflı ve dünya genelinde engelli videolar attım bi kanala bi süre sonra kanal kanalın telif kısmı kırmızıya döndü kanalınzda hak ihlali var yazdı tırstım sildim videoları kaçtım ordan :D

Ben bunu daha oncede soyledim, benim kendimimin Youtube Mafyasi diye tabir ettigim bir sistem var.... ya adam ihtar atiyor normal bir uye ayni yonetimi ben yaptigimda benden bir mahkeme karari istemedikleri kaliyor, durumu anlatiyorum bouyle boyle oldu ondan mahkeme kararimi aldiniz nein kaniti neyin belgesi benden istediginiz diyorum istedigimiz bilgileri gondermediniz diyor :) istedigi bilgileri yazdim halbu ki

orjinal videonun gercek adi
orjinal videonun olusturulma tarihi
orjinal videonun yayinlandigi yer
orjinal videonun sahibi ( kim tarafindan olusturuldu )

bunlardan bir kacini yada hepsini yazin duiyor ben hepsini yaziyor yetersiz diyor :)

ben ihtar alirken diyerleri yayinliyor dedigimde eser sahibi birilerine yayinlatirken digerlerini kaldirma hakkini sakli tutar diyor :) lan eser sahibi degil ki ortadaki benim gibi siradan bir uye :) bunu yazdigimda ise youtube kaldirmak icin yeterli bilgileri aldiginda kaldirir diyor...

Yani arkadaslar ben youtubenin ekndinede yazdim sizin kisi eser koruma degil taraf tutma diye..

Turkiyede gercekten telif hakkini savunan yapimcilar zaten Youtubede ki ID sistemine kayit oluyirlar oda direk eslesen ucuncu taraf diyor digerlerinin alayi sahte ve youtubede farkinda.... bir kac kisi den duydum buyuk firmalar gmail hesabi aliyormus ihtar atmak icin onunda alakasi yok...

Ben is kanalimin kapanmasindan bu yana yaptigim arastirmalarda herseylerini ogrendim PanaFilm den ihtar atan kisi kesin degil ama suphelendigim 2 kisi var cok degil 2 kisi bunlardan biri yapiyor ama onlar kendilerini akilli sansinlar, Youtube den para kazanma zaten helal birsey degil kendi videomuz degil uzerinde emek harcanmasi helal yapmaz sonucta eser sahiplerinden habersiz birsey yapiliyor o ayri bir kisim fakat bu ihtar atan kisilerin yatacak yeri yok :) ihtar atarak o videoyu yukleyen kisinin hakkina giriyor, kazandigi parayi bos ver emeginin hakkina giriyor oyle bir beyin var ki bu kisilerde Youtube nin metre karesi disinda duruyor :)

Yani youtubede gerecekten birseyler var bu eser koruma hak koruma falan bos seyler...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri