Adamdaki akla bak ona ait olmayan videoya telif göndermiş.

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION] anladığım kadarıyla bu kişi sensin.ARKADAŞA ulaş telifini geri çek.Uğraştırma bizi...

özel mesajı okuyamıyorum, mesaj sayım eksik sanırım... üzerinde bana ait logo bulunan videoları kanalından kaldırırsan telifiniz kaldırılacaktır. bunun hiçbir şekilde pazarlığı olmaz. kendi uğraştığım kendi çektiğim videolarım onlar benim, sen 3tl verip bütün kanaldaki videoları kopyalamışsın hak mı bu? ramazan ramazan benim hakkımı yemiş olmuyormusun? ben çalışayım sen 3 tl ver kanalı kopyalat oldu ne güzel iş... videoları silince kanalım üzerinden videoların silindiğine dair güzel bir dille özür mesajı atarsan telif ihlalın kaldırılacaktır.

saygılarımla,

youtube üzerinden yazdığım gibi bu videoları ben atmadım ben atmış olsam bile üstünde logo var diye senin olduğun anlamına gelmez

üstünde logom var ve o videolar bana ait.!

youtube üzerinden mesaj attım. telifi geri çekecekmisin ?

---------- Mesaj saat 22:47:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:46:25 civarında gönderildi. ----------

Adam gibi konuş tepemin tasını attırma.Tamam son yazdığın mesajı sonradan gördüm.Uğraşmışsın emek vermişsin.Ama kim milyoner olmak ister senin babanın yapımı mı?Bu forumum ekmeğini yiyip suyunu içiyorsunuz daha sonra ihanet etmeyin selamlaştığınız arkadaşlara.Benim mesajlarıma da düzgün yaz bir dahakine.

[MENTION=816]Battal[/MENTION] tamam tartışmaya girmeyin ban yersiniz hallederiz biz aramızda.

üstüne vazife olmayan konulara karışmıyacaksın çeneni kapatıcaksın susmasını biliceksin.. bu konu benimle yunusun arasında seni ilgilendiren durum yok ortada...

yunus dediğim gibi sen hallet ben gereğini yaparım merak etme..

Tamam konu kapatılsın youtube üzerinden devam edelim burdan hoş olmuyor konu kapatılabilir.

Yunus bu şahısla aranızdaki problemi halledin halletmezse söyle bana bildirmen yeterli
üstüne vazife olmayan konulara karışmıyacaksın çeneni kapatıcaksın susmasını biliceksin.. bu konu benimle yunusun arasında seni ilgilendiren durum yok ortada...

yunus dediğim gibi sen hallet ben gereğini yaparım merak etme..

[MENTION=816]Battal[/MENTION] [MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION] tartışmaya girmeyin ban yersiniz. adminler konu kapatılabilir.

youtubeta gönderdiğim mesajdada belirttim logo yapıştırmakla o videonun sizin olduğu anlamına gelmez videoları sildim video kimliklerini size mesaj olarak attım lütfen gerekeni yapın. tamamen videoların izlenme almadığı için sildim yoksa silmezdim.

[MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION] bundan sonra telif göndermeden iyice düşün derim logoyla mogoyla olacak işler değil bunlar logo yapıştırdın tamam başkası yükler en azından senin reklamını yapmış olur o videoları çeken firma dışında hiç kimsenin telif gönderme gibi bir hakkı yoktur !

videolar silindi izlenme almadığı için silindi yoksa o videoların bir tanesini bile silmezdim.

bir başkasının kendi çektiği bir videoya ben nasıl telif gönderebilirim acaba? akıl kârı mıdır bu dediğiniz sizce?

Kendi çektiğim diyorsun ya ben de senin dilinle cevap verdim. Adam netten izleyip kendi kayıt yapmış ve sen telif gönderiyorsun.

ben tartışmıyorum kendini bişey zannedipte hallederiz yaparız ederiz diye durduk yere rüzgarlanan kendisi, tanımam etmem, kimseylede tartışmaya girmem, yapabileceği bişey varsa yapsın dedim.

Doğru düzgün konuşsaydın cevabım bu şekilde olmazdı.Ayrıca rüzgarlanmıyorum 2 gün önce açtığım konuya bak istersen.Sahte telifçileri youtubedan temizlemek için günlük bir saatini feda eden bir fedai diyelim.Neyse siz halledin bakalım sonuca göre hareket ederiz.Senden ricam @DeviLLe lütfen beni uğraştırma ;)

Şuandan itibaren tartışmaya devam ederseniz ikinizde forumdan uzaklaştırılcaksınız .

Ek Olarak Lütfen böyle mesajları biz konuya girmeden Mesajı Bildir butonu ile yetkililere iletiniz.

[MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION] neyse ben dediğimi dedim videolar izlenme almadığı için sildim aksi taktirde silmezdim bunuda bilin youtube üzerinden video kimliklerini ilettim gerekeni yapın kimleri youtube iletin geri çekin telifi.

---------- Mesaj saat 00:09:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:09:02 civarında gönderildi. ----------

вαттυѕαу;53184' Alıntı:
Şuandan itibaren tartışmaya devam ederseniz ikinizde forumdan uzaklaştırılcaksınız .

Ek Olarak Lütfen böyle mesajları biz konuya girmeden Mesajı Bildir butonu ile yetkililere iletiniz.

Konu kapatılabilir.

Bu telif yollayan arkadasimizla gecen yine ayni sorun sebebinden bir konu acilmisti ve kendisine ulasip gorusme yapmistik.O gunde kendisi beni kirmayip gereken guzelligi ve calismayi yapmisti.Kendi kaynaklari olmayabilir onda hem fikiriz ancak hazirladigi ve sundugu kendi logosu bulunan emek verdigi videolaridir.Bu yuzden bu konu hakkinda daha dikkatli davranmanizi her iki tarafinda saygi sevgi cercevesi icinde sorunu cozmesini istiyorum.

Lutfen saygida kusur etmeden ozelden sorunlarinizi hallediniz.
Saygilarimla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri