@beyin_bedava [MENTION=520]rey[/MENTION] sağolun ben bi ulaşıyım buna bakalım ne olacak.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
özel mesajı okuyamıyorum, mesaj sayım eksik sanırım... üzerinde bana ait logo bulunan videoları kanalından kaldırırsan telifiniz kaldırılacaktır. bunun hiçbir şekilde pazarlığı olmaz. kendi uğraştığım kendi çektiğim videolarım onlar benim, sen 3tl verip bütün kanaldaki videoları kopyalamışsın hak mı bu? ramazan ramazan benim hakkımı yemiş olmuyormusun? ben çalışayım sen 3 tl ver kanalı kopyalat oldu ne güzel iş... videoları silince kanalım üzerinden videoların silindiğine dair güzel bir dille özür mesajı atarsan telif ihlalın kaldırılacaktır.
saygılarımla,
üstünde logom var ve o videolar bana ait.!
Adam gibi konuş tepemin tasını attırma.Tamam son yazdığın mesajı sonradan gördüm.Uğraşmışsın emek vermişsin.Ama kim milyoner olmak ister senin babanın yapımı mı?Bu forumum ekmeğini yiyip suyunu içiyorsunuz daha sonra ihanet etmeyin selamlaştığınız arkadaşlara.Benim mesajlarıma da düzgün yaz bir dahakine.
üstüne vazife olmayan konulara karışmıyacaksın çeneni kapatıcaksın susmasını biliceksin.. bu konu benimle yunusun arasında seni ilgilendiren durum yok ortada...
yunus dediğim gibi sen hallet ben gereğini yaparım merak etme..
üstüne vazife olmayan konulara karışmıyacaksın çeneni kapatıcaksın susmasını biliceksin.. bu konu benimle yunusun arasında seni ilgilendiren durum yok ortada...
yunus dediğim gibi sen hallet ben gereğini yaparım merak etme..
Yunus bu şahısla aranızdaki problemi halledin halletmezse söyle bana bildirmen yeterli
ben tartışmıyorum kendini bişey zannedipte hallederiz yaparız ederiz diye durduk yere rüzgarlanan kendisi, tanımam etmem, kimseylede tartışmaya girmem, yapabileceği bişey varsa yapsın dedim.
bir başkasının kendi çektiği bir videoya ben nasıl telif gönderebilirim acaba? akıl kârı mıdır bu dediğiniz sizce?
ben tartışmıyorum kendini bişey zannedipte hallederiz yaparız ederiz diye durduk yere rüzgarlanan kendisi, tanımam etmem, kimseylede tartışmaya girmem, yapabileceği bişey varsa yapsın dedim.
Doğru düzgün konuşsaydın cevabım bu şekilde olmazdı.Ayrıca rüzgarlanmıyorum 2 gün önce açtığım konuya bak istersen.Sahte telifçileri youtubedan temizlemek için günlük bir saatini feda eden bir fedai diyelim.Neyse siz halledin bakalım sonuca göre hareket ederiz.Senden ricam @DeviLLe lütfen beni uğraştırma![]()
вαттυѕαу;53184' Alıntı:Şuandan itibaren tartışmaya devam ederseniz ikinizde forumdan uzaklaştırılcaksınız .
Ek Olarak Lütfen böyle mesajları biz konuya girmeden Mesajı Bildir butonu ile yetkililere iletiniz.
Konu kapatılabilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.