adamdaki özgünlüğe bakarmısınız

• Kullanıcı TeBo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Küçük resimlerden bile belli uğraşıldığı.

bu tarz kanal baya var aslında yaptıkları işin adını bilmiyorum fakat normal bölümü kendileri çekiyorlar sanırsam senaryonun bir kısmı dışında özgün gibi :)

bu tarz kanal baya var aslında yaptıkları işin adını bilmiyorum fakat normal bölümü kendileri çekiyorlar sanırsam senaryonun bir kısmı dışında özgün gibi :)

Senaryoda bırak biraz copya olsun kardeş :)

o grafikleri öyle komik bir şekilde yapmak her babayiğidin hayalgücü değil. Adamda yetenek var. İnsan imreniyor.

gözlerim o kadar bozulmuşki başlığı adamdaki gözlüğe bakarmısınız okuyorum :S

moon station gibi bir ismi vardı. Forumda uğraşan biri vardı, çok zahmetli olduğu için vazgeçti sanırım. İçeriği üretmek için bayağı para da gerekiyormuş.

Adam ilk videosu 8 yıl önce.

ya zaten tek kişi yapmıyor dikkat ederseniz videonun sonunda senaryo şunlar- animasyon şunlar diye geçiyor yani bir ekip var ortada.

seslendirme animasyon efektleri çekim kalitesi kurgu gerçekten güzel izleyicilerde hakkını vermis 5m aboneyle emeğinin karsılıgını alıyor

Jurassic World ızlemısdım bu adamın guzeldı fılm sahnelerını alaylı ve anımasyonlarla anlatıyorlar grafık anımasyon bılmek lazım bunlar ıcın :o

8 yıldır video atıyorlar adamdaki özgünlük lafı biraz ağır olmuş profesyonel ekipler büyük ihtimal..

çok iyi çok begendim aynen son videosunu izleyebildim kalanlarıda izlerim gibi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri