abi harbi çok iyi !! izmir den bu şekilde özgün birşeyler yapmak isteyen arkadaşlar bana ulaşsın

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
mustafa ak'ı tanırım.adsenseden haberi bile yok.aradım sordum kanalıma alayım indexte videolarım var reklamın olur diye tamam dedi.inşallah indexe düşer.
Adama öyle diyene kadar. Adsenseden bahsetseydin daha hoş olurmuş.
Bende özgün işinde böyle şeyler yapmak istiyorum bazılarımızın hayalinde kalıyor bazıları da gerçekleştiriyor.Adamlar iyi iş çıkarmış mübarek.
Orijinal video : Miley Cyrus - Wrecking Ball
Türklerin yaptığı komedi büt versiyonu : Mayli Sayrus - Wrecked Final Students - YouTube
Prodüksiyonlu bir iş yapmışlar valla helal olsun, kostümden tutup ,helikopter kameraya kadar uğraşılmış bir iş fakat videoyu atan adamın para kazanması açık değil.. Dünya geneli falanmı aldı acaba ?
Benim okul![]()
6 senedir ogrencisi oldugum ama son 4 senedir neredeyse kapisindan bile gecmedigim okulum, Istanbul Aydin Universitesi... Nam-i diger ; Kusum Aydin Universitesi...
Üniversite kazanılır da gidilmez mi?Üniversite kazansam sınıfta yatar kalkarım diyorum acep öyle olacak mı zaman gösterecek.
![]()
Üniversite kazanılır da gidilmez mi?Üniversite kazansam sınıfta yatar kalkarım diyorum acep öyle olacak mı zaman gösterecek.
![]()
Öyle olmuyo kardeşim.
Bi zaman sonra okula bile gitmiyorsun.
Aynı insanlar,aynı dersler,aynı kantin sıkıyor insanı.
Ben de gidip Osmangazi Üniversitesi İKTİSAT derslerine giriyorum![]()
Can sıkıntısı başa bela,bu youtube'dan aldığım negatif enerjiyi atmam lazım![]()
5 senedir Lise okuyorum bu liseden sıkılmadım Üni'den de sıkılacağımı hiç sanmıyorum ama hayırlısı.Filmlerdeki gibi mi olacak onu merak ediyorum. Amerikan Pastası gibi.
![]()
Hee öyle olcak.Ama Amerikan değilde Türk Pastası hacı.
![]()
5 senedir Lise okuyorum bu liseden sıkılmadım Üni'den de sıkılacağımı hiç sanmıyorum ama hayırlısı.Filmlerdeki gibi mi olacak onu merak ediyorum. Amerikan Pastası gibi.
![]()
Okulun iyisi kotusu olmaz derler ama yalan... Hayatimda gordugum en kotu okuldur kendileri...
![]()
Kardeşim şaka bi yana İstanbul > İzmir > Eskişehir > Ankara
Bu 4 şehirden dışarı çıkarsan eğer,üniversite hayatın zehir olur.
Kütahya sakarya,kocaeli,konya ve kayseri'ye gittim.Tek kelimeyle köy gibi yerler.
Ama istanbul 1 numara.İzmir de iyidir.(2'sinde de deniz olduğu için sıralamada yerleri sabittir.) Ankara ve Eskişehir arasından da Eskişehiri seçerim![]()
![]()
Kardeşim şaka bi yana İstanbul > İzmir > Eskişehir > Ankara
Bu 4 şehirden dışarı çıkarsan eğer,üniversite hayatın zehir olur.
Kütahya sakarya,kocaeli,konya ve kayseri'ye gittim.Tek kelimeyle köy gibi yerler.
Ama istanbul 1 numara.İzmir de iyidir.(2'sinde de deniz olduğu için sıralamada yerleri sabittir.) Ankara ve Eskişehir arasından da Eskişehiri seçerim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.