Adana'da Araç Kiralama işi ile Uğraşan Var mı?

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba;

Ayın 28'de adanada olacağım. 8 günlük orta veya lüx segmentte araca ihtiyacım var. AraCı Adanadan alıp adana veya istanbul sabiha gökçen teslim şeklinde olmalı. Firmada Km sınırı olmamalı ve provizyon almamalı. Nakit elden ödeme yapacağım. Bu konuda yardımcı olabilecekler varsa çok sevinirim...

Son düzenleme:
adana tarafında yaşayan [MENTION=13317]mavera[/MENTION] vardı belki yardımcı olabilir kendisi :)

Şenbayrak var. fiyatları uygun. daha önce ordan kiralayıp Adıyamana gitmiştik herhangi bir problem çıkmamıştı. Ücreti yine elden vermiştik.

Bak Budget diye sirket var koc grubunun buna benzer Avis vsde var hocam

bunlar sıfıra yakın arabaları kıralıyorlar. sıfır araba alıyor 20 30bıne kadar kiralıyor sonra 2.ele satıyorlar... %100 kasko var arabalarda ayrıca %30 vodafone ındırımıde var :D yani ford fiesta kiralıyorsun 130 lira... %30 indirimde var 130x0.70 : 91 TL ford FİESTA kiralıyorsun nerdeyse sıfır arabayı

Rent a carlar kasko vs var diyor kaza yaparsan Allah göstermesın sanayide ne kadar kalırsa araba onun parasını bıle alıyorlar

Bak Budget diye sirket var koc grubunun buna benzer Avis vsde var hocam

bunlar sıfıra yakın arabaları kıralıyorlar. sıfır araba alıyor 20 30bıne kadar kiralıyor sonra 2.ele satıyorlar... %100 kasko var arabalarda ayrıca %30 vodafone ındırımıde var :D yani ford fiesta kiralıyorsun 130 lira... %30 indirimde var 130x0.70 : 91 TL ford FİESTA kiralıyorsun nerdeyse sıfır arabayı

Rent a carlar kasko vs var diyor kaza yaparsan Allah göstermesın sanayide ne kadar kalırsa araba onun parasını bıle alıyorlar

Sana katılıyorum ama hocam provizyon çok kesiyorlar. Bir araç rezervasyon yaptırdım avise. Kiralama bedeli 1.250 tl tuttu ama gel gelelim 1.250 tl de provizyon adı altında kredi kartına bloke koyacakmış. Eee malum tatil modundayız. O manada alternatif arıyorum.

Avis gibi kurumsal firmalardan kiralamanızı tavsiye ederim. Adana da Rent A Car senet,sepet olayı ve ayrıca araç kaza yaptığında full kaskolu olan araç için hasar kaydı ayrı yattı parası ayrı olur. Sıkıntı sorun yapma.
Havalanında firmalar var. Gir Avise marka km ve fiyatlarını öğren al. İstanbul Sabiha Gökçene götür bırak sıkıntı sorun olmaz.

hocam almira var türkiye çapında firma öyle rent acarlar ile uğraşma sıkıntı olabilir avis veya almirayı öneririm

Adanada yaşıyorum Şenbayrak önermiyorum, günlük 300 kilometre sınırı var, 8 gün kiralayınca 8*300=2400 kilometre, Adana dan Diyarbekir e gidecen ordan İstanbula dönecen, tahmini bi 2000 km fazla yapacan, aracı 1 aylık kiralasan daha mantıklı olur, ki İstanbulda ofisleri olmadığı için teslim etme sıkıntısı yaşayacaksın, şöyle ki Avis ten kiralarsan üstad, kilometre sınırı yok, kafan rahat, Türkiyenin istediğin yerinden al, istediğin yerine bırak, 300 tl provizyon yapıyorlar kredi kartına, 5 gün sonra iade ediyorsun, full depo alıyor full depo veriyorsun, ne bilim yani bu tip kiralamalarda kurumsal kiralama firmaları çok adım önde. Arabalarıda 2015 tertemiz

kurumsal resmi iş herzaman daha iyidir, biraz tuzlu olsa böyle.. diğer durumlarda bazı sakat durumları göze almak lazım -ki zaten rent a car işi yapan sözde şirketlerin çoğu karanlık yerlerle bağlantılı- tabi herkesin kendi kararı

dostum şenbayrak var hava alanının orda toyota veren şirket vardı asya nakliyat var mersin yolu üzerinde nissan qasqai kıralık arabaları var yine borusan oto var adananın girişince tekbas citroen var karşılarında volva birmut firmaları var yanılmıyosam hepsindede kıralık araba var

Sana katılıyorum ama hocam provizyon çok kesiyorlar. Bir araç rezervasyon yaptırdım avise. Kiralama bedeli 1.250 tl tuttu ama gel gelelim 1.250 tl de provizyon adı altında kredi kartına bloke koyacakmış. Eee malum tatil modundayız. O manada alternatif arıyorum.

hocam budget 300 tl kesıyor araba teslımındede dırek o parayı geri size oduyor ben cok calıstım bu sırketle sagolnlar bana alfa romeoyu fıesta parasına kıralamıslardı :D

---------- Spam Engelliyici 12:26 ---------- Önceki Mesaj 12:25 ----------

budgetta ayrıca km sınırı yok ayrıca kaza anında ise sadece tutanak tutsanız yeterli ayrıca en son kıraladıgım araba 17 kmdi :D bildiğin on yedi yani :D

Rent a car firmalarının çoğu çakal çukal işleriyle uğraşıyor hocam yaşınızda gerçi var tongaya gelmezsiniz ama yinede uyarmakta fayda var, senet yapar imza atarsınız, senedinizi ben yırttım der. veya gözünüzün önünde yırtar yada size yırttırır ama bakarsınız imzanız taklit edilmiş gerçek senet değil... Şimdi araçlarda Gps var nereye gitseniz gözüküyor, Masustan gelirler araca çarparlar yada çarptırırlar sonra arabanın yattığı çalışmadığı günlerin parasını hatta belki tamir parasını bile sizden isteyebilirler ALLAH korusun ama inanın Bursa'da bu rent a car işini yapanların % 80i böyle, başına bu tür olaylar gelmiş 10dan fazla kişi tanıyorum. Belkide esnaflık yaptığım çevrem geniş olduğu için hep bana denk geldiler. Siz yinede tedbiri elden bırakmayın, iyi yolculuklar.

Kesinlikle avis. Renta carlarla kesinlikle uğraşma. Arabanın bir yerini sürtsen yatar parasına kadar bi ton fatura çıkartıyor sana. Ama aviste öyle değil şirket aracımız avistendi kaza yaptık adamlar direk yeni araba getirdiler. Rentacarların çoğu çakal olmuş bulaşma o yüzden.

Ben hep centrali tercih ettim bugüne kadar hic sıkıntı yasamadim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri