Addmefast Hızlı Point Kasma Kodları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

d3v1ljan

Kayıtlı Üye
Meraba, arkadaşlar elimde çalışan ve kendim de kullandığım addmefast imacros kodlarını sizlerle paylaşmak istedim.Tek yapmanız gereken aşağıda verdiğim imacros dosyasını Rar'dan çıkarıp resimlerde gösterdiğim gibi yaparak çalıştırmanız.

7o7bMm.png

NOT1:Bir addmefast hesaba fazla yüklenmeyin yoksa banlanıyorsunuz.5-10 bin arası point kastıkdan sonra başka hesapla devam edin kasmaya.

NOT2:Sanal makine açarak (vmware,virtualbox) daha hızlı point kasabilirsiniz.

Bol point kasmalar. :D

EDİT:PC 'de kullanıcı hesabı acarak bu şekilde daha seri şekilde kasabilirsiniz ama ben bunu kendi pcnizde değilde sanal pcde yapmanızı tavsiye ediyorum bu işlemi özel bir nedeni yok ama pc o kadar kullanıcı acıp kafa karıştırmaya gerek yok diyorum en azından ben oyle yapıyorum siz keyfinize göre takılın. :D

EDiT2:Arkadaşlar her bir point başı sayfa yenileme yapmıyor.7 adım da bir yapıyor.Her point başı yenileme yapsın diyorsanız onuda konuya ekleyebilirim.

EDİT3: Kodlar her point başı sayfayı yenileme(f5) yapması için değiştirilmişdir.

EDİT4: İmacros kodlarını daha önce kullanmayanlar ve nasıl çalışdığı hakkında bir fikri olmayanlar bu video izlesin.

https://www.youtube.com/watch?v=cb2V4hWwOZ4

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler. Bir kaç tanede facebook twitter vs hesap lazım. Facebook özellikle çok kısa sürede hesabı pasife alıyor.

10K'dan sonra banlıyorlar mı :)

Tabi para vermiyoruz doğru :)

Aradığım konu ellerine sağlık üstad.

Youtube abone üzerinde etkisi nedir acaba hiç kullanıp zararını gören oldumu ?

Paylaşım için teşekkürler. Bir kaç tanede facebook twitter vs hesap lazım. Facebook özellikle çok kısa sürede hesabı pasife alıyor.

10K'dan sonra banlıyorlar mı :)

Tabi para vermiyoruz doğru :)

Normalde 10-5k üzerine çıkmam her hesapta bir keresinde 10k üzerine çıkınca hesap banlandı belki sizin ki banlanmayabilirde kessin bişey yok ama tavsiye etmiyorum. :D

Hocam kaç hane kastınız.Ben bir 15-20k abone kasmayı düşünüyorum özgün kanal için.

K mı :)

10-20 yapıyorum üstüne geçmiyorum. O kadar büyük işlem dikkat çekebilir. Sonuçta abone olan hesaplar sadece puan kasmak için açılmış hesaplar. O hesaplarla kimse girip video izlemiyordur. Bana fazla geldi söylediğiniz rakamlar. Tabi karar sizin.

---------- Spam Engelliyici 00:29 ---------- Önceki Mesaj 00:29 ----------

Normalde 10-5k üzerine çıkmam her hesapta bir keresinde 10k üzerine çıkınca hesap banlandı belki sizin ki banlanmayabilirde kessin bişey yok ama tavsiye etmiyorum. :D

Kaç tane hesabınız var?

K mı :)

10-20 yapıyorum üstüne geçmiyorum. O kadar büyük işlem dikkat çekebilir. Sonuçta abone olan hesaplar sadece puan kasmak için açılmış hesaplar. O hesaplarla kimse girip video izlemiyordur. Bana fazla geldi söylediğiniz rakamlar. Tabi karar sizin.

---------- Spam Engelliyici 00:29 ---------- Önceki Mesaj 00:29 ----------

Kaç tane hesabınız var?

Şuan pek hesap yok hocam bazı arkadaşlara verdim.

Script canavar gibi çalışıyor hocam emeğine koluna sağlık tekrardan. :)

Sadece abone kasmaya mı yarıyor bu iş

Mobil'den Gönderilmiştir

[MENTION=15351]d3v1ljan[/MENTION] o siteyle ilgili konular yasak diye biliyorum.. yöneticiler gördüğünde kaldıracaktır sanırım..

Yasak olduğunu bilemicem ama yasaksa kaldırılır ayrıca bununla ilgili yazı bulamadım yasak olması ilgili ama bi ara admininde açdığı bir konu var.
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...sma-sanal-pc-ile-sosyal-medyaya-hukmedin.html

"Sanıyorum" dedim hocam.. Net bi bilgim yok.. Tek bildiğim geçenlerde bununla ilgili bi konunun silindiği.. Adminin açtığı konuda da denildiği gibi bu sitenin özellikle yeni başlayan arkadaşlara güzel bi tavsiye olduğunu düşünmüyorum.. Adsense banlarının sebebini bilmiyoruz ama bu tarz sahte izlenimlerle ilgili olma ihtimali var.. Quiz'in geçen ay yaptığı açıklamada beklemelerin sebebi olarak sahte izlenim olan hesapları temizlediklerini söyledi vs.. Kolay gelsin..

diyelimki 20 aboneye ihtiyacınız var siz onu baştan 40-50 yapın.
Addmefast için bot abonelik için bot kullananlar bi süre sonra diğer botu çalıştırıyorlar o da abonelikten çık botu.

Ya da 1000 izlenme ihtiyacınız var siz onu 3000 olarak ayarların yine addmefast kasanların çoğu flash block eklentisi kullanıyorlar ve puanı kapıyorlar sizde niye izlenimler böyle kaldı diye bakıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri