Addmefast Hızlı Point Kasma Kodları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler paylaşım için.Hemen krediler gelmeye başladı :)

Teşekkürler hocam güzel paylaşım ..çalışıyor

bende sayfayı beğeniyor ama yenilemiyorum mozilla için bu chrome a da bu dosyaları ekleme yerini bulamiyorum :S biri yardımcı olursa sevinirim

bende sayfayı beğeniyor ama yenilemiyorum mozilla için bu chrome a da bu dosyaları ekleme yerini bulamiyorum :S biri yardımcı olursa sevinirim

Mozilla kullanın hocam daha iyi sonuç alırsınız ayrıca konuya point başı yenilemesi için yeni dosyaları ekledim yeniden indiriniz.Onları kullanın.

Meraba, arkadaşlar elimde çalışan ve kendim de kullandığım addmefast imacros kodlarını sizlerle paylaşmak istedim.Tek yapmanız gereken aşağıda verdiğim imacros dosyasını Rar'dan çıkarıp resimlerde gösterdiğim gibi yaparak çalıştırmanız.

7o7bMm.png

NOT1:Bir addmefast hesaba fazla yüklenmeyin yoksa banlanıyorsunuz.5-10 bin arası point kastıkdan sonra başka hesapla devam edin kasmaya.

NOT2:Sanal makine açarak (vmware,virtualbox) daha hızlı point kasabilirsiniz.

Bol point kasmalar. :D

EDİT:PC 'de kullanıcı hesabı acarak bu şekilde daha seri şekilde kasabilirsiniz ama ben bunu kendi pcnizde değilde sanal pcde yapmanızı tavsiye ediyorum bu işlemi özel bir nedeni yok ama pc o kadar kullanıcı acıp kafa karıştırmaya gerek yok diyorum en azından ben oyle yapıyorum siz keyfinize göre takılın. :D

EDiT2:Arkadaşlar her bir point başı sayfa yenileme yapmıyor.7 adım da bir yapıyor.Her point başı yenileme yapsın diyorsanız onuda konuya ekleyebilirim.

EDİT3: Dosyalar her point başı sayfayı yenileme(f5) yapması için değiştirilmişdir.

dostum bu suan ıse yarıyomu.

Çalışıyor teşekkür ederim

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Arkadaşlar bu facebook üyelik almanın kolay bir yolu varsa bilgi verebilir misiniz?
BEnim Sms onayında kalıyor devamlı
Teşekkürler

twitter takip te problem var calismiyor [MENTION=15351]d3v1ljan[/MENTION]

Anıl arkadaşımızın dediği gibide yapabilirsiniz hocam.Daha farklı nasıl yapılabilir diye düşünmek lazım biraz.Mesela ben 2 sanal pcde vmware ve virtualbox acarak ordan da 5 tane pc kullanıcı hesabı acarak ordan 5 farklı şekilde kasıyorum toplamda 10 yerde point kasıyorum.Umarım anlatabilmişimdir.Ayrıca hocam bu kodlar mesela 7 adımdan sonra f5 cekip point varsa alır yoksa 7 adıma kadar bekleyip f5 yapıyor.

aynı ip üzerinden kasmak sorun olmayacak mı ?

---------- Spam Engelliyici 21:47 ---------- Önceki Mesaj 21:46 ----------

Mozilla kullanın hocam daha iyi sonuç alırsınız ayrıca konuya point başı yenilemesi için yeni dosyaları ekledim yeniden indiriniz.Onları kullanın.

Point başı ne demek hocam?

[MENTION=15351]d3v1ljan[/MENTION] şimdi benim bir sorum var . Vmware kurduk mesela her sunucuda ayrı bir hesapmı alıcam yoksa 5 sunucuda aynı ıd şifre ilemi giricem ? Ve sizce en kullanışlısı hangisi yani twitter fav follow facebook like falan hangisi sizce

[MENTION=15496]Gsbaba[/MENTION] şimdi kontrol ettim çalışıyor hocam, sizde bir problem vardır.
[MENTION=27714]triplekill[/MENTION] hocam tüm sistemlerde çalışıyor siz yeter ki mozilla kurun.
[MENTION=26012]Hergin[/MENTION] tek ip üzerinden yapıyorum şuana kadar sadece 1 kere banlandım.Orda point başındaki kastım mesela bir kişiyi takip ettiniz ondan point aldınız sonraki kişiye gecer.. [MENTION=12840]burakorkmaz3[/MENTION] her 5 sunucuda tek hesap yapıyorum ben seri şekilde 5-10k olsun diye.Ben karışık gittiğim için tam bilemicem hangisi daha iyi.

Son düzenleme:
[MENTION=15496]Gsbaba[/MENTION] şimdi kontrol ettim çalışıyor hocam, sizde bir problem vardır.
[MENTION=27714]triplekill[/MENTION] hocam tüm sistemlerde çalışıyor siz yeter ki mozilla kurun.
[MENTION=26012]Hergin[/MENTION] tek ip üzerinden yapıyorum şuana kadar sadece 1 kere banlandım.Orda point başındaki kastım mesela bir kişiyi takip ettiniz ondan point aldınız sonraki kişiye gecer.. [MENTION=12840]burakorkmaz3[/MENTION] her 5 sunucuda tek hesap yapıyorum ben seri şekilde 5-10k olsun diye.Twittter Ben karışık gittiğim için tam bilemicem hangisi daha iyi.

kral evet çalışıyor ama tıklamıyor twitter follow tusuna digerleri sorunsuz

---------- Spam Engelliyici 20:24 ---------- Önceki Mesaj 20:21 ----------

İsteyenler için facebook sayfa beğeni kodu paylaşıyorum en çok puanı bu veriyor arkadaş onu paylaşmamış fakat belli bir sureden sonra facebook kısıtlıyor bunu tadında bırakmak gerek :

var code = "CODE:";
code += "SET !ERRORIGNORE YES\n";
code += "SET !TIMEOUT_PAGE 5\n";
code +=" SET !REPLAYSPEED FAST" + "\n";
code += "TAB T=1\n";
code += "TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Like\n";
code += "TAB T=1\n";
code += "TAG POS=2 TYPE=DIV ATTR=TXT:Like\n";
code += "TAB T=2\n";
code += "WAIT SECONDS=1\n";
code += "TAG POS=1 TYPE=INPUT:SUBMIT ATTR=VALUE:Like\n";
code += "TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=ID:u_*_*\n";
code += "WAIT SECONDS=3\n";
code += "TAB T=1\n";
code += "TAB CLOSEALLOTHERS\n";
code += "WAIT SECONDS=2\n";

var i=0;
var n=prompt("(Este bot está hecho por King Studios, recuerda dejar tu facebook en inglés. PD: Cada cierto tiempo hay publicidad de 5 segundos.) Pon la cantidad de repeticiones.",9999)

for (i=1; i <= n; i++)
{
iimPlay("CODE:"+"URL GOTO=http://addmefast.com/free_points/facebook_likes")
iimPlay(code,25)
}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri