Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende sayfayı beğeniyor ama yenilemiyorum mozilla için bu chrome a da bu dosyaları ekleme yerini bulamiyorum :S biri yardımcı olursa sevinirim
Meraba, arkadaşlar elimde çalışan ve kendim de kullandığım addmefast imacros kodlarını sizlerle paylaşmak istedim.Tek yapmanız gereken aşağıda verdiğim imacros dosyasını Rar'dan çıkarıp resimlerde gösterdiğim gibi yaparak çalıştırmanız.
![]()
NOT1:Bir addmefast hesaba fazla yüklenmeyin yoksa banlanıyorsunuz.5-10 bin arası point kastıkdan sonra başka hesapla devam edin kasmaya.
NOT2:Sanal makine açarak (vmware,virtualbox) daha hızlı point kasabilirsiniz.
Bol point kasmalar.
EDİTC 'de kullanıcı hesabı acarak bu şekilde daha seri şekilde kasabilirsiniz ama ben bunu kendi pcnizde değilde sanal pcde yapmanızı tavsiye ediyorum bu işlemi özel bir nedeni yok ama pc o kadar kullanıcı acıp kafa karıştırmaya gerek yok diyorum en azından ben oyle yapıyorum siz keyfinize göre takılın.
EDiT2:Arkadaşlar her bir point başı sayfa yenileme yapmıyor.7 adım da bir yapıyor.Her point başı yenileme yapsın diyorsanız onuda konuya ekleyebilirim.
EDİT3: Dosyalar her point başı sayfayı yenileme(f5) yapması için değiştirilmişdir.
dostum bu suan ıse yarıyomu.
Arkadaşlar bu facebook üyelik almanın kolay bir yolu varsa bilgi verebilir misiniz?
BEnim Sms onayında kalıyor devamlı
Teşekkürler
Anıl arkadaşımızın dediği gibide yapabilirsiniz hocam.Daha farklı nasıl yapılabilir diye düşünmek lazım biraz.Mesela ben 2 sanal pcde vmware ve virtualbox acarak ordan da 5 tane pc kullanıcı hesabı acarak ordan 5 farklı şekilde kasıyorum toplamda 10 yerde point kasıyorum.Umarım anlatabilmişimdir.Ayrıca hocam bu kodlar mesela 7 adımdan sonra f5 cekip point varsa alır yoksa 7 adıma kadar bekleyip f5 yapıyor.
Mozilla kullanın hocam daha iyi sonuç alırsınız ayrıca konuya point başı yenilemesi için yeni dosyaları ekledim yeniden indiriniz.Onları kullanın.
[MENTION=15496]Gsbaba[/MENTION] şimdi kontrol ettim çalışıyor hocam, sizde bir problem vardır.
[MENTION=27714]triplekill[/MENTION] hocam tüm sistemlerde çalışıyor siz yeter ki mozilla kurun.
[MENTION=26012]Hergin[/MENTION] tek ip üzerinden yapıyorum şuana kadar sadece 1 kere banlandım.Orda point başındaki kastım mesela bir kişiyi takip ettiniz ondan point aldınız sonraki kişiye gecer.. [MENTION=12840]burakorkmaz3[/MENTION] her 5 sunucuda tek hesap yapıyorum ben seri şekilde 5-10k olsun diye.Twittter Ben karışık gittiğim için tam bilemicem hangisi daha iyi.
kral evet çalışıyor ama tıklamıyor twitter follow tusuna digerleri sorunsuz
Kesinlikle çalışıyor hocam hatta şuan kasıyorum bile sizde bi problem vardır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.