Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bunlarda benden olsun![]()
[MENTION=15351]d3v1ljan[/MENTION] dostum nazar değdirdik sanırım
twitter followers kodunda bi sorunmu oluştu acaba herşey tamam ama takip et butonuna basmadan çıkıyor.. çözemedim olayı..
5000 puanı geçip banlanmayan babayiğit var mı merak ettim?
İmacros kloserini bulamadim admin el at![]()
Belgelerime gir orda olması lazım..
yok kardeş aramadgım yer kalmadı
Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?
Meraba, arkadaşlar elimde çalışan ve kendim de kullandığım addmefast imacros kodlarını sizlerle paylaşmak istedim.Tek yapmanız gereken aşağıda verdiğim imacros dosyasını Rar'dan çıkarıp resimlerde gösterdiğim gibi yaparak çalıştırmanız.
![]()
NOT1:Bir addmefast hesaba fazla yüklenmeyin yoksa banlanıyorsunuz.5-10 bin arası point kastıkdan sonra başka hesapla devam edin kasmaya.
NOT2:Sanal makine açarak (vmware,virtualbox) daha hızlı point kasabilirsiniz.
Bol point kasmalar.
EDİTC 'de kullanıcı hesabı acarak bu şekilde daha seri şekilde kasabilirsiniz ama ben bunu kendi pcnizde değilde sanal pcde yapmanızı tavsiye ediyorum bu işlemi özel bir nedeni yok ama pc o kadar kullanıcı acıp kafa karıştırmaya gerek yok diyorum en azından ben oyle yapıyorum siz keyfinize göre takılın.
EDiT2:Arkadaşlar her bir point başı sayfa yenileme yapmıyor.7 adım da bir yapıyor.Her point başı yenileme yapsın diyorsanız onuda konuya ekleyebilirim.
EDİT3: Kodlar her point başı sayfayı yenileme(f5) yapması için değiştirilmişdir.
EDİT4: İmacros kodlarını daha önce kullanmayanlar ve nasıl çalışdığı hakkında bir fikri olmayanlar bu video izlesin.
https://www.youtube.com/watch?v=cb2V4hWwOZ4
ellerine sağlık usta. youtube abone beğen işlemi için bunu yapaiblmen mümkün mü
evet mümkün ama aşırıya gitmemek lazım sonuçu kötü olabiliyor.Siz hinede dikkatli olun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.