Addmefast Hızlı Point Kasma Kodları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağolasın dostum çalıştı ama abone için eklediğim kanal urllerine bloke koyuyorlar bu neden oluyor? [MENTION=15351]d3v1ljan[/MENTION]

Son düzenleme:
Yt url'lerine mi bloke koyuyor addmefast anlamadım?

yt kanal urlsine hocam.. abone çektirmek için kanal kullnıcı adını ekliyorum youtube.com/channel/ kısmından sonraki kullanıcı adını ekliyorum..

58gLOd.png

böyle oluyor.. unblock diyorum..

linkiniz otomatik sistemimiz tarafından bloke edilmiştir ama eğer linkin doğru olduğundan eminseniz veya hata olduğunu düşünüyorsanız "re-check" butonuna basınız diyor..

basıyorum

Sorry, you have not corrected the link and it is still blocked. You can contact Support centre.

yt kanal urlsine hocam.. abone çektirmek için kanal kullnıcı adını ekliyorum youtube.com/channel/ kısmından sonraki kullanıcı adını ekliyorum..

58gLOd.png

böyle oluyor.. unblock diyorum..

linkiniz otomatik sistemimiz tarafından bloke edilmiştir ama eğer linkin doğru olduğundan eminseniz veya hata olduğunu düşünüyorsanız "re-check" butonuna basınız diyor..

basıyorum

Sorry, you have not corrected the link and it is still blocked. You can contact Support centre.

Birden fazla mı yt kanalı eklemeye çalışıyorsunu belki ondan olabilir, tam bilemicem neden boyle yaptığını.
[MENTION=17033]Frankeinstein[/MENTION] genelde fb abonelerde 5-6-7-8bin arası bişey tabi abone başı verdiğiniz point göre değişir hocam.

Son düzenleme:
Birden fazla mı yt kanalı eklemeye çalışıyorsunu belki ondan olabilir, tam bilemicem neden boyle yaptığını.

yok be dostum 1 tane ekledim abone çeksin diye bu hayatı verdi..

sonra başka bi kanal ekledim ona da aynısını yaptı..

izlenim denedim resimdeki gibi sıkıntı yok..

abone çektirirken title kısmına ne yazıyorsun sen hocam?

hocam şimdi denedim bir sıkıntı yok, başka bir kanal eklemeyi deneyin sizin olmayan herhangi bir kanal.

Kanal kapanınca veya o link ölünce bu hatayı veriyor ama açık kanala bunun olması ilginç..

hocam şimdi denedim bir sıkıntı yok, başka bir kanal eklemeyi deneyin sizin olmayan herhangi bir kanal.

Kanal kapanınca veya o link ölünce bu hatayı veriyor ama açık kanala bunun olması ilginç..

title kısmını yanllış doldurduğumdan dolayı sanırım olmamış..
başka yt kanalını yapınca oldu..

aynı kanalı başka hesap üzerinden çektirmiyor dimi arkadaşlar? napacaz şimdi..

title kısmını yanllış doldurduğumdan dolayı sanırım olmamış..
başka yt kanalını yapınca oldu..

aynı kanalı başka hesap üzerinden çektirmiyor dimi arkadaşlar? napacaz şimdi..

yok malesef çektirmiyor sisteme kayıtlı diyor.

daha 3 binde ban yedi farkediyor direk addmefast

bin izlenim çekip banlanmayan varmı addmefasttan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri