Adım 2 - Bloggera Adsense Eklemek ? 6 Ay beklemeden template içerisinden Adsense eklenmesi? Adsense Ekledim Bloggerda Gözükmüyor Sorunu :)

hocam farklı bir tema kullanırsak ondada pub id değiştirme yerleri var mı ?

hocam başka tema yüklerseniz içinde adsense kodu olmayacağı için içeriği nereye ekleyebileceğiniz temada kendiniz bulmanız lazım.

<content> tagları içerisinde uygun yere eklemen lazım. ama eklemedne önce mutlaka verdiğim adresten convert edip bloggera uyumlu yapmalısın.

şimdi yt adsense açtım bi tane. ondaki pub kodunu bloggerda html düzenle kısmındaki ca-pub yazan yerlerdeki sayılarla değiştireceğim. bunu yapıp şablonu kaydet dedikten sonra başka yapmam gereken bir şey kalıyor mu? beni biri aydınlatsın lütfen?

Başarısızlar mazeret arayanlar, başaranlar yöntem arayanlardır

sevdiğim bir söz :D

hocam başka tema yüklerseniz içinde adsense kodu olmayacağı için içeriği nereye ekleyebileceğiniz temada kendiniz bulmanız lazım.

<content> tagları içerisinde uygun yere eklemen lazım. ama eklemedne önce mutlaka verdiğim adresten convert edip bloggera uyumlu yapmalısın.

Peki hocam spam yazılar bunlar nasıl oluyor da o kadar hit geliyor. Ben eskiden yapıyordum hit gelmiyordu pek bu şekilde. Yapan arkadaşlar veya siz kanıt sunarsanız daha iyi bir çalışma olur bende biliyorum bu işlemleri hatta daha fazlasını beraber anlatırız herkese ama 2 yıl önce falan işlemiyordu bu sistem.

Peki hocam spam yazılar bunlar nasıl oluyor da o kadar hit geliyor. Ben eskiden yapıyordum hit gelmiyordu pek bu şekilde. Yapan arkadaşlar veya siz kanıt sunarsanız daha iyi bir çalışma olur bende biliyorum bu işlemleri hatta daha fazlasını beraber anlatırız herkese ama 2 yıl önce falan işlemiyordu bu sistem.

hocam valla yapıp kazanmaya başlayanlar var. skype a ekleyin atayım görüntü

ya iyice işin suyunu çıkardın bu yaptığın frame yöntemi ve adsense %100 ban yiyicek insanları niye kudurtuyosun kazanıcaksınız diyip?
web adsensesini banlamak isteyen varsa buyursun yapsın

Konuyu anlamadığın ne kadar belli . Web adsenseylemi yapılıyor zannediyorsun ? Köstek olma işine bak .

bu yöntem ban sebebi hoş kaybedicek bir şeyiniz yoksa deneyin. hit gelmezse google çakmaz ama hit aldığınız an patlar.

Ben yaptim google robotlarindan 100 hit geldi birden sanirim sonra bir daha hic gelmedi ayrica herkesin ayni dbyi yukleyip kazanmasida sacma geliyor

hocam valla yapıp kazanmaya başlayanlar var. skype a ekleyin atayım görüntü

dostum cok sag ol emek harcadın baya ama

su db cekme olayını bız nasıl yaparız,
cunku onu yapamadan zor bu iş gıbı,,,

bence burdakı yontem herkes aynı db yukledıgı ıcın ızlenım alıyordur,

zincirleme mantıgı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri