Adım 2 - Bloggera Adsense Eklemek ? 6 Ay beklemeden template içerisinden Adsense eklenmesi? Adsense Ekledim Bloggerda Gözükmüyor Sorunu :)

Arkdaşlar adsense eklemeyin ban yer paranız içeride kalır adcas filan kullanın adam hatta yazmış 100 alacağınıza 50 alın risksiz.:)

Arkadaşlar merhaba, en çok gelen sorulardan biri de adsense soruları.
Adsense ve blogger ile ilgili tüm sorularınızı buradan sorabilirsiniz.
Ben adsense nasıl eklenir vs onları anlatacağım.

Öncelikle blogger a eklediğiniz adsense Hosted account olması gerekiyor.
Yani .com ile aldığınız adsense değil, 6 aylık bir blog hesabıyla ya da 1 günlük 1 youtube hesabıyla aldığınız adsense blogger a eklenmelidir.

peki nasıl ekleyeceksiniz ?

Eğer 6 aylık bir blog hesabınız varsa , blogger a giriş yapıp sol taraftaki menüden kazançlara tıklayıp adsense aktif edebilir, sonra Yerleşim bölümüne girip oradan adsense i, bloga Gagdet olarak ekleyebilirsiniz.

6 ay beklemeden adsense eklemek için :

A568Pp.jpg

Jnk8Bo.jpg

yayıncı kimliğini değiştirin. kaç tane adsense varsa hepsini değiştirin.
maksimum adsense sayısı 3 olmalı.

eğer farklı bir reklam türü eklemek siterseniz, adsense hesabınıza girip kendinize adsense kodu oluşturun onu :
Blogger AdSense Code Converter | eBlog Templates
yukarıdaki siteye girip blogger türüne çevirip sonra adsense kodu bulduğunuz tüm kodlar ile bire bir değiştirin.

konuya uzak gibiyimde hocam popads için nereleri silcez nereleri eklicez peki ?

Yt adsense ile reklam kodu oluşturdum olmuyor. Pub kod numarasını değiştim gene reklam çıkmadı.

adsensede mi bi sorun var acaba bilen felan varmi ya reklamlar eklenmiyor bu kismi kimse anlatmiyor iste hersey tamma ama o yok

6 ayı geçmiş bir blog üzerinden adsense ilişkilendirmesini yaptım reklamlar yine çıkmıyor ! adsensede '' AdSense hesabınız yalnızca YouTube'da reklam gösterecek şekilde etkinleştirilmiş. Başka bir sitede reklam göstermek istiyorsanız, para kazanmak istediğiniz sitenin URL'sini bize bildirmeniz gerekir.
Daha fazla bilgi edinin '' uyarısı çıktı ordan blogumun url ni gönderiyorum bu seferde '' URL, "blogger.com" barındırma iş ortağını içeremez. '' uyarısı alıyorum adsense youtube adsense hani bunda blogger kullanılabiliyordu ? :S herkes bu noktada takılıyor yok mu şu işi ayyuka çıkaracak kimseler :(

6 ayı geçmiş bir blog üzerinden adsense ilişkilendirmesini yaptım reklamlar yine çıkmıyor ! adsensede '' AdSense hesabınız yalnızca YouTube'da reklam gösterecek şekilde etkinleştirilmiş. Başka bir sitede reklam göstermek istiyorsanız, para kazanmak istediğiniz sitenin URL'sini bize bildirmeniz gerekir.
Daha fazla bilgi edinin '' uyarısı çıktı ordan blogumun url ni gönderiyorum bu seferde '' URL, "blogger.com" barındırma iş ortağını içeremez. '' uyarısı alıyorum adsense youtube adsense hani bunda blogger kullanılabiliyordu ? :S herkes bu noktada takılıyor yok mu şu işi ayyuka çıkaracak kimseler :(

adsense ayarlarda erişim ve yetkilendirme bölümünde 3. taraf erişimi bölümünde youtube devre dışı bırak. blogger etkin kalsın o uyarı gidiyor ama yinede reklam boş gözüküyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri