Judge
Yasaklanmış
daha ne bilgiler paylaşılacak bunlar ne ki) bekleyin..
Maalesef maksimum içe aktarma işlemi sayısını aştınız. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
kardeş bunu nasıl çözeriz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
daha ne bilgiler paylaşılacak bunlar ne ki) bekleyin..
Maalesef maksimum içe aktarma işlemi sayısını aştınız. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
kardeş bunu nasıl çözeriz
Arkadaşlar tekrar merhaba
forumda blogger kopyalayıcı botlar türemiş galiba , skypetan arkadaşlar yazıyor. Bunlara gerek yok bir blogtan tüm içeriği almak için şu şekilde yapmanız yeterlidir.
örneğin blog adresimiz bu :
Resum One Template
benim adsense ekli aramızdan biri kurmuş bunu dün 8000 hit almış ve güzel bir adsense geliri bırakmış. örneğin bunun içeriğini almak istiyorsunuz. (tabi bu site işinize yaramaz çünkü benim verdiğim DB)
.com.tr/ kısmından .tr/ yi siliyoruz:
Resum One Template bu şekilde kaldıktan sonra sonuna şu uzantıyı ekliyoruz :
/feeds/posts/default?orderby=updated&max-results=999
sonuç olarak :
Resum One Template
alın size sitenin xmlsi .
bunu kopyalayıp size yolladığım dblerden birinin içindeki silip onun yerine kopyalayabilirsiniz.
ya da notepad++ ile xml dosyası oluşturup içine atarsınız işte bu kadar))
daha sonra bu xmlyi içe aktar yaparak kendi blogunuza tüm içerikleri kopyalayın..
ve son sürprizimizyeni dbler bulmak için google a bilindik anahtar kelimeler yazın ve görsellerde aratın:
örneğin ausmalbilder , furniture, hair style, decorations , frisuren ... gibi
görsellerde çıkan resimlerin üzerinde mouse ile gezin ve adreslerine bakın.
bir blogspot gördünüz mü ilk sıralarda bizim sistemin aynısı) alın içerik sizin olsun
ve $$$$$)
kolay gelsin...
beni bi aydınlat soru soruyorum cevap alamiyorum site kopyalamak ile nasıl $$$$$$$$$$$$ yapılıyor ? aldım siteyi koydum 1:1 ilk sırada kim çıkıyor o mu benmi ?
hocam herhangi bir siteyi kopyalamıyoruz.. bizim yöntemle hazırlanmış siteleri kopyalıyoruz.
yaptığımız sitelerin içeriği önemli. o içeriklr google görsellerdeki sitelerin yerini alıyor.
google görselde ilk sıralarda olmak demek =$$$![]()
hocam herhangi bir siteyi kopyalamıyoruz.. bizim yöntemle hazırlanmış siteleri kopyalıyoruz.
yaptığımız sitelerin içeriği önemli. o içeriklr google görsellerdeki sitelerin yerini alıyor.
google görselde ilk sıralarda olmak demek =$$$![]()
Peki hemen onaylayan reklam sitesi varmı bildiğin adsanse açmak istiyorum web adsensemi yoksa youtube adsanse mi kullanacağız? bilgiler çok teşekkürler bu arada![]()
Arkadaşlar günün asıl bomba konusu budur. Helal olsun!!!
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
google aramalardan banlanmak diye birşey var mı hocam
youtube adsense olması gerekiyor.
---------- Spam Engelliyici 02:36 ---------- Önceki Mesaj 02:36 ----------
işi bilen belli oluyor..
---------- Spam Engelliyici 02:36 ---------- Önceki Mesaj 02:36 ----------
hocam bunlar blog. google aramadan banlanmaz. direk blog silinir.
Hocam popads olur demiştiniz. O da olur değil mi?
normal sitelerin googledan banlanmasında bağlı olduğu adsenseye zararı ne olur hocam sizcepopads ve benzeri sitelerin hepsi olur.
popads belki az verir ama günlük para alırsınız
popads ve benzeri sitelerin hepsi olur.
popads belki az verir ama günlük para alırsınız
hangisini kullanalım hocam popadsmi adsensemi
Yahu bu benim yöntemim Neden söyledin söylemeseydin ne vardı ? demiyecemiyi yapmışsın böyle bi konu açacaktım ama moderatorler site çalmaya giriyor diye banlarlar korkusundan açmadım
---------- Spam Engelliyici 02:45 ---------- Önceki Mesaj 02:44 ----------
sorulur mu kardeşim adsense tabi ya
banlanma falan yokmu adsensede
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.