Adım 4- Bir Blogger Siteden Tüm İçeriği Kendi Blogger Sitenize Kopyalamak- $$ ve sürpriz : Sizlere Kendi DB nizi en kısa yoldan yaratma imkanı :)) $$$

Arkadaşlar tekrar merhaba :)

forumda blogger kopyalayıcı botlar türemiş galiba , skypetan arkadaşlar yazıyor. Bunlara gerek yok bir blogtan tüm içeriği almak için şu şekilde yapmanız yeterlidir.

örneğin blog adresimiz bu :

Resum One Template

benim adsense ekli aramızdan biri kurmuş bunu dün 8000 hit almış ve güzel bir adsense geliri bırakmış. örneğin bunun içeriğini almak istiyorsunuz. (tabi bu site işinize yaramaz çünkü benim verdiğim DB)

.com.tr/ kısmından .tr/ yi siliyoruz:

Resum One Template bu şekilde kaldıktan sonra sonuna şu uzantıyı ekliyoruz :

/feeds/posts/default?orderby=updated&max-results=999

sonuç olarak :

Resum One Template

alın size sitenin xmlsi .

bunu kopyalayıp size yolladığım dblerden birinin içindeki silip onun yerine kopyalayabilirsiniz.

ya da notepad++ ile xml dosyası oluşturup içine atarsınız işte bu kadar :)))

daha sonra bu xmlyi içe aktar yaparak kendi blogunuza tüm içerikleri kopyalayın..

ve son sürprizimiz :) yeni dbler bulmak için google a bilindik anahtar kelimeler yazın ve görsellerde aratın:

örneğin ausmalbilder , furniture, hair style, decorations , frisuren ... gibi
görsellerde çıkan resimlerin üzerinde mouse ile gezin ve adreslerine bakın.

bir blogspot gördünüz mü ilk sıralarda bizim sistemin aynısı :)) alın içerik sizin olsun

ve $$$$$:))

kolay gelsin...

beni bi aydınlat soru soruyorum cevap alamiyorum site kopyalamak ile nasıl $$$$$$$$$$$$ yapılıyor ? aldım siteyi koydum 1:1 ilk sırada kim çıkıyor o mu benmi ?

beni bi aydınlat soru soruyorum cevap alamiyorum site kopyalamak ile nasıl $$$$$$$$$$$$ yapılıyor ? aldım siteyi koydum 1:1 ilk sırada kim çıkıyor o mu benmi ?

hocam herhangi bir siteyi kopyalamıyoruz.. bizim yöntemle hazırlanmış siteleri kopyalıyoruz.
yaptığımız sitelerin içeriği önemli. o içeriklr google görsellerdeki sitelerin yerini alıyor.
google görselde ilk sıralarda olmak demek =$$$:)

hocam herhangi bir siteyi kopyalamıyoruz.. bizim yöntemle hazırlanmış siteleri kopyalıyoruz.
yaptığımız sitelerin içeriği önemli. o içeriklr google görsellerdeki sitelerin yerini alıyor.

google aramalardan banlanmak diye birşey var mı hocam

Arkadaşlar günün asıl bomba konusu budur. Helal olsun!!!

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki hemen onaylayan reklam sitesi varmı bildiğin adsanse açmak istiyorum web adsensemi yoksa youtube adsanse mi kullanacağız? bilgiler çok teşekkürler bu arada :)

Peki hemen onaylayan reklam sitesi varmı bildiğin adsanse açmak istiyorum web adsensemi yoksa youtube adsanse mi kullanacağız? bilgiler çok teşekkürler bu arada :)

youtube adsense olması gerekiyor.

---------- Spam Engelliyici 02:36 ---------- Önceki Mesaj 02:36 ----------

Arkadaşlar günün asıl bomba konusu budur. Helal olsun!!!

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:) işi bilen belli oluyor..

google aramalardan banlanmak diye birşey var mı hocam

hocam bunlar blog. google aramadan banlanmaz. direk blog silinir.

youtube adsense olması gerekiyor.

:) işi bilen belli oluyor..

hocam bunlar blog. google aramadan banlanmaz. direk blog silinir.

Hocam popads olur demiştiniz. O da olur değil mi?

Adamın hammaddesisin.
Adamı senden yapıyorlar.

Yahu bu benim yöntemim Neden söyledin söylemeseydin ne vardı ? demiyecem :) iyi yapmışsın böyle bi konu açacaktım ama moderatorler site çalmaya giriyor diye banlarlar korkusundan açmadım

---------- Spam Engelliyici 02:45 ---------- Önceki Mesaj 02:44 ----------

hangisini kullanalım hocam popadsmi adsensemi

sorulur mu kardeşim adsense tabi ya

sanki bir aksiyon filmi izler gibi konuların gelişini izliyorum :D

peki hocam nasıl indiricegız bu sitemapı sizin verdiginiz gibi metin belgesi şeklinde

evet bu sitemapı indiremedim birtürlü onu nasıl yapacagız?

Yahu bu benim yöntemim Neden söyledin söylemeseydin ne vardı ? demiyecem :) iyi yapmışsın böyle bi konu açacaktım ama moderatorler site çalmaya giriyor diye banlarlar korkusundan açmadım

---------- Spam Engelliyici 02:45 ---------- Önceki Mesaj 02:44 ----------

sorulur mu kardeşim adsense tabi ya

banlanma falan yokmu adsensede

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri