Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu sekılde yapıp 2 3 gun dayanıyorsa dıyelım max 1 hafta dayansın blog, ilk basta gelen hitler zaten hep amerika gorunuyor ki sahte gibi duruyor, dahasi da gelmıyor her konus için max 5 6 hit. devamı gelmedikten sonra 3 5 gunun içinde 20 30k goruntulenme imkasizin otesinde gibi gorunuyor. ama denemekte fayda var dıye 3 5 blog yapmaya calısıyorum. butun bunların dısında extra bişiler yapmak gerekıyor mu acaba. o yuzden mı artiş olmuyor ızlenımde umarım karsılıgını herkes te alır.
Konuları okudum kısmen anladım.
DB alıp içe aktar falan değil de güzel içerikler bulup kendimiz daha manuel şekilde biraz copy+paste biraz özgünleştirerek bloglar oluştursak nasıl olur gençler? Belki o zaman blog da daha uzun ömürlü olur diye düşündüm. Ama daha yorucu olur tabi![]()
Arkadaşlar tekrar merhaba
forumda blogger kopyalayıcı botlar türemiş galiba , skypetan arkadaşlar yazıyor. Bunlara gerek yok bir blogtan tüm içeriği almak için şu şekilde yapmanız yeterlidir.
örneğin blog adresimiz bu :
Resum One Template
benim adsense ekli aramızdan biri kurmuş bunu dün 8000 hit almış ve güzel bir adsense geliri bırakmış. örneğin bunun içeriğini almak istiyorsunuz. (tabi bu site işinize yaramaz çünkü benim verdiğim DB)
.com.tr/ kısmından .tr/ yi siliyoruz:
Resum One Template bu şekilde kaldıktan sonra sonuna şu uzantıyı ekliyoruz :
/feeds/posts/default?orderby=updated&max-results=999
sonuç olarak :
Resum One Template
alın size sitenin xmlsi .
bunu kopyalayıp size yolladığım dblerden birinin içindeki silip onun yerine kopyalayabilirsiniz.
ya da notepad++ ile xml dosyası oluşturup içine atarsınız işte bu kadar))
daha sonra bu xmlyi içe aktar yaparak kendi blogunuza tüm içerikleri kopyalayın..
ve son sürprizimizyeni dbler bulmak için google a bilindik anahtar kelimeler yazın ve görsellerde aratın:
örneğin ausmalbilder , furniture, hair style, decorations , frisuren ... gibi
görsellerde çıkan resimlerin üzerinde mouse ile gezin ve adreslerine bakın.
bir blogspot gördünüz mü ilk sıralarda bizim sistemin aynısı) alın içerik sizin olsun
ve $$$$$)
kolay gelsin...
Blogları kopyalarken görselleri nasıl çekiyoruz ? xml yi kopyalayınca görseller geçmedi bende ?
diyelim blogtan 150 konu var ben sadece 50 tanesini çekmek istiyorum nasıl yapabilirim ?
biri yazmıştı ama bulamadım![]()
eyw hocamatom.xml?redirect=false&start-index=1&max-results=50
ıyıde blogu bloguna kopyalasan googlada ne kadar degerın olucak senın sıten kacıncı sırada cıkacak spam olmuomu sıten sonucta
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.