Adım 4- Bir Blogger Siteden Tüm İçeriği Kendi Blogger Sitenize Kopyalamak- $$ ve sürpriz : Sizlere Kendi DB nizi en kısa yoldan yaratma imkanı :)) $$$

db alıp resim çıkmayan kaç kişi var acaba. Beğenebilir mi ?

bu sekılde yapıp 2 3 gun dayanıyorsa dıyelım max 1 hafta dayansın blog, ilk basta gelen hitler zaten hep amerika gorunuyor ki sahte gibi duruyor, dahasi da gelmıyor her konus için max 5 6 hit. devamı gelmedikten sonra 3 5 gunun içinde 20 30k goruntulenme imkasizin otesinde gibi gorunuyor. ama denemekte fayda var dıye 3 5 blog yapmaya calısıyorum. butun bunların dısında extra bişiler yapmak gerekıyor mu acaba. o yuzden mı artiş olmuyor ızlenımde umarım karsılıgını herkes te alır.

umarım hocam arkadaşın verdiği tiyolarla emeklerimiz boşa çıkmaz çoğu arkadaş şimdi bu işe yoğunlaşmış durumda

Konuları okudum kısmen anladım.

DB alıp içe aktar falan değil de güzel içerikler bulup kendimiz daha manuel şekilde biraz copy+paste biraz özgünleştirerek bloglar oluştursak nasıl olur gençler? Belki o zaman blog da daha uzun ömürlü olur diye düşündüm. Ama daha yorucu olur tabi :)

Konuları okudum kısmen anladım.

DB alıp içe aktar falan değil de güzel içerikler bulup kendimiz daha manuel şekilde biraz copy+paste biraz özgünleştirerek bloglar oluştursak nasıl olur gençler? Belki o zaman blog da daha uzun ömürlü olur diye düşündüm. Ama daha yorucu olur tabi :)

blog kapanırsa geri actırılabılıyor hocam her zaman acarlar mı onu bılmıyorum ama mail patlamadıktan sonra buyuk ihtimal geri actırabılırsın

Arkadaşlar tekrar merhaba :)

forumda blogger kopyalayıcı botlar türemiş galiba , skypetan arkadaşlar yazıyor. Bunlara gerek yok bir blogtan tüm içeriği almak için şu şekilde yapmanız yeterlidir.

örneğin blog adresimiz bu :

Resum One Template

benim adsense ekli aramızdan biri kurmuş bunu dün 8000 hit almış ve güzel bir adsense geliri bırakmış. örneğin bunun içeriğini almak istiyorsunuz. (tabi bu site işinize yaramaz çünkü benim verdiğim DB)

.com.tr/ kısmından .tr/ yi siliyoruz:

Resum One Template bu şekilde kaldıktan sonra sonuna şu uzantıyı ekliyoruz :

/feeds/posts/default?orderby=updated&max-results=999

sonuç olarak :

Resum One Template

alın size sitenin xmlsi .

bunu kopyalayıp size yolladığım dblerden birinin içindeki silip onun yerine kopyalayabilirsiniz.

ya da notepad++ ile xml dosyası oluşturup içine atarsınız işte bu kadar :)))

daha sonra bu xmlyi içe aktar yaparak kendi blogunuza tüm içerikleri kopyalayın..

ve son sürprizimiz :) yeni dbler bulmak için google a bilindik anahtar kelimeler yazın ve görsellerde aratın:

örneğin ausmalbilder , furniture, hair style, decorations , frisuren ... gibi
görsellerde çıkan resimlerin üzerinde mouse ile gezin ve adreslerine bakın.

bir blogspot gördünüz mü ilk sıralarda bizim sistemin aynısı :)) alın içerik sizin olsun

ve $$$$$:))

kolay gelsin...

helal olsun kardeşim

Blogları kopyalarken görselleri nasıl çekiyoruz ? xml yi kopyalayınca görseller geçmedi bende ?

böyle yapınca blog direk sandbox'a giriyor. Yani google'da kendi sitenizi aratsanız bile birşey çıkmıyor.

diyelim blogtan 150 konu var ben sadece 50 tanesini çekmek istiyorum nasıl yapabilirim ?
biri yazmıştı ama bulamadım :D

İyi güzel de :) Google o resimleri hergün değiştiriyor. Yani db'ler her gün patlıyor. Yeni sıralamya göre o db'leri oluşturmak gerekiyor.

xml oluşturmayı bilmiyorum, herhangi bir blogu kopyalamayı, yardımcı olur musunuz ?

arkdaşlar boşuna uğraşmayın, db kopyaladığınız an blog bumluyor, yöntem fixlendi

ıyıde blogu bloguna kopyalasan googlada ne kadar degerın olucak senın sıten kacıncı sırada cıkacak spam olmuomu sıten sonucta

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri