Adsense 29 tane hesap açan arkadaş

• Kullanıcı atameh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

atameh

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.smartishost.com
bu konuyu detaylı olarak forumda araştırdım konuya yakın anlatımlar yapılmış fakat tam anlamı ile oturtulmadığını düşünüyorum geçen forumda bir arkadaşla konuştum kim olduğunu hatırlamıyorum çok da önemli değil bana 29 adsense hesabı olduğunu söyledi bence bu adam tam bir spammer yani işi çözmüş şimdi gelelim sorulara dün serkan üstad bir konu açtı ben bu konuyu orada da sordum fakat postun sonunu görmedi yada zamanı olmadığı için bakamadı. Önemli değil
Eğer spam yapıyorsak bence uslübuna uygun spam yapmak gerek diye düşünüyorum hesapları açıp içlerini videolarla doldurabiliriz 1000 lerce ama yt mutlaka bunun farkına varacaktır çünkü yönetenler bizim gibi düşünüyor eminim spamcılardan çaldıkları adamları bünyelerine bile katmışlardır ki bizim neler yapabileceğimizi tahmin etsinler uzatmadan konuya giriyorum.
Dün serkan üstad şöyle bir yazı paylaştı okuyanlar bilir.

Adsenseleriniz arasında ;

Aynı Banka Şubesinde Farklı hesap numaraları,
Alacaklı isim ve hesap bilgilerinde soy isim benzerliği,
Adres bilgilerindeki benzerlikler,
Aynı sokakda farklı adres farklı numara,
Aynı semtde isim soy isim banka adres benzerliği,
Mail adreslerinin benzerliği,
Güvenlik maillerinin ve telefonlarının benzerliği, gibi bilgileriniz asla birbirine bağlı yakın ilişkisi olduğu anlaşılan bilgiler olmasın.

Bakın bu yazdıklarımı yapanlar bir adsense giderse alayısırayla gider ve açtığınız,pini dahi gelen sıfır adsensenizde olsa patlar kapatılır.Artık Adsense Youtube üzerindemi bu kadar çok sıkıyor bilmiyorum felaket derecede benzerliklerden hesap kapatıyor.

Bu durumu başta ben,triqalx,strider,mNote,beyto33 vs gibi bir çok yakın arkadaşımız tatmış yaşamış ve hatta bunu söylememize rağmen aynı hatayı yine yapan Strider,mNote ve yakın bir arkadaşımızın adsenseleride dün ve 1 hafta öncesinde olmak kaydı ile uçmuştur.Hemde daha önce kapayılan adsense hesapları ile ilişiği tespit edildi denilerek.

Sakın bunları yapmayın artık.Ben yapıyorum birşey olmuyor diyenlerde tedbirli olsun,tedbirini alsın bir ban yersen bitersin.Aman dikkat edin çok önemli bu.

şimdi benim öğrenmek istediğim konu şu adsenseleri açarken kimin adına açıp hangi banka hesaplarını kullanıyor bu 29 adet hesap açan arkadaşlar aynı banka şubesine ait 100 lerde ayrı iban nosu ve hesap açabilirim ama serkan üstadın dediği ve yaşadığı tecrübeleri ben göz önününde bulundurup aynı hataya düşmeye gerek olmadığını düşünüyorum tecrübeli arkadaşlardan lütfen yardım bekliyorum..
herkese selamlar..

29 adsende değil ki :D 1 adsense 29 kanal :D

Hocam tek adsense ile coklu para kazanamazsiniz bana göre bir adsenseye en fazla 4 bilemediniz 5 kanal baglayip birakicaksiniz sonra bi başka sonra bi başka benim kendi ailem adinda bir çok adsensem var. Abim , babam , annem , kuzenlerim , yegenlerim , hala , amca hesap numarasina gelince enpara.com coklu hesap acimi sisteminden yararlanip acilabiliyor o yüzden bu sıkıntı olmaz. Mahallemin 1'indne 30nolu kapisina kadar her şekilde adsense almiş durumdayim.

29 Adsense Değildir o Şaka Yapmıştır.

Hocam tek adsense ile coklu para kazanamazsiniz bana göre bir adsenseye en fazla 4 bilemediniz 5 kanal baglayip birakicaksiniz sonra bi başka sonra bi başka benim kendi ailem adinda bir çok adsensem var. Abim , babam , annem , kuzenlerim , yegenlerim , hala , amca hesap numarasina gelince enpara.com coklu hesap acimi sisteminden yararlanip acilabiliyor o yüzden bu sıkıntı olmaz. Mahallemin 1'indne 30nolu kapisina kadar her şekilde adsense almiş durumdayim.

alacakli ismin aynı olması sorun yaratmıyor mu

hocam sen bildiğin adsense çetesi kurmussun ya :D

Güzel bir konu olmuş. Herşeyden önce temeli iyi atmak lazım ki bina göçmesin. E bu işin de temeli adsense olduğuna göre sağlama almak lazım. Aynı hatayı bende yaptım lakin henüz hesaplarım uçmuş değil bu tabi uçmayacağı anlamına gelmiyor. Benim sistemim şu şekilde:

ADSENSE 1
İSİM A*** ***
BANKA FİNANSBANK
5 KANAL VAR (mail adresleri barkod gibi mail1@gmail mail2@gmail şeklinde...)

ADSENSE 2
İSİM A*** ***
BANKA İŞ BANKASI
8 KANAL VAR (bu kanalın mail adresleri sağlam telefon numaraları farklı şifreleri farklı)

***şimdi ben asıl parayı adsense 1 den kazanıyorum ama bunların mail adresleri periyodik ve şifreleri aynı bu konuda ne yapmam gerekir. ikincisi 8 kanalın bağlı olduğu ve riskli spam kanallarının bağlı olduğu adsense 2 ile adsense 1 in ödeme bilgilerindeki isimler ve adresler aynı bankalar farklı.bu konuda yardımcı olursanız seviirim***

tüm yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

konuyu görmemiştim ama şimdi sayende gördüm baya ciddiyete binmiş bu iş anlaşılan o zaman en sağlamı farklı adres farklı isim ve farklı banka hesabı olacak ama bu nasıl olacak işte burası zor..Allah kolaylık versin ne diyelim.

Bu kadar cok adsense yoneten kisi bu sekilde banka ve ayni isim kullanmaz farkli iban tek hesap farkli isim olarak calisir bu sekilde hesap acan yurt disu bankalar var

sen konuyu anlamamışsın ki zaten muslera hocamda bunu yapmayın diyor bizde o şekilde aldık zaten zamanında..okursan bunun hata olduğunu söylüyor.

sen konuyu anlamamışsın ki zaten muslera hocamda bunu yapmayın diyor bizde o şekilde aldık zaten zamanında..okursan bunun hata olduğunu söylüyor.

suanda izdirap cekicek duruma düsmedim hocam serkan hocam haklidir söylediginde ama benim extradan suan hani keske yapmasaydim dedigim bisi olmadi bu.

Güzel bir konu olmuş. Herşeyden önce temeli iyi atmak lazım ki bina göçmesin. E bu işin de temeli adsense olduğuna göre sağlama almak lazım. Aynı hatayı bende yaptım lakin henüz hesaplarım uçmuş değil bu tabi uçmayacağı anlamına gelmiyor. Benim sistemim şu şekilde:

ADSENSE 1
İSİM A*** ***
BANKA FİNANSBANK
5 KANAL VAR (mail adresleri barkod gibi mail1@gmail mail2@gmail şeklinde...)

ADSENSE 2
İSİM A*** ***
BANKA İŞ BANKASI
8 KANAL VAR (bu kanalın mail adresleri sağlam telefon numaraları farklı şifreleri farklı)

***şimdi ben asıl parayı adsense 1 den kazanıyorum ama bunların mail adresleri periyodik ve şifreleri aynı bu konuda ne yapmam gerekir. ikincisi 8 kanalın bağlı olduğu ve riskli spam kanallarının bağlı olduğu adsense 2 ile adsense 1 in ödeme bilgilerindeki isimler ve adresler aynı bankalar farklı.bu konuda yardımcı olursanız seviirim***

tüm yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

banada yardımcı olun banadaaa bendeeee banadaaaa :D illa konumu açiyim. :D

evet arkadaşlar bu konunun açılması iyi olmuş. benimde aynı banka hesap no adres yüzünden adsenselerim uçtu yüklü bir miktar para ile. farklı adres isim banka hesap no açmakta yarar var. hangi bankalar daha iyi sanal hesap açmak için örn: yakın akrabalarımız adına

Benim tek merak ettiğim ne kadar kazanıyosunda 10 larca hesaba ihtiyac duyuyorsun hocam.

banada birisi şöyle anlatı 5-6 adsensesi var hepsi aynı bankada adresleride mesela mah. yerine mahalle.. mahalle yerine mahlle.. yazılmış adressler (ufak modife etmiş yani) . saadece ibanlar farkı .sorun da yokmuş para alırken..............

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri