Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
24 ünden sonra onaylananların hepsinde tüm bilgiler aynı hocam
Benim form, 3.pini istedikten birkaç saat sonra açıldı. Galiba o kısmı adsensenin açılış tarihine göre ayarlıyorlar artık. Ay sonunda hesabı acıp 2 günlük kazancla pini yola cıkaranların önüne gecmek icindir diye düsünüuorum. Benm adsense yaklasık 3 aylıktı ve bir arkadas da 75 günlük adsensede hemen acıldı sayfa diyordu.
Hayır alakası yok 100 günü geçmiş adsense var form aktif olmadı
Bu kadar tutarsızlık normal değil neye göre acıyorlar ya da acmıyorlar insallah gecici bir sorundur.Hayır alakası yok 100 günü geçmiş adsense var form aktif olmadı
İnşallah geçici bir sorundur hocam işte bazılarının onaylanması korkutuyor ya bizi de :/ kimse onaylanmasa bi sıkıntı var düzelir deriz de onaylanan olunca acaba güncelleme mi getirdiler diye düsünüyoruz.Geçici bir sorun olmasın ? Bazı arkadaşlar onaylıyor bazıları onaylamıyor kesin bir sıkıntı var.
Hocam alaksı yok bence geçici zaten ,isterse google tek tuşla o açılan adsenseleri banlar neden bu iş için uğraşsın adamlar zaten biliyor o yüzden geçicidir kısa zamanda düzelecektir 6 ay az değil ? sizce mantıklı mı 6 ay pin beklemek ? böyle bir şey yapmazlar yani düşünün ben şu anda köydeyim bana pin gelmiyor google bunu hesaba katmayacak mı ? ya da benim gibilerini şehire bile zar zor geliyor sorun genel birini onaylıyorlar birini onaylamıyorlar sizce sadece kimlik mi gönderdiiniz ?İnşallah geçici bir sorundur hocam işte bazılarının onaylanması korkutuyor ya bizi de :/ kimse onaylanmasa bi sıkıntı var düzelir deriz de onaylanan olunca acaba güncelleme mi getirdiler diye düsünüyoruz.
İnşallah gecicidir hocam ben de öyle umuyorum. Ben 3 - 4 defa form gönderdim hicbirinde onaylanmadı. Ekran görüntüsü de gönderdim kimlik deHocam alaksı yok bence geçici zaten ,isterse google tek tuşla o açılan adsenseleri banlar neden bu iş için uğraşsın adamlar zaten biliyor o yüzden geçicidir kısa zamanda düzelecektir 6 ay az değil ? sizce mantıklı mı 6 ay pin beklemek ? böyle bir şey yapmazlar yani düşünün ben şu anda köydeyim bana pin gelmiyor google bunu hesaba katmayacak mı ? ya da benim gibilerini şehire bile zar zor geliyor sorun genel birini onaylıyorlar birini onaylamıyorlar sizce sadece kimlik mi gönderdiiniz ?![]()
İnşallah gecicidir hocam ben de öyle umuyorum. Ben 3 - 4 defa form gönderdim hicbirinde onaylanmadı. Ekran görüntüsü de gönderdim kimlik de
Vardı da onunla alakası yok hocam spama düsüp ödeme alanlar var forumdaHocam onaylanmayan hesapta telif yemiş video ya da kapanmış kanal var mıydı acaba?
İnşallah gecicidir hocam ben de öyle umuyorum. Ben 3 - 4 defa form gönderdim hicbirinde onaylanmadı. Ekran görüntüsü de gönderdim kimlik de
Hocam sanki ilk form gönderiminden sonra oto mail geliyor gibi. Bu mail gelen e-postaları kabul etmeyen bildirim amaçlı gönderilmiş maildir. Lütfen cevap yazmayınız yazıyor.Hocam kredi kartı filan deneyin hepsini birlikte gönderin yani fatura vs
Hocam sanki ilk form gönderiminden sonra oto mail geliyor gibi. Bu mail gelen e-postaları kabul etmeyen bildirim amaçlı gönderilmiş maildir. Lütfen cevap yazmayınız yazıyor.
onaylatma yeri açılmışmı hocam açıldıysa ne zaman istemiştiniz 3 pini
3.pini istedikten birkaç saat sonra açıldı onaylatma yeri
ekran görüntüsü yollarsanız kabul edilirse veya edilmesse burdan yazarmısınız hocam3.pini istedikten birkaç saat sonra açıldı onaylatma yeri
[MENTION=32063]Sahin01[/MENTION] az sakinbirazdan 3. pini istiyorum..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.