Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu olay küçük bir şey değil gibi. Avrupa ülkeleri de bunu yapmaya başlarsa toplam kazanç dan %20 %30 arası kesinti olacak.
Bir çıkış yolu bulunur umarım.
Belge ne girilmesi gerekiyor acaba?
Formu doldurup gönderdim, ödeme yöntemi ekleme kısmı bende kapalı. Sizde de kapalı mı arkadaşlar?
Türkiye ile olan anlaşma %30 ise vergi bilgilerini girmezsek daha iyi çünkü o zaman %24 kesiliyormuş daha avantajlı değilmi?
Türkiye ile olan anlaşma %30 ise vergi bilgilerini girmezsek daha iyi çünkü o zaman %24 kesiliyormuş daha avantajlı değilmi?
Yurtdışında da problemi yaşayanlar var genel bir problem sanıyorum
Arkadaslar 31 mayisa kadar bilgiler girilmezse yaziyor. Bu olay haziranda baslayacakmis sanirim. Simdi biz bilgileri girmezsek tutup da bu ayin kazancindan %24 indirirler mi? Net anlayan var mi?
Evet aynen öyle. Dünya geneli kazancınızdan yani tüm kazancınızdan %24e varan vergi kesintisi yapabiliriz diyor. Gerekli belgeleri yüklerseniz sadece abd kazancından vergi alırlar.
Nereden gördünüz acaba bende bakabilir miyim?
Arkadaşlar benimde şöyle bir sorum var adsense benim adıma onaylı ama ödemeleri eşimin banka hesabından alıyorum. Şimdi ben kendi bilgilerimi mi girmem gerekiyor? Ayrıca ABD'de faaliyet gösteriyormusunuz sorusuna çoğunluk evet demiş ama bazı kişiler hayır olacak diyor. Net bilgisi olan var mı?
Usta çoğunlukla demek mantıksız siz ADB de faaliyet gösteriyormusunuz ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.