https://www.youtube.com/watch?v=PhPxOc10q_w arkadaş Vergi anlaşması
Vergi anlaşması kapsamında daha düşük bir stopaj oranıyla ilgili hak talebinde mi bulunuyorsunuz şıkkına hayır demiş ama sabitte evet deyin diyor. hangisi doğru?
---------- Spam Engelliyici 22:05 ---------- Önceki Mesaj 21:46 ----------
ilk mesajdaki adımların en kritik olanları yanlış sanırım. örnek şu ABD'de Google için herhangi bir faaliyet veya hizmet gerçekleştirdi mi?" sorusuna "Hayır" seçeneğini seçin. burada kast edilen izlenimler daha önce abd'den alındı mı eğer alındıysa amerika için faaliyet gerçekleştirmişsiniz demektir. Vergi anlaşması kapsamında daha düşük bir stopaj oranıyla ilgili hak talebinde mi bulunuyorsunuz?" sorusuna "Evet" cevabı verin bu cevap da yanlış bence. zira eğer evet derseniz gerçek bir vergi beyannemesi vermeniz istenecek. buda başınıza bin türlü bela demek.. ben video daki kişinin anlatımını daha mantıklı buldum..
ben video ile yapıp gönderdim
bu mail geldi
Vergi bilgileriniz onaylandı
Hesabınızda başka bir bekletme yoksa ve bakiyeniz, geçerli olabilecek herhangi bir minimum ödeme eşiğinin üzerindeyse size zamanında ödeme yapılır ve vergiler (varsa) doğru şekilde kesilir.
Vergi bilgilerinizi Google ödeme merkezinden görüntüleyebilir veya onaylayabilirsiniz.
Peki hocam adsense benim üzerime kayıtlı ama ödemeyi eşimin banka hesabına alıyorum. Bu durumda kimin adına bu formu göndermem gerekiyor?