Adsense adam olurmu birdaha

• Kullanıcı highflyeer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

highflyeer

Kayıtlı Üye
merhaba;
bugün adsense hesabımda ki bütün youtube hesaplarının para kazanması devre dışı bırakıldı, onlardan vazgeçip yeni kanallar açarak devam etsem onları da kapatırmı?
boşyere uğraşmayayım.

merhaba;
bugün adsense hesabımda ki bütün youtube hesaplarının para kazanması devre dışı bırakıldı, onlardan vazgeçip yeni kanallar açarak devam etsem onları da kapatırmı?
boşyere uğraşmayayım.

Gelen mail'e bak orda sana ait kanal ismi belirtiyorsa yok et onu. Aynı zamanda para kazanması kapanan kanallarını tutma. Sil. Çünkü silmediğin taktirde içinde video yer alıyorsa, o videoya block telif eşleşen vs.vs. geldiği anda. Spam'a girerek adsensene ait kanallarının hepsi para kazanmaları pasif oluyor.

Gelen mail'e bak orda sana ait kanal ismi belirtiyorsa yok et onu. Aynı zamanda para kazanması kapanan kanallarını tutma. Sil. Çünkü silmediğin taktirde içinde video yer alıyorsa, o videoya block telif eşleşen vs.vs. geldiği anda. Spam'a girerek adsensene ait kanallarının hepsi para kazanmaları pasif oluyor.

yokettikten sonra para kazanması acilacakmı peki geri ?

cevabına teşekkürler,bunları yaptığımda mevcut adsense ile devam edebilir miyim?

Forumda deneyen arkadaşlar var para kazanabiliyorlar. Yani yeni kanal bağladın mı kazanç devam ediyor diye biliyorum. Benimde yaklaşık 80 kanalım kapandı fakat para kazandıran 1-2 kanal vardı. Yani aslında 78 çöp kanal kapandı. 2 para kazandıran kanalda yanında heba oldu diyelim.

Bundan sonra partner firmaları kullanıyorum. En güzeli ve en temizi bu sanırım. Özgün video üretmedikçe Adsense pek mantıklı gelmiyor artık bana.

cevabına teşekkürler,bunları yaptığımda mevcut adsense ile devam edebilir miyim?

Onları yaptıkdan sonra, para kazanması kapanan kanalı zaten yok etmiş oluyorsunuz para kazanması kapatılan kanalın para kazanmasının tekrar aktif olmasını beklemek gereksiz bence... Açılır mı tekrar'da orasını bilmiyorum. Ancak yeniden aynı adsense ile devam etmek tekrar aynı sorunu cıkarmıyacağı anlamına gelmez. Yeni kanalda yuklenen videolar ihtar sebeblerini geretiriyorsa block telif v.b seyler ile tekrar dan pasif olaması kaçınılmaz olabilir. Az ama öz kanal ile devam etmek en mantıklısı.

merhaba;
boşyere uğraşmayayım.

Adsense adam olur mu ne demek ? Sen özgün video mu yüklüyordun ?

Arkadaslar adsense temizlenmez diye bir olay var zaten arkakadaslar gwerekli aciklamayi yapti yapacafin viruslu kanali yok et

ikimizin özgünlük anlayışı farklı olabilir benim ki biyerden bişey indirip yüklememek senin ki nedir?

İkimizin özgünlük anlayışı diye bir şey yok. Özgünlük sabit bir şey. Youtube'de özgünlük kendi emeğinle yaptığın videolardır. Belliydi zaten sağdan soldan çaldığın. Sonradan da adsense adam olur mu diyorsun. Önce özgün video ney onu öğren. Sağdan soldan çalmak nasıl bir özgünlük anlayışı anlamış değilim

İkimizin özgünlük anlayışı diye bir şey yok. Özgünlük sabit bir şey. Youtube'de özgünlük kendi emeğinle yaptığın videolardır. Belliydi zaten sağdan soldan çaldığın. Sonradan da adsense adam olur mu diyorsun. Önce özgün video ney onu öğren. Sağdan soldan çalmak nasıl bir özgünlük anlayışı anlamış değilim

çaldığımıda nerden çıkarttın?
tamam ben gidip kendi video kameramla bişey çekip yüklemedim ama hep emek vererek videolar yaptım ?

çaldığımıda nerden çıkarttın?
tamam ben gidip kendi video kameramla bişey çekip yüklemedim ama hep emek vererek videolar yaptım ?

Emin ol bir video üzerinde benim kadar uğraşmıyorsundur. Ama ben bile kabul ediyorum özgün olmadığını videoyu çaldığımı. Videoyu ben çekmiyorum sonuçta ve çaldığım kişi de yüklememe yasak getiriyor . Eğer adam yüklememi istemiyorsa bunu adsense engeller. Sen video çek senin videonu çalsınlar o zaman sende silinmesini istersin.
Ha göster kanalını videolarını emeklerini görelim o zaman. Bakalım ne kadar emek harcamışsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri